SnappCar kortingscodes oktober 2016

7 acties beschikbaar 21 gemiddelde besparing

Kortingscode SnappCar

Pak extra voordeel met een SnappCar kortingscode of 1 van de 7 acties. Bezoekers die extra korting zochten voor SnappCar bespaarden dankzij deze acties gemiddeld €21,-.

Aantal sterren voor SnappCar

4 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 5.00 sterren. 15
Deel een code

Kortingscode speurder
Mathijs
Onze redacteur over SnappCar

Auto huren bij de buren of verhuur je eigen auto. De 8 miljoen auto`s van Nederland staan gemiddeld 23 uur per dag stil, en daar probeert SnappCar verandering in aan te brengen. Jij kunt eraan meedoen door je bij SnappCar aan te melden. Je kunt een kortingscode gebruiken om extra voordelig een auto te huren. Een kortingscode die we vaak hebben is bijvoorbeeld: €25,- korting op de huur van je eerste auto die je via SnappCar huurt. 

Bespaar je tot €30 op Snappcar

Met deze waardebonnen bespaar je tot €30 bij Snappcar. Je betaalt bijvoorbeeld €10 voor een waardebon van €20 of €20 voor een waardebon van €40. De waardebonnen zijn geldig vanaf het moment van aankoop tot en met 8 april 2017.
Bekijk de actie

Huur een auto via Snappcar en bespaar 50%

Als je een auto via Snappcar huurt ben je vaak voordeliger uit dan bij een reguliere verhuurmaatschappij. Dit kan oplopen tot 50% voordeel. En daarnaast doe je ook nog eens andere mensen een plezier door bijvoorbeeld van een buurman te huren.
Bekijk de actie

Gratis pechhulp als je een auto huurt met Snappcar

Als je een auto huurt met Snappcar en je krijgt pech onderweg, kun je altijd contact opnemen met Snappcar. De pechhulp van Snappcar zorgt namelijk 24 uur per dag voor een veilige en snelle oplossing bij pech.
Bekijk de actie

Verhuur zorgeloos je auto met All-Risk van Snappcar

Als je auto thuis vaak stil staat en je gebruikt hem niet vaak, waarom zou je hem dan niet verhuren als het kan? Snappcar geeft je die mogelijkheid en nu is je auto zelfs all-risk verzekerd. Wat houdt je nu nog tegen om geld te verdienen met je auto?
Bekijk de actie

Huur ook je droom-oldtimer bij SnappCar

Wist je dat je ook oldtimers kunt huren bij SnappCar? Voor de autoliefhebber moet dat goed nieuws zijn! Bekijk snel het assortiment en laat je verrassen door prachtige oldtimers.
Bekijk de actie

Huur al vanaf €10 per dag een auto bij SnappCar

Een SnappCar hoeft helemaal niet duur te zijn. Je huurt namelijk al vanaf €10 per dag een auto bij SnappCar. Je kunt overigens zelf kiezen hoe bont je het maakt, maar het hoeft in ieder geval niet per se duur te zijn.
Bekijk de actie

Huur je camper via SnappCar vanaf €25 per dag

Huren bij de buren, dat is het motto van SnappCar. Er is een groot aanbod van allerlei verschillende auto's, maar ook van campers. Huur er een voor een weekendje weg, al vanaf €25 per dag.
Bekijk de actie
50

50% korting op een auto

Wist je dat huren van een auto bij SnappCar levert je gemiddeld 50% korting op. Zo kun je dus extra voordelig op vakantie of een weekendje weg.
Als je interesse had in korting voor SnappCar, vind je deze vast ook leuk!

Handig om te weten

Geld terug
Heeft de verhuurder van je SnappCar de overeenkomst gecanceld? Dank krijg jij het volledige bedrag terug gestort. Dat is wel zo fijn.
SnappCar in het buitenland
Wil je met jouw SnappCar naar het buitenland reizen? Dat kan, want SnappCar werkt nu samen met Allianz en dat betekent dat jouw auto goed is verzekerd.

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog een geldig!
€10korting
Huur jouw auto met €10 korting met deze Snappcar kortingscode
trysnappcar
Alleen bij Actiecode.nl
25€Korting
Bij Snappcar krijg je €25 korting op je huurauto
25off
Alleen bij Actiecode.nl
Alleen bij Actiecode.nl
Voordeel
€25 korting op de huur van Jaguars, Porsches of Tesla's
25off
Alleen bij Actiecode.nl
SlimBesparen
De wind in je haren: huur een cabrio vanaf €17,50 per dag
Geen code nodig
10€Korting
SnappCar kortingscode: €10 korting op jouw huurauto
10kortSnappCar
Voordeel
Huur één dag een gratis auto bij SnappCar
Geen code nodig