OHRA kortingscodes

OHRA kortingscodes september 2017

3 actie(s) beschikbaar 18 gemiddelde besparing

OHRA aanbieding

Meer weten over besparen bij OHRA? Bekijk dan ons kortingsoverzicht. Op dit moment staan er 3 acties online.
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur OHRA

Op de website van OHRA kun je verschillende verzekeringen afsluiten. OHRA is een totaalverzekeraar en biedt veel verschillende soorten verzekeringen aan. Die tientallen verzekeringen worden weergegeven met duidelijke prijzen. Daarnaast zie je in een duidelijk overzicht altijd wat er is inbegrepen in het pakket. Op die manier kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.   Op Actiecode.nl plaatsen wij kortingen, actiecodes en kortingscodes van OHRA. Naast de OHRA klantvoordelen is het daarmee mogelijk een OHRA verzekering met nog meer korting af te sluiten. Wij plaatsen acties voor alle OHRA verzekeringen. Interessant zijn de actuele premies voor de zorgverzekering 2017 en let ook op collectiviteitskorting van Ohra.

Voor €9,10 extra per maand heb je een tandartsverzekering bij OHRA

Verwacht je in 2017 een pittige rekening te krijgen van de tandarts of mondhygiënist? Dan is het wellicht verstandig om een tandartsverzekering bij OHRA af te sluiten. Dit doe je al vanaf €9,10 extra per maand waardoor je o.a. verzekerd bent voor consult, verdovingen en het trekken van kiezen.
Bekijk de korting

OHRA zorgverzekering voor slechts €87,88 per maand

Op zoek naar een nieuwe zorgverzekering voor 2017? Bij OHRA sluit je al een zorgverzekering af voor slechts €87,88 per maand. Dit is inclusief €500 eigen risico.
Bekijk de korting

Eenvoudig declareren via de OHRA app

Het declareren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bij OHRA kan je nu je kosten via de OHRA app declareren. Binnen een paar minuten heb je het helemaal geregeld.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

8% korting op OHRA zorgverzekering + 5% korting op de aanvullende verzekering

Sluit via de website van OHRA af en je ontvangt automatisch 8% collectiviteitskorting + 5% korting op de aanvullende verzekering en tandartsverzekering.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Korting op sauna's bij een OHRA zorgverzekering

Als je een OHRA zorgverzekering hebt, krijg je korting op diverse sauna's. Zo krijg je 50% korting bij Thermen Bussloo, 20% korting bij Zwaluwhoeve of 25% korting bij Thermen Holiday. Bekijk alle sauna's waar je korting krijgt op de website.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

OHRA zorgverzekering 2017 voor €104,55

Ook OHRA heeft de premie voor de basispremie voor de zorgverzekering 2017 bekendgemaakt. Bij OHRA zal de basispremie voor je zorgverzekering €104,55 gaan kosten. Kosten kunnen veranderen door bijvoorbeeld het veranderen van het eigen risico of het afsluiten van aanvullende verzekeringen.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Korting op fitness bij een OHRA zorgverzekering

Als je je zorgverzekering hebt afgesloten bij OHRA, dan krijg je korting op fitness. Bekijk op de OHRA website welke fitnesscentra zijn aangesloten bij deze OHRA actie. Bovendien kun je twee keer per jaar een gratis fitheidstest inclusief beweegadvies en trainingsprogramma krijgen, krijg je een gratis hardloopschema, korting op een fiets of waterfles.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Kies je zorg zelf bij OHRA

Een voordelige polis is natuurlijk fijn maar het is ook heel fijn wanneer je zelf je zorgaanbieder mag kiezen. Het kan anders zijn dat je veel moet reizen of op andere manieren extra kosten moet maken. En dan is het opeens niet zo voordelig. Een goede reden om eens bij OHRA te gaan kijken.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Maak nu kans op €250 vakantiegeld bij OHRA

De vakantieperiode is nu echt begonnen en bij Ohra hebben ze daarom een erg leuke actie. Als je namelijk je grootste vakantie-flater deelt maak je kans op €250 vakantiegeld. Zo'n bedrag kan je vast goed gebruiken op je volgende trip.
Bekijk de korting

Als je interesse had in een OHRA kortingscode, vind je deze vast ook leuk: