Rijksmuseum kortingen

Rijksmuseum korting mei 2018

Voordelig naar het Rijksmuseum

Ook in mei hoef je niet teveel te betalen voor een dagje uit! Check één van onze actieve acties en bespaar zo direct op de aankoop van kaartjes. Zo ontvang je altijd wel Rijksmuseum korting in de vorm van een deal voor €35, of kan je besparen met een van onze codes. Hiermee bespaar je bijvoorbeeld 5% op je ticket. Zo'n Rijksmuseum kortingscode is exclusief voor Actiecode en vind je dan ook nergens anders.

Wist je dat..
.. je door onze acties gemiddeld
€ 11,05 kan besparen op je tickets?
Help anderen met besparen op Rijksmuseum door een code in te sturen!
Deel een code

Geverifieerd Alleen bij Actiecode.nl

Met deze Rijksmuseum kortingscode krijg je 5% korting op je ticket

Wil je met korting naar het Rijksmuseum? Gebruik dan deze kortingscode en profiteer van 5% korting op je entreeticket.
Alleen bij Actiecode.nl Geverifieerd
Bekijk de code *******

Bekijk hier wat de beste bezoektijden zijn

Ga je tickets bestellen voor het Rijksmuseum? Dan adviseren we je om voor 11:00 uur of na 15:00 uur naar het Rijksmuseum te gaan. In deze tijdsvakken is het wat rustiger.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag Alleen bij Actiecode.nl

Rijksmuseum kortingscode: ontvang 5% korting op je ticket

Met korting naar het Rijksmuseum? Het kan! Met deze kortingscode ontvang je namelijk 5% korting op je ticket. Veel plezier in het Rijksmuseum.
Alleen bij Actiecode.nl
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag Alleen bij Actiecode.nl

Kortingscode Rijksmuseum: 10% korting

Alle Hollandse meesters bekijken in het Rijksmuseum kan nu met 10% korting. Gebruik deze Tiqets kortingscode en je bestelt voordelig online je toegangskaartje. Deze actie is exclusief te gebruiken voor Actiecode.nl bezoekers.
Alleen bij Actiecode.nl
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Rijksmuseum kortingscode voor 12% korting op je entree

Het Rijksmuseum biedt huis aan een aantal van de meest belangrijke kunstwerken uit de Nederlandse geschiedenis. Het is dan ook een must-see voor elke Nederlander. Voor iedereen die nog niet is geweest - of die gewoon nog een keer wilt gaan - hebben we nu een exclusieve kortingscode online staan. Vul 'm in tijdens het afrekenen en je ontvangt 12% korting op je entreekaartje.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Rijksmuseum kortingscode: €1,75 korting op je kaartje

Koop je ticket online en ontvang nu een mooie korting van €1,75
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Zo kan je gratis naar het Rijksmuseum!

Is het Rijksmuseum in Amsterdam jouw favoriete museum en wil je het liefst iedere week even langs Het Melkmeisje en De Nachtwacht? Word dan vrienden van het Rijksmuseum en krijg altijd gratis toegang. Deze kaarthouders mogen ook gratis het museum bezoeken: Museumkaarthouders, Rijksmuseum Schoolkaarthouders, leden van ICOM, ICOMOS, UNESCO, Vereniging Rembrandt, KOG, Vrienden van de Aziatische Kunst.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Een ticket voor het Rijksmuseum nu slechts €17,50

Je gaat al een dagje naar het Rijksmuseum voor slechts €17,50, waar je kan genieten van 800 jaar Nederlandse kunst en geschiedenis. Veel plezier!
Bekijk de korting

Geen zin om te veel te betalen voor een dagje cultuur in Amsterdam? Kijk op Actiecode.nl voor korting op het Rijksmuseum in 2018. Je ontvangt korting op het Rijksmuseum door je tickets online te bestellen. Hiermee bespaar je al snel 5% op je entreekaartje, mits je de kortingscode invoert tijdens het afrekenen. Wanneer je een ticket online bestelt, ontwijk je ook nog eens de lange rijen. Je hoeft je ticket ook niet uit te printen, want deze is scanbaar vanaf je smartphone.

Rijksmuseum korting
Op Actiecode.nl presenteren we niet alleen de Rijksmuseum kortingscode voor 5% korting, maar ook andere aanbiedingen. Zo kunnen kinderen t/m 18 jaar gratis naar binnen. Heb je een museumjaarkaart, dan kan je ook gratis naar binnen. Heb je een CJP-pas dan ontvang je maar liefst 50% korting op je ticket.