Over Actiecode.nl
 
We kennen allemaal de kortingsbonnen uit reclamefolders, waarmee je aan de kassa bij een winkel korting kunt ontvangen. Tegenwoordig winkelen er zo veel mensen online, dat er natuurlijk ook voor de webshops een manier moet zijn om korting te geven. Dit kan door middel van een kortingscode, die je tijdens het bestelproces kunt invoeren. Eigenlijk is het precies hetzelfde als een kortingsbon inleveren, alleen in dit geval gebruik je een code. Op Actiecode.nl verzamelen we deze actiecodes of kortingscodes.

Enkele feitjes over Actiecode.nl:

>Per dag meer dan 10.000 unieke bezoekers op Actiecode.nl
>Bijna 200.000 Facebook fans
>Meer dan 650 shops actief


Er waren eens...
Het idee voor Actiecode.nl is ooit ontstaan op een klein zolderkamertje. Twee vrienden waren bekend met de populariteit van de Britse en Amerikaanse couponsites en vroegen zich af waarom er eigenlijk niet zo’n kortingsplatform voor de Nederlandse consument was. Wat niet is kan komen, dachten zij en ze startten met een blog waarop alle kortingscodes verzameld werden. Dit blog groeide vanwege het succes in 2009 uit tot Actiecode.nl en inmiddels zijn het niet alleen maar de twee vrienden die naar korting speuren!
Ons team van korting spotters
Inmiddels werken er bij Imbull B.V., het bedrijf achter o.a. Actiecode.nl, 80 korting-liefhebbers die er gezamenlijk voor zorgen dat de allerbeste kortingscodes op de site verschijnen. Een stuk kleiner is het team van Actiecode, waar nu 6 redacteuren hard op weg zijn om dit kortings platform om te toveren tot een walhalla voor koopjesjagers. Het accountmanagementteam zorgt voor exclusieve kortingscodes, zodat jij als bezoeker van Actiecode.nl profiteert van korting die je nergens anders vindt. Op ons toffe kantoor in de Oranjekerk te Amsterdam werken fervente online shoppers en doorgewinterde korting spotters. Zij weten precies wat hot and happening is op het gebied van online shoppen en weten overal voordeel vandaan te halen. Benieuwd geworden naar de knappe koppen van onze redacteuren? Check deze onderaan deze pagina en bekijk voor welke kortingen wij het meest warm lopen.

De beste deals direct in jouw mailbox met onze gratis nieuwsbrief
Weet je door alle kortingen bijna niet meer waar je moet zoeken of wil je gewoon de beste deals direct in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de wekelijkse Actiecode nieuwsbrief. Jij krijgt dan net als 500.000 andere koopjesjagers een top-10 toegestuurd met de populairste actiecodes om korting te pakken op je bestelling bij o.a. Bol.com, Hunkemöller of adidas.


Onderzoek


Wist je dat Actiecode.nl ook onderzoek uitvoert? Hieronder vind je de meest recente onderzoeken. Ben je benieuwd naar al het onderzoek dat wij gedaan hebben? Dan kun je terecht op onze onderzoekspagina.

Wij zijn ... Actiecode.nl!
Wij van Actiecode.nl hebben maar één doel: Het beste platform creëren voor onze bezoekers om online te besparen. 

De gehele organisatie van Imbull B.V. bestaat uit meer dan 60 enthousiaste werknemers die ‘’geld besparen op online aankopen’’ hoog in het vaandel hebben staan. Ons Actiecode.nl team kent momenteel 6 knappe koppen en zet deze spirit voort door elke dag weer hard op zoek te zijn naar de beste kortingscodes en aanbiedingen. Maar wie zijn die speurders achter al die handige kortingen? We stellen ons graag even aan je voor:
Brigit Leegwater

Content team


Sinds november 2016 werk ik met veel plezier in het contentteam van Actiecode.nl. Ik ben namelijk een echte content freak. Het liefst ben ik de hele dag teksten aan het schrijven en daarnaast hou ik van het optimaliseren van webpagina's, wat eigenlijk gewoon puzzelen voor volwassenen is. Verder werken we bij Actiecode.nl niet in een duf grijs kantoor, maar gezellig in een omgebouwde kerk. Hoe tof is dat?!
Angela Lanser

Content team


Mijn zoektocht bij Actiecode.nl naar de beste koopjes en kortingscodes begon eind 2016. Sindsdien weet ik altijd bij welke winkels ik kleding, accessoires of make-up met korting kan bestellen en hou ik mijn vrienden op de hoogte van de handigste actiecodes. Met als resultaat dat mijn adres nu bijna op de vaste route van de postbezorger ligt.
Anne Vervoort

Content team


Oktober 2016 begon ik met mijn speurtocht naar codes, acties en aanbiedingen voor Actiecode.nl. Vanaf dat moment veranderde niet alleen mijn online shopgedrag, maar ook dat van vrienden en familie. Als iemand nu van plan is om iets te kopen, zeg ik namelijk standaard: 'kijk eerst even op Actiecode of er nog een leuke kortingscode online staat!'
Femke Simons

Content manager


Mijn vrienden weten, voor de beste acties, codes en aanbiedingen moet je bij Femke zijn. Niemand stond er dan ook van te kijken dat ik ruim 2 jaar geleden aan de slag ging als content editor bij Actiecode.nl. Begonnen als editor, maar inmiddels manage ik het team van Actiecode met heel veel plezier. Samen met de editors zorg ik er elke dag voor dat onze bezoekers de beste kortingscodes kunnen vinden. Natuurlijk blijf ik dat online shoppen zelf ook nog doen, want zeg nou zelf, zou jij het kunnen weerstaan als je elke dag zoveel besparingsmogelijkheden voorbij ziet komen?
Febe Kaiser

Content team


In april 2017 ben ik de weg van 'online couponing' ingeslagen bij het contentteam van Actiecode.nl. Niet om zelf te besparen, maar in de eerste plaats om duizenden bezoekers op de hoogte te brengen van de beste kortingscodes. Tegelijkertijd is deze continue confrontatie met kortingscodes ook een test voor mij, want als ik van al deze geweldige kortingscodes gebruik zou maken, bleef er niets van mijn salaris over. Ik heb het ontzettend naar mijn zin hier en werken in de prachtige Oranjekerk is elke keer weer volop genieten!
Kirsten Thyra

Content team


Sinds zomer 2017 maak ik deel uit van het superleuke team dat achter Actiecode.nl staat. Elke dag werken we er hard aan om de beste deals online te zetten voor iedereen, zodat online shoppen nog leuker wordt. Waar je ook naar opzoek bent, op Actiecode.nl kun je altijd korting of een deal vinden.