OneFit kortingscodes

Onefit kortingscodes november 2017

Maak eenvoudig gebruik van een Onefit korting of één van de 4 OneFit aanbiedingen om bijvoorbeeld te besparen op je OneFit abonnement. Actiecode.nl bezoekers besparen middels deze aanbiedingen gemiddeld 14,00 euro. Sport voordelig bij OneFit dankzij een Onefit kortingscode. Veel succes met besparen!
Help anderen met besparen op OneFit door een code in te sturen!
Deel een code

Kortingscode speurder
Febe
Actiecode.nl redacteur OneFit

OneFit is hét online sport platform waarop je gemakkelijk lessen reserveert, via Actiecode ontvang je de nieuwste OneFit kortingscode of OneFit aanbieding om het sporten nog voordeliger te maken. Honderden locaties zijn bij OneFit aangesloten waardoor het jou als abonnee mogelijk wordt gemaakt om diverse sporten uit te proberen. Maandelijks betaal je €49 of €59 voor een OneFit abonnement en kun je je onbeperkt inschrijven voor bijvoorbeeld een les zumba, kickboksen, yoga of padel. Het is ook mogelijk om je aan te melden voor een OneFit prepaid. Hiermee betaal je per bezoek een bepaald tarief.

Kortingscode OneFit

Heb je hier een OneFit kortingscode gevonden en wil je deze gebruiken? Bij OneFit druk je eenvoudig op de 'Word Lid' button waarna je enkele gegevens invult voor het creëren van een account. Bij de vervolgstap dien je enkele betaalgegevens in te vullen en in deze stap kan ook de kortingscode worden ingevuld. Hierna wordt je OneFit korting automatisch toegepast!

OneFit kortingscode voor €20 korting op je inschrijving

Ga fit de zomer in met een OneFit abonnement. Je krijgt met deze kortingscode €20 korting op je eerste inschrijving.
Toegevoegd door een bezoeker
Bekijk de code *******

Aanbieding OneFit: de eerste maand sport je met €20 korting

Onbeperkt sporten zonder vast te zitten aan een bepaalde sportschool? Dat kan heel gemakkelijk met een abonnement op OneFit. Je profiteert nu tijdelijk van €20 korting op je eerste maand sporten.
Bekijk de korting

OneFit actie: train elke dag voor slechts €59 per maand

Bij OneFit heb je al een abonnement voor slechts €59 per maand. Met dit abonnement kan je onbeperkt trainen, waar je maar wilt en wanneer je maar wilt.
Bekijk de korting

Altijd de beste OneFit actie in je mailbox

Meld je aan voor de nieuwsbrief van OneFit en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen van OneFit.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

€20 korting met deze OneFit kortingscode

Bij OneFit sport je onbeperkt bij honderden locaties. Neem bijvoorbeeld een abonnement voor Utrecht en ontdek diverse sportlocaties in de stad. Met dit abonnement ben je niet verbonden aan 1 locatie maar kun je allerlei soorten locaties en sporten beoefenen. Je ontvangt nu €20 korting op je eerste maand sporten.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

OneFit kortingscode: tijdelijk €20 korting op je abonnement

Sluit nu een abonnement af bij OneFit en ontvang op je eerst maand sporten maar liefst €20 korting.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Bij OneFit heb je een aantrekkelijk opzegtermijn

Vele sportscholen hanteren een opzegtermijn van een maand. OneFit is hier een stuk soepeler in, want het opzegtermijn bedraagt slechts 10 dagen!
Bekijk de korting

Handig om te weten

Les annuleren
Wil je een les annuleren? Houd er dan rekening mee dat je dit op tijd doet. Als je een les niet tijdig annuleert worden er annuleringskosten van €10 in rekening gebracht.
Diverse locaties
Met OneFit sport je onbeperkt bij OneFit Amsterdam, OneFit Utrecht, OneFit Den Haag of OneFit Rotterdam. Er is altijd wel een sportlocatie bij jou in de buurt.
Naar OneFit

OneFit updates:
€ 14,00is de gemiddelde besparing dankzij de acties van deze shop