OHRA kortingscodes

OHRA kortingscodes november 2017

5 korting(en) beschikbaar 11.87 gemiddelde besparing

Korting op je zorgverzekering

In Nederland ben je verplicht om een zorgverzekering af te sluiten met een verplicht eigen risico van minimaal €385. Niet leuk natuurlijk, maar er zijn gelukkig manieren om te besparen op je verzekering. Zo kan je met een OHRA kortingscode flink wat besparen op je premie. Momenteel hebben we geen kortingscode online, daarom geven we je graag wat andere bespaartips.

  • Kies voor collectief verzekeren en profiteer van collectiviteitskorting, zoals gratis OHRA gezond als aanvulling.
  • Regel je verzekeringszaken online en krijg direct korting.
  • Heb je weinig zorg nodig? Verhoog je eigen risico, zodat je premie lager wordt.
Help anderen met besparen op OHRA door een code in te sturen!
Deel een code

Profiteer van €16,67 korting op je maandelijkse premie

Betaal je (bijna) geen eigen risico? Dan kan je er bij OHRA voor kiezen om je eigen risico te verhogen. Verhoog je het bedrag naar het maximum, dan krijg je per maand €16,67 korting.
Bekijk de korting

Voor minder dan €10 heb je een extra tandartsverzekering

Ben je van plan om in 2018 meer tandartskosten te maken? Wellicht is het verstandig om een extra tandartsverzekering af te sluiten.
Bekijk de korting

Je hebt al een aanvullende zorgverzekering voor slechts €6,70

Is een basisverzekering niet genoeg en heb je bijvoorbeeld extra fysiotherapie nodig? Dan kan je een aanvullende verzekering afsluiten voor slechts €6,70 per maand.
Bekijk de korting

OHRA korting: bespaar tot €200 op je zorgverzekering 2018

Als je je verplicht eigen risico van €385 verhoogt naar maximaal €885, dan ontvang je €200 korting per jaar. Ideaal als je weinig extra zorg nodig hebt.
Bekijk de korting

Bij OHRA betaal je slechts €107,95 premie per maand

Ben je op zoek naar een zorgverzekering die bij jou past? Bij OHRA krijg je vrije zorgkeuze voor slechts €107,95 per maand. Deze premie is gebaseerd op een eigen risico van €385.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

8% korting op OHRA zorgverzekering + 5% korting op de aanvullende verzekering

Sluit via de website van OHRA af en je ontvangt automatisch 8% collectiviteitskorting + 5% korting op de aanvullende verzekering en tandartsverzekering.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Korting op sauna's bij een OHRA zorgverzekering

Als je een OHRA zorgverzekering hebt, krijg je korting op diverse sauna's. Zo krijg je 50% korting bij Thermen Bussloo, 20% korting bij Zwaluwhoeve of 25% korting bij Thermen Holiday. Bekijk alle sauna's waar je korting krijgt op de website.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

OHRA zorgverzekering 2017 voor €104,55

Ook OHRA heeft de premie voor de basispremie voor de zorgverzekering 2017 bekendgemaakt. Bij OHRA zal de basispremie voor je zorgverzekering €104,55 gaan kosten. Kosten kunnen veranderen door bijvoorbeeld het veranderen van het eigen risico of het afsluiten van aanvullende verzekeringen.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Korting op fitness bij een OHRA zorgverzekering

Als je je zorgverzekering hebt afgesloten bij OHRA, dan krijg je korting op fitness. Bekijk op de OHRA website welke fitnesscentra zijn aangesloten bij deze OHRA actie. Bovendien kun je twee keer per jaar een gratis fitheidstest inclusief beweegadvies en trainingsprogramma krijgen, krijg je een gratis hardloopschema, korting op een fiets of waterfles.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Kies je zorg zelf bij OHRA

Een voordelige polis is natuurlijk fijn maar het is ook heel fijn wanneer je zelf je zorgaanbieder mag kiezen. Het kan anders zijn dat je veel moet reizen of op andere manieren extra kosten moet maken. En dan is het opeens niet zo voordelig. Een goede reden om eens bij OHRA te gaan kijken.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Maak nu kans op €250 vakantiegeld bij OHRA

De vakantieperiode is nu echt begonnen en bij Ohra hebben ze daarom een erg leuke actie. Als je namelijk je grootste vakantie-flater deelt maak je kans op €250 vakantiegeld. Zo'n bedrag kan je vast goed gebruiken op je volgende trip.
Bekijk de korting

Profiteer van collectiviteitskorting

Kan je je collectief verzekeren via je werkgever, dan kan je gebruik maken van collectiviteitskorting. Bij OHRA krijg je de volgende voordelen:
  • Vrije zorgkeuze
  • Gratis OHRA Gezond als aanvulling op je basisverzekering
  • Regel je verzekeringszaken zoals je dat zelf wilt

Hoe hoger je risico, hoe lager je premie

Heb je weinig extra zorg nodig? Dan kan je overwegen om je verplicht eigen risico van €385 vrijwillig te verhogen. Hierdoor krijg je namelijk korting op je maandelijkse premie. Deze korting kan oplopen tot maar liefst €200 per jaar.

Als je interesse had in een OHRA kortingscode, vind je deze vast ook leuk:
OHRA updates: