OV Fiets actiecodes december 2016

4 acties beschikbaar 19 gemiddelde besparing

Aantal sterren voor OV Fiets

0 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 0 sterren. 15
Deel een code

Kortingscode speurder
Angela
Onze redacteur over OV Fiets

Een OV Fiets is een huurfiets om het laatste stukje van je reis mee af te leggen. Vanaf het station fiets je gemakkelijk naar jouw eindbestemming. Met een OV Fiets korting of aanbieding stap jij extra voordelig op de fiets. Behalve van de OV Fiets, kun je ook nog van de NS scooter en elektrische OV Fiets gebruikmaken.    Check vóór je een abonnement afsluit, eerst even Actiecode.nl om de OV Fiets aanbiedingen te checken om zeker te weten dat je niet te veel betaalt!

Je betaalt nu maar €3,35 voor een OV Fiets

Met de OV Fiets kom je overal zonder veel dure kosten voor de tram of metro. En je hebt ook nog eens veel meer bewegingsvrijheid! Je huurt nu een OV Fiets voor maar €3,35 per rit. Dat is een schijntje toch?
Bekijk de korting

Bespaar makkelijk de helft op een extra OV Fiets

Wist je dat je meer dan één fiets kunt huren met 1 OV Fiets abonnement? Je kunt dus gewoon van 2 fietsen gebruik maken met 1 OV chipkaart. Zo kun je makkelijk met je vriend of vriendin op stap!
Bekijk de korting

Een OV Fiets kun je al gebruiken vanaf €10 per jaar

Nooit meer enorme stukken lopen vanaf het treinstation, dat zou ideaal zijn toch? En dat zonder zelf een fiets te kopen en te betalen voor het dure onderhoud. Nog beter niet? Neem nu een abonnement bij OV Fiets en je kunt een fiets gebruiken voor maar €10 per jaar!
Bekijk de korting

Een OV-fiets huur je bij een bewaakte fietsenstalling

Een OV-fiets huren gaat tegenwoordig heel gemakkelijk. Je loopt de bewaakte fietsenstalling in en je kunt samen met de stallinghouder de fiets huren. Zo ben je heerlijk mobiel in een grote stad als bijvoorbeeld Amsterdam.
Bekijk de korting
Als je interesse had in een OV Fiets actiecode, vind je deze vast ook leuk:

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog een geldig!
Cadeautip
Word abonnee en ontvang een cadeaucode
Geen kortingscode