Plopsa kortingscodes

Plopsa kortingscode februari 2018

Extra Plopsa korting

De Plopsa parken in Nederland en België staan garant voor een leuk dagje uit met het gezin, zowel in de buitenlucht als in de indoor parken. Een ander groot voordeel van Plopsa is dat we altijd 1 of meerdere kortingscodes voor je hebben. Een Plopsa kortingscode kan het volgende opleveren:
  • €5 korting op een specifiek park, bijv. Plopsa indoor Coevorden of Plopsaqua
  • Aantrekkelijke korting op jaarkaarten
  • -40% op tickets voor alle parken

Kun jij jezelf een 'vaste-bezoeker' noemen? Schaf een Fun Card aan voor één jaar lang onbeperkt toegang en krijg tot 50% korting op de entreeprijs van andere pretparken.
Help anderen met besparen op Plopsa door een code in te sturen!
Deel een code

Geverifieerd Alleen bij Actiecode.nl

Bestel je tickets met €6 Plopsaland korting

Wil je graag met je kinderen of kleinkinderen naar een van de Plopsaland parken? Bestel dan je tickets online en voeg deze kortingscode toe voor maar liefst €6 korting. De korting is geldig op tickets voor Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt & Plopsa Indoor Coevorden.
Alleen bij Actiecode.nl Geverifieerd
Bekijk de code *******

Krijg nu €5 korting op je kaartje met de Plopsa kortingscode

Wil je iets leuks doen met je kinderen of kleinkinderen? Ga naar een van de Plopsa parken. Bestel je tickets online met deze kortingscode en krijg maar liefst €5 korting op je entreekaartje.
Toegevoegd door een bezoeker
Bekijk de code *******
4 dagen geleden gecontroleerd

Profiteer van €5 korting op je Plopsa kaartje met deze Plopsaland kortingscode

Nooit teveel betalen voor je toegang? Met deze code bespaar je nu €5! Tijd om een leuk dagje uit te plannen voor het hele gezin.
4 dagen geleden gecontroleerd
Bekijk de code *******

Schaf nu een abonnement online aan met Plopsa korting

Ook een abonnement online aanschaffen kan je flink geld schelen. Check nu hier welke aanbieding voor jou van toepassing is en koop een abonnement met korting door het online te bestellen.
Bekijk de korting

Bestel je Plopsa kaartje online met korting

Tijd voor een leuk dagje uit! Niet alleen scheelt je kaartje online kopen je werk, het scheelt ook geld. Surf nu naar de website van Plopsa en bestel jouw toegangskaartje met korting.
Bekijk de korting

Ontvang €5 Plopsaland korting op je entreeticket

Bezoek je Plopsa met een groep? Dan hebben wij leuk nieuws voor je. Zo mogen leerkrachten voor niets naar binnen en in het geval van vergezellende personen ontvangen zij maar liefst €5 korting op hun ticket. Bestellen en genieten maar!
Bekijk de korting

Bezoek Plopsa als groep en scoor 50% korting

Denk aan een schoolreisje of bedrijfsuitje; bij een bestelling van een groepticket ontvang je maar liefst 50% korting op je volgende bezoek. Dat is nog eens slim besparen!
Bekijk de korting

Een ticket voor senioren shop je met maar liefst €9 Plopsaland korting

Gezellig een dagje naar Plopsa met het gezin of vrienden? Leuk! Wanneer er een senior van 70+ aanwezig is ontvangt deze maar liefst €9 korting op een ticket. Veel plezier!
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Plopsa kortingscode: beleef alle parken nu met 40% korting

Speciaal voor Valentijn heeft Plopsa een toffe aanbieding om een park naar keuze met 40% korting te beleven. De actie is geldig op een bezoek t/m 1 mei 2018. Boek snel want deze actie is tijdelijk geldig.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Pak deze Plopsaland kortingscode mee voor €5 korting op tickets

Als je binnenkort een leuk uitje naar Plopsa Indoor Hasselt hebt gepland, kom je voordelig uit. Met deze code profiteer je namelijk tijdelijk van €5 korting op je tickets. Veel plezier!
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag Alleen bij Actiecode.nl

€8 korting met deze Plopsa kortingscode

Gebruik deze kortingscode en pak €8 korting op je entreebewijs voor Plopsaland de Panne en Plopsaland Coo.
Alleen bij Actiecode.nl
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Je entreeticket scoor je tijdelijk met €10 korting dankzij deze code

Een volle dag plezier beleef je in Plopsaland de Panne. Deze kortingscode geeft je maar liefst €10 korting op je bestelde ticket. Bestel snel want dit betreft een tijdelijke actie.
Bekijk de code *******

Plopper de Plop, bij Plopsa kan je jezelf en je kinderen laten verrassen in één van de Plopsa parken. Zo heb je een Plopsaland, Plopsa Indoor, Plopsa Coo, een Holiday Park, Plopsaqua, Mayaland en een Plopsa Theater. Plopsa heeft vaak leuke aanbiedingen voor voordelige tickets. Zo kan iedereen genieten van hun favoriete tv figuren in één van de themaparken. Actiecode.nl struint voor jou het internet af, opzoek naar de nieuwste aanbiedingen en korting. Meld je aan voor de Actiecode.nl nieuwsbrief om altijd als eerst op de hoogte te zijn. Durf jij het Plopsa avontuur aan?


Als je interesse had in een Plopsaland korting, vind je deze vast ook leuk:
Plopsa updates:
15 personen bezoekers deze week
€ 17,80gemiddeld bespaard.