Zorgdirect kortingscode

Zorgdirect kortingscodes augustus 2017

6 actie(s) beschikbaar 8.13 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Brigit
Actiecode.nl redacteur ZorgDirect

Bij ZorgDirect kun je terecht voor een voordelige zorgverzekering in 2017, maar ook reisverzekeringen kun je bij Salland afsluiten. Kies voor een vrijwillig eigen risico voor een lagere premie en declareer eenvoudig via je mobiel bij ZorgDirect. Bekijk hier de actuele premies en voorwaarden en de meest actuele kortings- en ledenacties.

Ontvang gratis advies van de Salland Zorggids

Zit je met een vraag over je zorgpakket of heb je advies nodig? Bij Salland Zorgdirect kan je gratis gebruik maken van een Zorggids. Deze gids beantwoord al je vragen.
Bekijk de korting

Download gratis de Salland app en declareer via je mobiel

Met de mobiele app voor Android en iPhone kun je eenvoudig je declaraties via je smartphone doen. Handig! Ga naar de Google Play of de App Store en download daar de gratis Salland Zorgverzekeringen app.
Bekijk de korting

Bekijk wat wordt vergoed door Salland Zorgdirect

Naar de orthopeed? Of misschien wel de internist? Bekijk eenvoudig en snel wat wordt vergoed door Salland Zorgdirect in het overzicht.
Bekijk de korting

Voor €5,38 heb je een Salland Zorgdirect aanvullende verzekering

Naast de basisverzekering bij Salland Zorgdirect, hebben ze ook voordelige aanvullende verzekeringen. Deze heb je al vanaf €5,38 per maand extra ( inc. €100 anticonceptie en 6 maal vergoeding voor fysiotherapie).
Bekijk de korting

Tandartsverzekeringen bij Salland Zorgdirect: slechts €10,12

Iedereen wil natuurlijk een gebit dat helemaal picobello is, maar je wil er ook geen bakken met geld aan kwijt zijn. Wanneer je je bij Salland Zorgdirect verzekert voor eventuele onkosten, kan dat al vanaf €10,12 per maand. Je bent dan vergoed voor alle tandartsbehandelingen met een max. van €250 per jaar.
Bekijk de korting

Salland Zorgdirect zorgverzekering: basispremie vanaf €103,91

Salland heeft onlangs een 7,0 gekregen van de Consumentenbond - een prima cijfer natuurlijk! Je sluit een zorgverzekering af met een basispremie vanaf €103,91 (met €385 eigen risico). Wil je meer weten? Kijk dan snel op de website van Salland Zorgdirect.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

8% korting op je zorgverzekering met de Zorgdirect collectiviteitskorting

Als je nu bij Salland Zorgdirect online een zorgverzekering afsluit kun je direct in aanmerking komen voor 'Online Gemak' collectiviteitskorting. Je ontvangt dan 8% korting op de basispremie.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Extra aanvullende verzekering voor €8,50 bij Salland Zorgdirect

Bij Salland Zorgdirect kan je je natuurlijk ook aanvullend laten verzekeren. Naast de "Start" aanvullende verzekering van €5,85 per maand, is er o.a. ook de "Extra" aanvullende verzekering van €8,50. Dan heb je recht op bijvoorbeeld extra vergoedingen voor fysiotherapie, anticonceptiemiddelen en geneesmiddelen.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Tip: klantenservice van Salland Zorgdirect krijgt een 7

De service van Salland Zorgdirect is door de consumentenbond bekroond met een 7. Dit betekent dat Salland altijd klaarstaat voor haar verzekerden. Dat is weer een zorg minder!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Salland ZorgDirect - Collectiviteitskorting €11,-

Bij Salland ZorgDirect kun je nu profiteren van het 'Online Gemak' Collectief waardoor je extra bespaart op je zorgverzekering. Met het Salland Zorgdirect online gemak collectief bespaar je direct €11,- per maand
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Bereken je premie met 10% korting bij Salland Zorgdirect

Bij Salland Zorgdirect ontvang je 10% korting op je premie. Bereken jouw premie nu met 10% korting bij Salland Zorgdirect en pluk het voordeel!
Bekijk de korting