ONVZ korting

ONVZ korting juni 2017

5 actie(s) beschikbaar 19 gemiddelde besparing

ONVZ aanbieding

Op Actiecode vind je alle acties van ONVZ Zorgverzekeraar. Op dit moment staan er 5 acties online, waarmee je gemiddeld €19 op je zorgverzekering bespaart. Ook vind je op deze pagina de nieuwe premies voor 2017.
Deel een code

Kortingscode speurder
Brigit
Actiecode.nl redacteur ONVZ

Bij zorgverzekeraar ONVZ ben je verzekerd van vrije zorgkeuze. ONVZ heeft geen winstoogmerk en verzekert voor de beste zorg. Sluit een ONVZ zorgverzekering af en bepaal altijd zelf naar welk ziekenhuis, arts of specialist je wilt gaan. Het is jouw gezondheid, dus jij mag het zeggen. Dat is het motto van ONVZ. Op Actiecode.nl vind je een actueel overzicht met ONVZ kortingen, acties en aanbiedingen. Bekijk ook de actuele premie voor 2017 en kortingen van het ledencollectief.

ONVZ collectiviteitskorting: 7% korting op aanvullende verzekering

Wanneer je bovenop je basisverzekering een aanvullende verzekering afsluit bij ONVZ ontvang je standaard 7% korting.
Bekijk de korting

ONVZ aanvullende buitenlandverzekering vanaf slechts €3,49 p/m

Heb je een zorgverzekering afgesloten bij ONVZ? Dan kan je nu ook een aanvullende buitenlandverzekering afsluiten vanaf slechts €3,49 per maand. Super handig als je binnenkort op reis gaat.
Bekijk de korting

ONVZ zorgverzekering voor slechts €90,91 p.m.

Wil je overstappen naar een andere zorgverzekeraar? Bij ONVZ sluit je al een zorgverzekering af voor slechts €90,91 per maand (incl. eigen risico van €500).
Bekijk de korting

Een ONVZ zorgverzekering: basispremie vanaf €115,91

Zoek je een goede, voordelige zorgverzekering? Bij ONVZ sluit je een zorgverzekering af met een basispremie vanaf €115,91.
Bekijk de korting

Makkelijk declareren via de ONVZ app

Heb je zorgkosten gemaakt en wil je die snel en overzichtelijk declareren? Dan kun je dat nu gemakkelijk met één druk op de knop via de ONVZ applicatie doen.
Bekijk de korting

Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Standaard 3% korting op de basisverzekering via het ONVZ Ledencollectief

Sluit je een verzekering af bij ONVZ? Dan ontvang je standaard 3% korting op de basisverzekering via het ONVZ Ledencollectief.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Betaal je jaarpremie in één keer en je krijgt 3% korting bij ONVZ

Wil je extra besparen op je zorgverzekering bij ONVZ? Dat kan! Wanneer je de premie in één keer betaalt voor het hele jaar, bespaar je 3%. Betaal je de premie per halfjaar, dan krijg je 2% korting. En betaal je de premie per kwartaal, dan krijg je 1% korting.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

ONVZ Zorgpremie Alert | ontvang informatie over de zorgpremie

Bij ONVZ ben je altijd verzekerd van vrije keuze - ook in 2016, wat politiek Den Haag ook beslist. ONVZ biedt namelijk uitsluitend restitutiepolissen. Als je je nu aanmeldt voor de ONVZ Zorgpremie Alert, ontvang je als eerste een e-mail met de nieuwe zorgpremie en informatie over de verzekeringen.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Tip: ONVZ klanten beoordelen ONVZ met een 8.7

Geen directe kortingsactie, maar wel nuttige informatie. Verzekerden die voor ONVZ hebben gekozen, blijken ontzettend tevreden te zijn. Ze beoordelen ONVZ namelijk gemiddeld met een 8.7. Hieruit blijkt dat ONVZ in ieder geval goed voor haar klanten zorgt!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

ONVZ zorgverzekering: 7% korting op aanvullende verzekering

ONVZ geeft korting aan iedereen die meedoet met het ONVZ Ledencollectief. Dit kan in het geval van een basisverzekering oplopen tot 3% en in het geval van een aanvullende verzekering maar liefst 7%. Dat zijn mooie voordelen en een kans om extra te besparen.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

ONVZ basis zonder eigen risico al vanaf €101,85 per maand

Bij een zorgverzekering is het belangrijk dat je goed onderzoek doet anders kan je later voor verrassingen komen te staan. Dat betekent bijvoorbeeld dat je duidelijk hebt wat je extra eigen risico is. Want dat kan wel hoog oplopen. Met deze verzekering van ONVZ sta je niet voor verrassingen.
Bekijk de korting