Over Actiecode.nl

We kennen allemaal de kortingsbonnen uit reclamefolders, waarmee je aan de kassa bij een winkel korting kunt ontvangen. Tegenwoordig winkelen er zo veel mensen online, dat er natuurlijk ook voor de webshops een manier moet zijn om korting te geven. Dit kan door middel van een kortingscode, die je tijdens het bestelproces kunt invoeren. Eigenlijk is het precies hetzelfde als een kortingsbon inleveren, alleen in dit geval gebruik je een code. Op Actiecode.nl verzamelen we deze actiecodes of kortingscodes.

Enkele feitjes over Actiecode.nl:

>Per dag meer dan 10.000 unieke bezoekers op Actiecode.nl
>Bijna 200.000 Facebook fans
>Meer dan 650 shops actief


Er waren eens...
Het idee voor Actiecode.nl is ooit ontstaan op een klein zolderkamertje. Twee vrienden waren bekend met de populariteit van de Britse en Amerikaanse couponsites en vroegen zich af waarom er eigenlijk niet zo’n kortingsplatform voor de Nederlandse consument was. Wat niet is kan komen, dachten zij en ze startten met een blog waarop alle kortingscodes verzameld werden. Dit blog groeide vanwege het succes in 2009 uit tot Actiecode.nl en inmiddels zijn het niet alleen maar de twee vrienden die naar korting speuren!
Ons team van korting spotters
Inmiddels werken er bij Imbull, het bedrijf achter o.a. Actiecode.nl, 50 korting-liefhebbers die er gezamenlijk voor zorgen dat de allerbeste kortingscodes op de site verschijnen. Een stuk kleiner is het team van Actiecode, waar nu 6 redacteuren hard op weg zijn om dit kortings platform om te toveren tot een walhalla voor koopjesjagers. Het accountmanagementteam zorgt voor exclusieve kortingscodes, zodat jij als bezoeker van Actiecode.nl profiteert van korting die je nergens anders vindt. Op ons toffe kantoor in de Oranjekerk te Amsterdam werken fervente online shoppers en doorgewinterde korting spotters. Zij weten precies wat hot and happening is op het gebied van online shoppen en weten overal voordeel vandaan te halen. Benieuwd geworden naar de knappe koppen van onze redacteuren? Check dan onze teampagina en bekijk voor welke kortingen wij het meest warm lopen.

De beste deals direct in jouw mailbox met onze gratis nieuwsbrief
Weet je door alle kortingen bijna niet meer waar je moet zoeken of wil je gewoon de beste deals direct in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de wekelijkse Actiecode nieuwsbrief. Jij krijgt dan net als 500.000 andere koopjesjagers een top-10 toegestuurd met de populairste actiecodes om korting te pakken op je bestelling bij o.a. Bol.com, Hunkemöller of adidas.
Onderzoek


Wist je dat Actiecode.nl ook onderzoek uitvoert? Hieronder vind je de meest recente onderzoeken. Ben je benieuwd naar al het onderzoek dat wij gedaan hebben? Dan kun je terecht op onze onderzoekspagina.