Kortingscode Schiphol P3 Lang Parkeren

Bespaar met een Schiphol smart parking actiecode in juni 2018

3 korting(en) beschikbaar 23.52 gemiddelde korting

Voordelig parkeren

Op vakantie gaan is natuurlijk heerlijk. Minder fijn zijn de eventueel bijkomende kosten voor het parkeren van je auto bij de luchthaven. Vlieg je via Schiphol Airport? Dan kan een kortingscode jou geld besparen. We houden dagelijks alle acties in de gaten - ook voor Schiphol P3 Lang Parkeren (de nieuwe naam van Schiphol Smart Parking). Met een Schiphol P3 Lang Parkeren kortingscode betaal je namelijk nooit te veel voor shuttle- en valet services op de luchthaven.

Grote voordelen:
  • Jouw auto staat altijd veilig geparkeerd
  • Gratis pendelbus en gratis drop-off faciliteiten
  • Via P3 ben je binnen 5 minuten bij de vertrekhal
Help andere bezoekers ook om te besparen op Schiphol P3 Lang Parkeren door een kortingscode te delen
Vul de code hier in

Schiphol Smart Parking korting: slechts €7,50 per dag

Wil je jouw auto langer parkeren dan 3 dagen? Na deze periode kost het slechts €7,50 per dag bij Schiphol P3 Lang Parkeren.
83 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

Jouw reservering bij Schiphol P3 Lang Parkeren gratis wijzigen

Zijn de plannen ietwat gewijzigd en wil je bijvoorbeeld een dag later parkeren? Je kunt je reservering tot 24 uur van te voren kosteloos wijzigen.
23 keer gebruikt
Bekijk de korting

Jouw elektrische auto kun je vanaf €1 opladen

Ben je in het bezit van een elektrische auto, dan is het uiteraard wel fijn als je bij terugkomst met een 100% volle accu de weg op kunt. Daarom kun je jouw auto al vanaf €1 opladen.
Bekijk de korting

Reserveren = geld besparen

Je krijgt Schiphol Smart Parking korting wanneer je ruim van te voren een parkeerplek via de website reserveert. Hoe eerder je reserveert, des te scherper de prijs. Dit kan zo €40 schelen! Voor kort parkeren (tot 48 uur) is een reservering niet nodig.

Voordelen Privium Plus

Maak je zeker 4 keer per jaar gebruik van de parkeerplaats bij Schiphol? Word dan lid van Privium Plus. Dit lidmaatschap is te koop voor €215 per jaar en heeft de volgende voordelen:

  • Tot €15 korting bij Terminal Valet Parking
  • Vooraan parkeren
  • Direct parkeren aan vertrekhal 3 in een luxe garage
  • 10% korting op business taxi service

Handig om te weten

Opladen vanaf €1
Wie in het bezit is van een elektrische auto, kan deze op diverse plaatsen voordelig opladen. Dit kost je €0.30 per kWh met een laag starttarief van 1 euro.
€15 korting op valet parkeren
Als Privium Plus lid krijg je tot €15 Schiphol Smart Parking korting op de valet service. Je vangt €5 korting per dag tot een maximum van 3 dagen.
Lage annuleringskosten
Moet je onverhoopts jouw reservering cancellen? Doe dit uiterlijk tot 24 uur van te voren en de kosten voor de annulering bedragen maximaal €5.
24/7 open
Of je nu midden in de nacht of overdag wilt parkeren, het terrein is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Wel zo handig én nog goed beveiligd ook.
Naar Schiphol P3 Lang Parkeren

Als je interesse had in een Schiphol smart parking actiecode, vind je deze vast ook leuk: