Pinnacle kortingscode

Pinnacle kortingscodes februari 2017

4 acties beschikbaar 8.27 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Lynnemore
Actiecode.nl redacteur Pinnacle

Aan de rechterkant vind je een actueel overzicht van alle acties en kortingscodes die wij voor je verzameld hebben. Zo koop je het nieuwe Pinnacle Studio 20 of de krachtige Pinnacle Studio Ultimate tegen de scherpste prijs. We kunnen regelmatig een kortingscode aanbieden die je bijvoorbeeld een korting geeft van 10% op je gehele bestelling. Zo bespaar je snel een mooi bedrag. Ook andere actuele acties vind je terug in het overzicht. Denk bijvoorbeeld aan hoge korting op een upgrade. Zo ontvang je geregeld 30% korting op een Pinnacle upgrade, waarmee je heel voordelig weer een aantal jaar gebruik kunt blijven maken van de geweldige programma's van Pinnacle. Als tip kunnen wij altijd meegeven om deze pagina favoriet te maken, zodat je nooit een toffe actie of Pinnacle kortingscode mist.

Tip!

Bespaar €50 op een upgrade naar Pinnacle Studio 20

Ben jij in het bezit van Avid Studio of Pinnacle Studio 9 en hoger? Dan kan jij met flinke korting upgraden naar Pinnacle Studio 20! Zo bespaar je maar liefst €50 bij een upgrade naar Pinnacle Studio 20 Plus. Deze software wordt o.a. geleverd met functies voor 3D-videobewerking.
Tip!
Bekijk de korting

Videobewerkingssoftware voor professioneel resultaat - vanaf €59,95 bij Pinnacle

Bij Pinnacle is een pakket om je video's creatief te bewerken tegen een scherpe prijs te koop. Het Studio 20 pakket is namelijk al te koop vanaf €59,95!
Bekijk de korting

Koop het Studio Ultimate pakket al voor €129,95

Het ultimate pakket worden je video's bewerken één groot plezier. Je koopt het pakket, met alle extra voordelen, al vanaf €129,95 bij Pinnacle.
Bekijk de korting

Bekijk alle Pinnacle acties en aanbiedingen en scoor hoge korting

Op de pagina van Pinnacle vind je geregeld heerlijke acties en kortingen op mooie producten. Bekijk alle acties en bespaar een mooi bedrag.
Bekijk de korting

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog één geldig!
10%korting
Pinnacle kortingscode: 10% korting op je bestelling
10PINNSAVE
20%korting
Pinnacle kortingscode: 20% korting op Pinnacle Studio 20 Ultimate
ULTIMATESAVE20
15%korting
15% korting op alles met deze Pinnacle kortingscode
15PINNSAVE
30%korting
30% korting op een upgrade van Pinnacle Studio 20
Geen kortingscode