PonyparkCity kortingscodes oktober 2016

4 acties beschikbaar 17 gemiddelde besparing

Aantal sterren voor PonyparkCity

5 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 4.12 sterren. 15
Deel een code

Kortingscode speurder
Lynnemore
Onze redacteur over PonyparkCity

Ponyparkcity is het perfecte vakantiepark voor mensen die van paarden houden. Wanneer je een huis huurt bij Ponyparkcity, ontvang je namelijk een gratis Shetland pony tijdens het verblijf. Ook zijn er andere PonyparkCity aanbiedingen, waardoor je bijvoorbeeld korting krijgt op het bezoeken van het attractiepark Slagharen. Dit pretpark heeft diverse internationale prijzen gewonnen, en is zeker de moeite waard. Op het park is voldoende entertainment aanwezig, en er lopen verschillende beroemdheden rond.   In dit korting-overzicht op Actiecode.nl vind je alle actuele kortings-acties van PonyparkCity, samen met de leukste aanbiedingen, zodat je precies weet waarop je kunt besparen:) 

Gratis Shetland pony bij iedere PonyparkCity accommodatie

Wanneer je een vakantiehuisje bij PonyparkCity boekt krijg je er altijd een Shetland pony bij. Zo hebben jouw kinderen iedere dag rijplezier.
Bekijk de actie

Gratis verblijf Slagharen bij verblijf PonyParkCity

Voor alle paardenjongens en -meisjes is dit een must-see! PonyparkCity is een vakantiepark waar je vakantiehuisje tussen de 300 shetland pony's staat. Genoeg te beleven dus. Maar als je toch even iets anders wilt, krijg je je toegang tot Slagharen pretpark er gratis bij. Dat wordt een vakantie om nooit te vergeten!
Bekijk de actie

Gratis toegang tot Slagharen via PonyparkCity

Wist je dat wanneer je een vakantie of lang weekend boekt bij PonyparkCity je gratis toegang hebt tot Slagharen? Maak elke dag gratis gebruik van de attracties.
Bekijk de actie

Vraag gratis een PonyparkCity brochure aan

Wil je graag meer informatie ontvangen over PonyparkCity? Laat dan je gegevens op de website achter en de brochure wordt geheel gratis naar jouw huis verzonden.
Bekijk de actie
Als je interesse had in korting voor PonyparkCity, vind je deze vast ook leuk!

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog een geldig!
Tip
Bekijk hier alle actuele Ponyparkcity acties
Geen code nodig
Tip
Boek nu een PonyparkCity weekend voor slechts €248
Geen code nodig