OV Fiets actiecode

OV Fiets actiecodes april 2017

3 acties beschikbaar 14.02 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Angela
Actiecode.nl redacteur OV Fiets

Een OV Fiets is een huurfiets om het laatste stukje van je reis mee af te leggen. Vanaf het station fiets je gemakkelijk naar jouw eindbestemming. Met een OV Fiets korting of aanbieding stap jij extra voordelig op de fiets. Behalve van de OV Fiets, kun je ook nog van de NS scooter en elektrische OV Fiets gebruikmaken.    Check vóór je een abonnement afsluit, eerst even Actiecode.nl om de OV Fiets aanbiedingen te checken om zeker te weten dat je niet te veel betaalt!

OV-Fiets korting: betaal nu geen abonnementskosten

Voor een OV-fietsabonnement betaal je nu geen kosten meer! Je betaalt namelijk alleen nog maar voor het gebruik van een fiets.
24 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

Huur een OV Fiets voor €3,85 per dag

Met de OV Fiets kom je overal zonder veel dure kosten voor de tram of metro. En je hebt ook nog eens veel meer bewegingsvrijheid! Je huurt nu een OV Fiets voor maar €3,85 per 24 uur. Dat is een schijntje toch?
31 keer gebruikt
Bekijk de korting

Je OV Fiets inleveren op een andere locatie voor €10 extra

Wil je op je OV fiets van A naar B, maar ben je niet van plan om weer terug te fietsen? Je kunt jouw OV fiets voor een toeslag van €10 weer op een andere locatie inleveren. Kan soms toch het geld waard zijn!
Bekijk de korting
Als je interesse had in een OV Fiets actiecode, vind je deze vast ook leuk:

Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Word abonnee en ontvang een cadeaucode

Dat is nog eens extra leuk. Wanneer je nu een fiets huurt voor een dagje uit in een mooie stad in Nederland, ontvang je er ook nog eens een cadeaucode bij. Zo begint je dag al goed!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Bespaar makkelijk de helft op een extra OV Fiets

Wist je dat je meer dan één fiets kunt huren met 1 OV Fiets abonnement? Je kunt dus gewoon van 2 fietsen gebruik maken met 1 OV chipkaart. Zo kun je makkelijk met je vriend of vriendin op stap!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Een OV Fiets kun je al gebruiken vanaf €10 per jaar

Nooit meer enorme stukken lopen vanaf het treinstation, dat zou ideaal zijn toch? En dat zonder zelf een fiets te kopen en te betalen voor het dure onderhoud. Nog beter niet? Neem nu een abonnement bij OV Fiets en je kunt een fiets gebruiken voor maar €10 per jaar!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Een OV-fiets huur je bij een bewaakte fietsenstalling

Een OV-fiets huren gaat tegenwoordig heel gemakkelijk. Je loopt de bewaakte fietsenstalling in en je kunt samen met de stallinghouder de fiets huren. Zo ben je heerlijk mobiel in een grote stad als bijvoorbeeld Amsterdam.
Bekijk de korting
OV Fiets updates:
3acties beschikbaar
7 personen bezochten vandaag deze pagina