Runnerz kortingscode

Runnerz kortingscodes januari 2017

3 acties beschikbaar 13 gemiddelde besparing

Runnerz korting

Profiteer van knallende kortingen bij Runnerz. Gebruik nu deze Runnerz kortingscodes om zo'n €13 te besparen bij je volgende aankoop, waarvoor je onze acties kunt gebruiken. Zo kan je mee profiteren van onze interessante promoties en zorgt u zelf voor een nog betere winkelervaring bij Runnerz. Als je gebruik maakt van deze Runnerz actiecodes wordt de korting automatisch toegepast op je winkelmand. Je hoeft verder zelf niets te doen. Shopze!
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur Runnerz

Bij Runnerz gaat het allemaal om paarden. En hoe je daar geld aan kunt verdienen. Want Runnerz is de enige Nederlandse website waar je kunt wedden op de spannendste paardenraces uit binnen- en buitenland. Als je je aanmeldt krijg je regelmatig mooie Runnerz bonus - en kortingsregelingen, zodat je direct bij aanmelding al een mooie tegoed hebt om mee aan de slag te gaan. Via Actiecode.nl vind je altijd de meest actuele Runnerz promotiecode zodat je altijd op de eerste rij zit!

€10 welkomstbonus voor elke nieuwe speler op Runnerz.nl

Interesse om te wedden op paardenraces uit binnen- en buitenland? Maak dan nu een account aan op Runnerz.nl en ontvang direct €10 bonus bij je eerste storting van €20. Een fijn voordeel en direct een mooie start op de paardenraces-markt. Bekijk via de onderstaande link het aanmeld scherm en start meteen!
Bekijk de korting

Word lid van de Runnerz VIP Club en ontvang speciale promoties

Bij de VIP Club profiteer van je van heel veel mooie aanbiedingen en exclusieve services. Gratis live streams van de beste races en nog veel meer. Bekijk de voorwaarden online en zie hoe makkelijk (en voordelig) het is een VIP member te worden.
Bekijk de korting

Nodig vrienden uit en ontvang €10 per vriend bij Runnerz.nl

Een online game wordt pas écht leuk als je het samen met je vrienden kunt doen. Nodig daarom je vrienden uit voor Runnerz.nl en ontvang tevens een fijne bonus. Voor elke vriend die zich aanmeldt en minimaal €15 inzet, ontvang je een bonus van €10. Je bonus kan al gauw oplopen tot €100.
Bekijk de korting
Als je interesse had in een Runnerz kortingscode, vind je deze vast ook leuk: