Informatie voor Pers en Media

Informatie voor Pers & Media
 
Actiecode.nl is een product van Imbull B.V.. Imbull B.V. is met verschillende bespaarportalen sinds 2009 actief en marktleider op de kortingscode markt in Nederland.

Missie

Met Actiecode.nl proberen we mensen te voorzien van tips, aanbiedingen en kortingscodes om mensen te helpen te besparen, zowel online als offline. Door middel van de vele exclusieve kortingscodes en aanbiedingen kan iedereen snel en makkelijk online besparen.

Informatie

Bent u op zoek naar meer achtergrond informatie, bijvoorbeeld betreffende een samenwerking voor artikelen over online marketing, e-commerce, affiliate marketing of hoe te besparen, dan staan we daar altijd voor open. Voor dergelijke verzoeken kan je contact opnemen met Jan Willem van Tilburg: onderzoek@actiecode.nl. Inmiddels zijn we bijna een decennium actief op de markt waardoor wij inzicht hebben in veel informatie aangaande besparen en waar mensen naar op zoek zijn.
Interessante aanvullende gegevens:
  • Kortingscodes zijn in 2007 echt aan hun opmars begonnen
  • Per maand bedienen we meer dan een miljoen mensen in Nederland met onze websites
  • Actiecode.nl en de andere besparingsplatformen van Imbull B.V. zijn altijd gratis te gebruiken
  • Nederland staat al jaren in de top van de wereldwijde e-commerce index. Een combinatie van internetpenetratie, koopgedrag en vertrouwen in de markt.
  • Drukste e-commerce dag in Nederland is tegenwoordig Black Friday
  • Rond de feestdagen verwerken we vaak meer dan 30 sales per minuut
Voor eerdere publicaties en onderzoeken kunt u terecht op onze onderzoekspagina.

Downloads

Contact

Marketing
Jan Willem van Tilburg
onderzoek@actiecode.nl
(+31) 020 846 9520