Rijksmuseum kortingscode

Rijksmuseum kortingscodes maart 2017

8 acties beschikbaar 14.85 gemiddelde besparing

Rijksmuseum korting

Wil je voordelig naar het Rijksmuseum, koop dan je ticket online, zodat je een Rijksmuseum kortingscode kunt gebruiken. Op dit moment staan er 8 acties online, waarmee je gemiddeld €14.85 kunt besparen. Bekijk dus altijd eerst onze pagina, voordat je de tickets gaat bestellen.
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur Rijksmuseum

Geen zin om te veel te betalen voor een dagje cultuur in Amsterdam? Kijk op Actiecode.nl voor korting op het Rijksmuseum in 2017. Je ontvangt korting op het Rijksmuseum door je tickets online te bestellen. Hiermee bespaar je al snel 5% op je entreekaartje, mits je de kortingscode invoert tijdens het afrekenen. Wanneer je een ticket online bestelt, ontwijk je ook nog eens de lange rijen. Je hoeft je ticket ook niet uit te printen, want deze is scanbaar vanaf je smartphone.

Rijksmuseum korting
Op Actiecode.nl presenteren we niet alleen de Rijksmuseum kortingscode voor 5% korting, maar ook andere aanbiedingen. Zo kunnen kinderen t/m 18 jaar gratis naar binnen. Heb je een museumjaarkaart, dan kan je ook gratis naar binnen. Heb je een CJP-pas dan ontvang je maar liefst 50% korting op je ticket. 

Zo kan je gratis naar het Rijksmuseum!

Is het Rijksmuseum in Amsterdam jouw favoriete museum en wil je het liefst iedere week even langs Het Melkmeisje en De Nachtwacht? Word dan vrienden van het Rijksmuseum en krijg altijd gratis toegang. Deze kaarthouders mogen ook gratis het museum bezoeken: Museumkaarthouders, Rijksmuseum Schoolkaarthouders, leden van ICOM, ICOMOS, UNESCO, Vereniging Rembrandt, KOG, Vrienden van de Aziatische Kunst.
72 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

Gratis naar het Rijksmuseum met jouw museumjaarkaart

Ben je in het bezit van een museumjaarkaart? Dan kun je de kassa van het Rijksmuseum skippen en gratis naar binnen. Je koopt een museumjaarkaart voor € 59,90 die jou korting of gratis toegang geeft tot meer dan 400 musea in Nederland.
34 keer gebruikt
Bekijk de korting

Ontvang €4 korting op een rondvaart en Rijksmuseum

Boek nu een dagje Amsterdam met €4 korting. Je krijgt eerst een rondvaart door de grachten van Amsterdam en daarna kan je de befaamde kunstwerken bewonderen in het Rijksmuseum.
35 keer gebruikt
Bekijk de korting

Een ticket voor het Rijksmuseum nu slechts €17,50

Je gaat al een dagje naar het Rijksmuseum voor slechts €17,50, waar je kan genieten van 800 jaar Nederlandse kunst en geschiedenis. Veel plezier!
65 keer gebruikt
Bekijk de korting

Met een CJP-pas koop je een Rijksmuseum ticket met 50% korting

Met een CJP-pas krijg je korting op veel culturele uitjes, zo ook op het Rijksmuseum. Deze pas geeft jou 50% korting op de reguliere ticketprijs! Een aanrader dus voor de échte cultuurliefhebber.
23 keer gebruikt
Bekijk de korting

Bekijk de tijdelijke tentoonstelling Mondriaans Bloemen nu in het Rijksmuseum

T/m 13 april wordt in het Rijksmuseum tijdelijk diverse vroege bloemtekeningen- en schilderingen van kunstenaar Piet Mondriaan tentoongesteld. Bekijk deze prachtige collectie en boek een ticket voor slechts €17,50.
Bekijk de korting

Neem jouw kinderen gratis mee naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Met het hele gezin naar het Rijksmuseum is gelukkig niet zo prijzig. Kinderen t/m 18 jaar mogen namelijk gratis mee ( enkel in combinatie met een volwassene). Dát is fijn!
26 keer gebruikt
Bekijk de korting

Combi voordeel: hop-on hop-off bus + Rijksmuseum

Ontdek Amsterdam en bezoek tegelijk het Rijksmuseum. Je ontvangt een 24-uurs ticket voor de hop-on en hop-off bus, wat je rustig de tijd geeft om Amsterdam helemaal te zien. Daarnaast ontvang je een entreeticket voor het Rijksmuseum.
Bekijk de korting

Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

ING klanten betalen slechts €7,50 per kaartje

Het Rijksmuseum met korting bezoeken kan voor alle ING betaalpashouders heel gemakkelijk. Zorg dat je bij het aanschaffen van een Rijksmuseum ticket je betaalpas kan laten zien en je betaalt maar €7,50. Dit is niet te combineren met andere acties en codes. Alleen geldig in juni 2016.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag Alleen bij Actiecode.nl

Kortingscode Rijksmuseum: 10% korting

Alle Hollandse meesters bekijken in het Rijksmuseum kan nu met 10% korting. Gebruik deze Tiqets kortingscode en je bestelt voordelig online je toegangskaartje. Deze actie is exclusief te gebruiken voor Actiecode.nl bezoekers.
Alleen bij Actiecode.nl
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Rijksmuseum kortingscode: €1,75 korting op je kaartje

Koop je ticket online en ontvang nu een mooie korting van €1,75
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Bekijk nu Marten & Oopjen van Rembrandt tijdelijk in het Rijksmuseum

De huwelijksportretten van Marten Soolmans en Oopjen Coppit zijn nu tijdelijk te bewonderen in het Rijksmuseum. Geschilderd in 1634, deze twee prachtige schilderijen vind je in het museum naast een andere trekpleister: De Nachtwacht!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Koop nu je ticket en bewonder de Elise Wessels collectie in het Rijksmuseum

Tot en met 11 september 2016 zijn de Japanse prenten uit de Elise Wessels collectie te bewonderen in het Rijksmuseum. Naast de prenten zijn er ook kimono's en lakwerk te zien, afkomstig uit de collectie van Jan Dees & Rene van der Star. Genoeg reden om snel je kaartje te kopen en er een fijn dagje uit van te maken.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Rijksmuseum kortingscode voor 12% korting op je entree

Het Rijksmuseum biedt huis aan een aantal van de meest belangrijke kunstwerken uit de Nederlandse geschiedenis. Het is dan ook een must-see voor elke Nederlander. Voor iedereen die nog niet is geweest - of die gewoon nog een keer wilt gaan - hebben we nu een exclusieve kortingscode online staan. Vul 'm in tijdens het afrekenen en je ontvangt 12% korting op je entreekaartje.
Bekijk de code*******
Rijksmuseum updates:
8acties beschikbaar
10 personen bezochten vandaag deze pagina