Nuvema actiecode

Nuvema actiecodes april 2017

3 acties beschikbaar 22 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Mathijs
Actiecode.nl redacteur Nuvema

Ben je op zoek naar een uitvaartverzekering op maat, maar wil je niet teveel geld uitgeven aan iets wat nog niet aan de orde is? Dan biedt een Nuvema actiecode voor jou de uitkomst. Met een kortingscode kun je tot 20% besparen op je uitvaartverzekering of krijg je gratis geschenken bij je verzekering. Is er geen kortingscode beschikbaar, dan heeft Nuvema regelmatig een aanbieding waarmee je een nog voordeligere premie behaalt. En wist je dat kinderen tot 18 jaar gratis worden meeverzekerd?

Wijzig je Nuvema uitvaartverzekering gratis

Heb jij een uitvaartverzekering bij Nuvema afgesloten, maar twijfel je nu over een aantal afspraken? Bij de verzekeringsmaatschappij kun je kosteloos wijzigingen aanbrengen.
Bekijk de korting

Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd bij Nuvema

Wist je dat kinderen tot 18 jaar gratis worden meeverzekerd bij Nuvema? Dat is mooi meegenomen!
Bekijk de korting

Tot 50% korting met de Nuvema koopsom uitvaartverzekering

Wil je jouw Nuvema uitvaartverzekering in één keer voldoen? Dan loopt je korting op tot wel 50%. Dit is afhankelijk van het verzekerd kapitaal - je leeftijd én gezondheid.
Bekijk de korting

Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Nuvema kortingscode: €15 giftcard voor de Intertoys

Wanneer je nu een uitvaartverzekering afsluit bij Nuvema en deze kortingscode invult voor je jouw verzekering aanvraagt, ontvangt je er een gratis Intertoys giftcard t.w.v. €15 bij. Een voordeel is dat kinderen tot 18 jaar gratis zijn meeverzekerd. Sluit je de verzekering voor het hele gezin af? Dan ontvang je een Intertoys giftcard per gezinslid.
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Nuvema kortingscode voor een gratis Dolfinarium kaartje

Met deze Nuvema kortingscode ontvang je niet alleen een gratis Dolfinarium entreebewijs, maar schaf je ook een zeer voordelige en op maat gemaakte uitvaartverzekering aan. Zo gaan jij en je naasten voorbereid de toekomst in.
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Vraag gratis een offerte aan voor een uitvaartverzekering

Via Nuvema is het mogelijk gratis een offerte voor een uitvaartverzekering aan te vragen. Bekijk alle voorwaarden op de website van Nuvema.
Bekijk de korting