Quofi kortingscodes oktober 2016

2 acties beschikbaar 14 gemiddelde besparing

Aantal sterren voor Quofi

1 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 4.50 sterren. 15
Deel een code

Kortingscode speurder
Mathijs
Onze redacteur over Quofi

Quofi is je thuis voor iedere klus in en om huis. Quofi is een online bouwmarkt, maar heeft een veel ruimere keuze dan de bouwmarkt bij jouw in de buurt! In deze online webshop kopen klussers de beste A-merken voor al hun projecten. Bovendien worden de producten van Quofi altijd de volgende dag bezorgd (wanneer je voor 21.30 bestelt) en betaal je geen verzendkosten.   Als Quofi voor jou ook het startpunt is voor iedere klus dan kun je vast wel wat korting gebruiken. Daarom is er deze speciale Quofi kortingscode-pagina. Je kan hier al onze kortingscodes van Quofi vinden en als er even geen codes zijn kan je direct zien hoe je anders kan besparen. 

Je Quofi bestelling wordt gratis verzonden

Bij Quofi betaal je geen verzendkosten. De verzendkosten zijn normaal €6.95, maar nu tijdelijk betaal je helemaal niks. Je hebt de bestelling altijd snel in huis want voor 21.30 bestelt betekent: de volgende dag thuis bezorgt.
Bekijk de actie

Gratis de producten van Quofi vergelijken bij Bol.com

Quofi is een erkende verkoper via Bol.com en dat betekent voordeel! Als je namelijk de Quofi shop op Bol.com bezoekt vind je hier dezelfde prijs als op Quofi.nl. Alleen kan je op Bol.com ook de prijzen vergelijken met Bol.com zelf en andere webshop. Zo betaal je nooit meer te veel.
Bekijk de actie
Als je interesse had in korting voor Quofi, vind je deze vast ook leuk!