OHRA kortingscodes december 2016

3 acties beschikbaar 14 gemiddelde besparing

Aantal sterren voor OHRA

6 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 4.15 sterren. 15
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Onze redacteur over OHRA

Op de website van OHRA kun je verschillende verzekeringen afsluiten. OHRA is een totaalverzekeraar en biedt veel verschillende soorten verzekeringen aan. Die tientallen verzekeringen worden weergegeven met duidelijke prijzen. Daarnaast zie je in een duidelijk overzicht altijd wat er is inbegrepen in het pakket. Op die manier kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.   Op Actiecode.nl plaatsen wij kortingen, actiecodes en kortingscodes van OHRA. Naast de OHRA klantvoordelen is het daarmee mogelijk een OHRA verzekering met nog meer korting af te sluiten. Wij plaatsen acties voor alle OHRA verzekeringen. Interessant zijn de actuele premies voor de zorgverzekering 2015 en let ook op collectiviteitskorting van Ohra.

Korting op sauna's bij een OHRA zorgverzekering

Als je een OHRA zorgverzekering hebt, krijg je korting op diverse sauna's. Zo krijg je 50% korting bij Thermen Bussloo, 20% korting bij Zwaluwhoeve of 25% korting bij Thermen Holiday. Bekijk alle sauna's waar je korting krijgt op de website.
Bekijk de korting

Korting op fitness bij een OHRA zorgverzekering

Als je je zorgverzekering hebt afgesloten bij OHRA, dan krijg je korting op fitness. Bekijk op de OHRA website welke fitnesscentra zijn aangesloten bij deze OHRA actie. Bovendien kun je twee keer per jaar een gratis fitheidstest inclusief beweegadvies en trainingsprogramma krijgen, krijg je een gratis hardloopschema, korting op een fiets of waterfles.
Bekijk de korting

Eenvoudig declareren via de OHRA app

Het declareren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bij OHRA kan je nu je kosten via de OHRA app declareren. Binnen een paar minuten heb je het helemaal geregeld.
Bekijk de korting

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog een geldig!
Topdeal
Maak nu kans op €250 vakantiegeld bij OHRA
Geen kortingscode
Tip
OHRA zorgverzekering al vanaf €75,20
Geen kortingscode
Tip
OHRA maakt het je makkelijk met de OHRA App
Geen kortingscode
Tip
OHRA zorgverzekering 2016 voor €96,10
Geen kortingscode
Tip
Kies je zorg zelf bij OHRA
Geen kortingscode
Voordelig
Sluit nu voordelig de OHRA woonverzekering af
Geen kortingscode