Parship actiecode

Parship actiecodes februari 2017

3 acties beschikbaar 9 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Angela
Actiecode.nl redacteur Parship

Parship is één van de wat meer serieuze datingsite van Nederland. Bij Parship kun je door gratis een persoonlijkheidstest in te voeren een beeld krijgen van jezelf, en de partner die bij je past. Los van of je jezelf daadwerkelijk aanmeldt als betalende dater, is dit al een aanrader om dit te doen. Op die wijze leer je ook Parship een beetje kennen en kun je profiteren van het gratis membership. We moeten wel zeggen dat je pas echt lekkere resultaten kunt boeken als je betalend member wordt. Maar kijk vooral eerst gratis rond!

Meld je gratis aan bij Parship

Wil je eens proberen of online daten iets voor jou is? Parship is de datingsite voor hoogopgeleiden. Hier kun je je altijd gratis aanmelden om eens te kijken of het iets voor je is. Ben je enthousiast? Dan kun je je inschrijven voor een Premium Lidmaatschap voor €24,95 per maand, zodat je van alle mogelijkheden van Parship gebruik kunt maken.
Bekijk de korting

Download de gratis Parship app

In contact komen met potentiele partners waar en wanneer je maar wilt? Download dan gratis de Parship app. Beschikbaar voor iPhone en Android.
Bekijk de korting

Gratis profielcheck door een singles coach bij Parship

Benieuwd of jouw Parship profiel van topkwaliteit is? Maak dan gebruik van de gratis profielcheck. Een singles coach zal jouw profiel beoordelen en advies geven.
Bekijk de korting