Sleetjes kortingscode

Sleetjes kortingscodes januari 2017

3 acties beschikbaar 24 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Caspar
Actiecode.nl redacteur Sleetjes

Sleetjes.nl heeft het grootste aanbod sleeën in de Benelux. De sleeën webshop heeft een ruim aanbod plastic en houten sleeën van hoge kwaliteit. Met een Sleetjes kortingscode bespaar je extra op de aanschaf van een slee, voor schitterende winterpret!


Het Actiecode.nl Team struint dagelijks het internet af op zoek naar de meest actuele kortingscodes, aanbiedingen en de meest interessante acties. Sleetjes kortingscodes en aanbiedingen vind je in dit korting-overzicht, zodat je in één oogopslag kunt zien op welke manier je kunt besparen bij deze webshop!

Slee vanaf €20 altijd gratis verzonden via Sleetjes.nl

Sleeën daar wordt iedereen blij van. Op een prachtige zonnige winterdag samen met je kids in de sneeuw spelen. Alle sleetjes op Sleetjes.nl worden nu gratis bezorgd bij een totaalbedrag van €20 of meer.
Bekijk de korting

Bestel een zitslee vanaf €3,99 bij Sleetjes

Met een slee kan je in de winter veel plezier beleven. Bij sleetjes bestel je vanaf €3,99 al een zitslee. De zitslee is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.
Bekijk de korting

Sleetjes.nl: Laagste prijsgarantie op alle plastic sleetjes

Op sleetjes.nl vind je een groot aanbod in houten, plastic en bijvoorbeeld een slee met rugleuning. Wil je een slee kopen dan hoef je nergens anders te kijken, want sleetjes.nl heeft een laagste prijsgarantie. Ook voor alle winterse accessoires zoals handschoenen en warme sokken vind je in deze shop.
Bekijk de korting

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog een geldig!
Tip
Sneeuwalarm! Met de Sleetjes.nl kortingscode 5% korting op alles
sleetjes2014