Kortingscode Schiphol P3 Lang Parkeren

Bespaar met een Schiphol smart parking actiecode in oktober 2018

23.52 gemiddelde korting

Schiphol Smart Parking korting

Moet je je auto lang parkeren op Schiphol en ben je op zoek naar een voordelige optie? Dan raden wij Schiphol P3 Lang Parkeren aan. Op dit terrein kan je namelijk voordelig en veilig je auto parkeren. Voor extra korting op de parkeerkosten, kan je een Schiphol P3 Lang Parkeren kortingscode gebruiken. Alle werkende kortingscodes vind je standaard op deze pagina.

  • Zo bespaar je €10
Maakt het je niet uit of je auto overdekt staat? Reserveer dan een plek op het terrein i.p.v. in de garage. Op deze manier bespaar je weer €10.

  • 24/7 open
Het parkeerterrein is het hele jaar door 24/7 geopend. Je kunt dus op elk moment in- en uitrijden.
Help andere bezoekers ook om te besparen op Schiphol P3 Lang Parkeren door een kortingscode te delen
Vul de code hier in

Kortingscode speurder
Kirsten
Schiphol P3 Lang Parkeren kortingscode expert
Ben je op zoek naar nieuwe Schiphol P3 Lang Parkeren kortingscodes? We zijn ermee bezig. Nieuwe Schiphol P3 Lang Parkeren codes zouden weer beschikbaar moeten zijn in 4 dagen! Schrijf je in om bericht hierover te ontvangen.
Schrijf me in om bespaarmogelijkheden van Actiecode.nl te ontvangen per e-mail. . Ik heb het Privacybeleid gelezen.
Fout in het e-mailadres

Privacyverklaring: je kan je op elk moment uitschrijven van e-mails. .
Probeer onze verlopen actiecodes, misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Schiphol Smart Parking korting: slechts €7,50 per dag

Wil je jouw auto langer parkeren dan 3 dagen? Na deze periode kost het slechts €7,50 per dag bij Schiphol P3 Lang Parkeren.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Bespaar nu €10 op de parkeerkosten

Ga je binnenkort op vakantie en ga je de auto bij Schiphol parkeren? Reserveer dan een plek op het terrein in plaats van in de parkeergarage. Hiermee bespaar je weer €10.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Parkeer je op P3? Ga dan met de gratis snelbus naar je terminal

Om de tien minuten vertrekt er een snelbus vanaf P3. Deze brengt je binnen vijf minuten naar de terminal.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Check alvast gratis in op de parkeerplaats

Bij vluchten van Transavia of TUI kun je jezelf en koffers alvast gratis inchecken op het parkeerterrein.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Jouw reservering bij Schiphol P3 Lang Parkeren gratis wijzigen

Zijn de plannen ietwat gewijzigd en wil je bijvoorbeeld een dag later parkeren? Je kunt je reservering tot 24 uur van te voren kosteloos wijzigen.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Jouw elektrische auto kun je vanaf €1 opladen

Ben je in het bezit van een elektrische auto, dan is het uiteraard wel fijn als je bij terugkomst met een 100% volle accu de weg op kunt. Daarom kun je jouw auto al vanaf €1 opladen.
Bekijk de korting

Lang parkeren voor slechts €7,50 per dag

Ga je langer dan 3 dagen op reis? Dan raden wij je aan om je auto op P3 Lang Parkeren te zetten. Na drie dagen betaal je namelijk slechts €7,50 per dag. Er geldt nog wel een inrijtarief van €65. Dit bedrag kan je verlagen met een Schiphol P3 Lang Parkeren kortingscode of door van tevoren te reserveren.

Zo profiteer je van vroegboekkorting

Als je je vakantie gaat boeken, raden wij je aan om direct een parkeerplek te reserveren. Als je ver van tevoren reserveert, kan je namelijk al snel €40 besparen. Deze korting krijg je automatisch; je hoeft dus niet op zoek te gaan naar een speciale Schiphol Smart Parking actiecode.

Voordelen van Schiphol P3

Kentekenherkenning
Wil je gemakkelijk in- en uitrijden? Kies dan bij je reservering voor kentekenherkenning. Je ontvangt evengoed een kaartje, mocht er bij het uitrijden toch iets misgaan.
Gratis snelbus
Van en naar P3 gaat er een gratis snelbus. Deze bus brengt je in 5 minuten naar de terminal. Je kunt 24 uur per dag gebruikmaken van deze snelbus.
Drive-Inchecken
Als je in de mei- of zomervakantie met TUI of Transavia vliegt, kan je je koffers alvast gratis inchecken op het parkeerterrein. Zo stap je zonder bagage de snelbus in.
Voordelig je auto opladen
Je kunt je elektrische auto ook gewoon parkeren bij P3 en tegelijkertijd voordelig opladen. Het opladen kost slechts €0,30 per kWh met een starttarief van €1,00.
Veilig en dichtbij
Je kunt je auto met een gerust hart achterlaten op P3 Lang Parkeren. Het parkeerterrein is niet alleen dichtbij de terminal, het terrein is ook nog beveiligd.
Gratis wijzigen
Heb je een parkeerplek gereserveerd, maar wil je de datum wijzigen? Geen probleem. Tot 24 uur van tevoren kan je de reservering gratis wijzigen.
Naar Schiphol P3 Lang Parkeren

Als je interesse had in een Schiphol P3 Lang Parkeren kortingscode, vind je deze vast ook leuk: