SnappCar kortingscode

SnappCar kortingscodes januari 2017

SnappCar korting

Pak extra voordeel met een SnappCar kortingscode of 1 van de 7 acties. Bezoekers die extra korting zochten voor SnappCar bespaarden dankzij deze acties gemiddeld €15,-.
Deel een code

Kortingscode speurder
Mathijs
Actiecode.nl redacteur SnappCar

Auto huren bij de buren of verhuur je eigen auto. De 8 miljoen auto`s van Nederland staan gemiddeld 23 uur per dag stil, en daar probeert SnappCar verandering in aan te brengen. Jij kunt eraan meedoen door je bij SnappCar aan te melden. Je kunt een kortingscode gebruiken om extra voordelig een auto te huren. Een kortingscode die we vaak hebben is bijvoorbeeld: €25,- korting op de huur van je eerste auto die je via SnappCar huurt. 

Tip!

Huur een camper vanaf €10 per dag via SnappCar

Even een weekendje op pad met je vrienden, maar kom je ruimte te kort in jouw auto? Huur voordelig een camper via SnappCar! Je bestelt al een camper van een verhuurder vanaf €10 per dag. Gebruik de filters aan de linkerkant om de grootte van de camper te bepalen. Handig toch?
Tip! Onlangs toegevoegd
Bekijk de korting

Huur jouw auto met €10 korting met deze Snappcar kortingscode

Heb jij nog nooit gehuurd bij Snappcar, maar wil je dat nu wel eens proberen? Dan krijg je nu €10 korting met deze code.
35 keer gebruikt
Bekijk de code*******

Huur een auto via Snappcar en bespaar 50%

Als je een auto via Snappcar huurt ben je vaak voordeliger uit dan bij een reguliere verhuurmaatschappij. Dit kan oplopen tot 50% voordeel. En daarnaast doe je ook nog eens andere mensen een plezier door bijvoorbeeld van een buurman te huren.
42 keer gebruikt
Bekijk de korting

Verhuur je eigen auto via SnappCar en verdien €25+ per dag

Ben je in het bezit van een eigen auto, maar staat deze vaak genoeg stil? Doe jezelf én anderen een plezier en verhuur jouw auto via SnappCar aan mensen bij jou in de regio. Je kan hiermee meer dan €25 per dag aan verdienen! Goede deal, toch?
Bekijk de korting

Bespaar tot €30 bij SnappCar

Met deze waardebonnen bespaar je tot €30 bij Snappcar. Je betaalt bijvoorbeeld €10 voor een waardebon van €20 of €20 voor een waardebon van €40. De waardebonnen zijn geldig vanaf het moment van aankoop tot en met 8 april 2017.
Bekijk de korting

Gratis pechhulp als je een auto huurt met Snappcar

Als je een auto huurt met Snappcar en je krijgt pech onderweg, kun je altijd contact opnemen met Snappcar. De pechhulp van Snappcar zorgt namelijk 24 uur per dag voor een veilige en snelle oplossing bij pech.
Bekijk de korting

Verhuur zorgeloos je auto met All-Risk van Snappcar

Als je auto thuis vaak stil staat en je gebruikt hem niet vaak, waarom zou je hem dan niet verhuren als het kan? Snappcar geeft je die mogelijkheid en nu is je auto zelfs all-risk verzekerd. Wat houdt je nu nog tegen om geld te verdienen met je auto?
Bekijk de korting
50

50% korting op een auto

Wist je dat huren van een auto bij SnappCar levert je gemiddeld 50% korting op. Zo kun je dus extra voordelig op vakantie of een weekendje weg.
Als je interesse had in een SnappCar kortingscode, vind je deze vast ook leuk:

Handig om te weten

Geld terug
Heeft de verhuurder van je SnappCar de overeenkomst gecanceld? Dank krijg jij het volledige bedrag terug gestort. Dat is wel zo fijn.
SnappCar in het buitenland
Wil je met jouw SnappCar naar het buitenland reizen? Dat kan, want SnappCar werkt nu samen met Allianz en dat betekent dat jouw auto goed is verzekerd.

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog een geldig!
Alleen bij Actiecode.nl
25€Korting
Bij Snappcar krijg je €25 korting op je huurauto
25off
Alleen bij Actiecode.nl
Slimbesparen
Huur al vanaf €10 per dag een auto bij SnappCar
Geen kortingscode
Slimbesparen
Huur ook je droom-oldtimer bij SnappCar
Geen kortingscode
Alleen bij Actiecode.nl
Voordeel
€25 korting op de huur van Jaguars, Porsches of Tesla's
25off
Alleen bij Actiecode.nl
Goedkoophuren
Huur je camper via SnappCar vanaf €25 per dag
Geen kortingscode
SlimBesparen
De wind in je haren: huur een cabrio vanaf €17,50 per dag
Geen kortingscode
SnappCar updates:
€ 15gemiddeld bespaard
2acties toegevoegd deze maand