Plopsa kortingscodes

Plopsa kortingscode juni 2018

Extra Plopsaland korting

De Plopsa parken in Nederland en België staan garant voor een leuk dagje uit met het gezin, zowel in de buitenlucht als in de indoor parken. Een ander groot voordeel van Plopsa is dat we altijd 1 of meerdere kortingscodes voor je hebben. Een Plopsaland kortingscode kan het volgende opleveren:
  • €5 korting op een specifiek park, bijv. Plopsa indoor Coevorden of Plopsaqua
  • Aantrekkelijke korting op jaarkaarten
  • 40% plopsa korting op tickets voor alle parken

Kun jij jezelf een 'vaste-bezoeker' noemen? Schaf een Fun Card aan voor één jaar lang onbeperkt toegang en krijg tot 50% korting op de entreeprijs van andere pretparken.
Help andere bezoekers ook om te besparen op Plopsa door een kortingscode te delen
Vul de code hier in

Plopsa kortingscode: 20% korting op tickets

Bespaar nu flink op je kaartje voor Plopsaland! Gebruik deze kortingscode in je winkelmandje en bespaar zo maar liefst 20% op je aankopen.
Toegevoegd door een bezoeker
Bekijk de code *******

Je krijgt nu €5 korting op een jaarkaart

De Holiday Park jaarkaart koop je nu een stukje voordeliger. Met deze code pak je namelijk €5 korting op deze aankoop.
Toegevoegd door een bezoeker
Bekijk de code *******
Geverifieerd

Ontvang €6 korting met deze Plopsaland kortingscode

Als jij fan bent van dit park voor groot en klein, schaf dan een jaarkaart aan. Met deze code bespaar je €6. Bekijk alle abonnementen en voordelen hier.
Geverifieerd
Bekijk de code *******

Schaf nu een abonnement online aan met Plopsa korting

Ook een abonnement online aanschaffen kan je flink geld schelen. Check nu hier welke aanbieding voor jou van toepassing is en koop een abonnement met korting door het online te bestellen.
Bekijk de korting

Bestel je Plopsa kaartje online met korting

Tijd voor een leuk dagje uit! Niet alleen scheelt je kaartje online kopen je werk, het scheelt ook geld. Surf nu naar de website van Plopsa en bestel jouw toegangskaartje met korting.
Bekijk de korting

Ontvang €5 Plopsaland korting op je entreeticket

Bezoek je Plopsa met een groep? Dan hebben wij leuk nieuws voor je. Zo mogen leerkrachten voor niets naar binnen en in het geval van vergezellende personen ontvangen zij maar liefst €5 korting op hun ticket. Bestellen en genieten maar!
Bekijk de korting

Bezoek Plopsa als groep en scoor 50% korting

Denk aan een schoolreisje of bedrijfsuitje; bij een bestelling van een groepticket ontvang je maar liefst 50% korting op je volgende bezoek. Dat is nog eens slim besparen!
Bekijk de korting

Een ticket voor senioren shop je met maar liefst €9 Plopsaland korting

Gezellig een dagje naar Plopsa met het gezin of vrienden? Leuk! Wanneer er een senior van 70+ aanwezig is ontvangt deze maar liefst €9 korting op een ticket. Veel plezier!
Bekijk de korting

Plopper de Plop, bij Plopsa kan je jezelf en je kinderen laten verrassen in één van de Plopsa parken. Zo heb je een Plopsaland, Plopsa Indoor, Plopsa Coo, een Holiday Park, Plopsaqua, Mayaland en een Plopsa Theater. Plopsa heeft vaak leuke aanbiedingen voor voordelige tickets. Zo kan iedereen genieten van hun favoriete tv figuren in één van de themaparken. Actiecode.nl struint voor jou het internet af, opzoek naar de nieuwste aanbiedingen en korting. Meld je aan voor de Actiecode.nl nieuwsbrief om altijd als eerst op de hoogte te zijn. Durf jij het Plopsa avontuur aan?


Plopsa updates:
15 bezoekersbezoekers deze week
€ 17,80is er gemiddeld bespaard vandaag