SnappCar kortingscode

SnappCar kortingscodes april 2017

3 acties beschikbaar 16.22 gemiddelde besparing

SnappCar korting

Pak extra voordeel met een SnappCar kortingscode of 1 van de 3 acties. Bezoekers die extra korting zochten voor SnappCar bespaarden dankzij deze acties gemiddeld €16.22,-.
Deel een code

Kortingscode speurder
Mathijs
Actiecode.nl redacteur SnappCar

Auto huren bij de buren of verhuur je eigen auto. De 8 miljoen auto`s van Nederland staan gemiddeld 23 uur per dag stil, en daar probeert SnappCar verandering in aan te brengen. Jij kunt eraan meedoen door je bij SnappCar aan te melden. Je kunt een kortingscode gebruiken om extra voordelig een auto te huren. Een kortingscode die we vaak hebben is bijvoorbeeld: €25,- korting op de huur van je eerste auto die je via SnappCar huurt. 

SnappCar actie: gratis all-risk autoverzekering

Wanneer je via SnappCar een auto huurt, sluit je gelijk gratis een all-risk verzekering af. Deze verzekering dekt je auto voor zijn huidige dagwaarde tot maximaal €90.000.
37 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

Huur een camper vanaf €10 per dag via SnappCar

Even een weekendje op pad met je vrienden, maar kom je ruimte te kort in jouw auto? Huur voordelig een camper via SnappCar! Je bestelt al een camper van een verhuurder vanaf €10 per dag. Gebruik de filters aan de linkerkant om de grootte van de camper te bepalen. Handig toch?
Bekijk de korting

Verhuur je eigen auto via SnappCar en verdien €25+ per dag

Ben je in het bezit van een eigen auto, maar staat deze vaak genoeg stil? Doe jezelf én anderen een plezier en verhuur jouw auto via SnappCar aan mensen bij jou in de regio. Je kan hiermee meer dan €25 per dag aan verdienen! Goede deal, toch?
Bekijk de korting
50

50% korting op een auto

Wist je dat huren van een auto bij SnappCar levert je gemiddeld 50% korting op. Zo kun je dus extra voordelig op vakantie of een weekendje weg.
Als je interesse had in een SnappCar kortingscode, vind je deze vast ook leuk:

Handig om te weten

Geld terug
Heeft de verhuurder van je SnappCar de overeenkomst gecanceld? Dank krijg jij het volledige bedrag terug gestort. Dat is wel zo fijn.
SnappCar in het buitenland
Wil je met jouw SnappCar naar het buitenland reizen? Dat kan, want SnappCar werkt nu samen met Allianz en dat betekent dat jouw auto goed is verzekerd.
Naar SnappCar

Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Bespaar tot €30 bij SnappCar

Met deze waardebonnen bespaar je tot €30 bij Snappcar. Je betaalt bijvoorbeeld €10 voor een waardebon van €20 of €20 voor een waardebon van €40. De waardebonnen zijn geldig vanaf het moment van aankoop tot en met 8 april 2017.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Huur een auto via Snappcar en bespaar 50%

Als je een auto via Snappcar huurt ben je vaak voordeliger uit dan bij een reguliere verhuurmaatschappij. Dit kan oplopen tot 50% voordeel. En daarnaast doe je ook nog eens andere mensen een plezier door bijvoorbeeld van een buurman te huren.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Huur jouw auto met €10 korting met deze Snappcar kortingscode

Heb jij nog nooit gehuurd bij Snappcar, maar wil je dat nu wel eens proberen? Dan krijg je nu €10 korting met deze code.
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag Alleen bij Actiecode.nl

Bij Snappcar krijg je €25 korting op je huurauto

Wil jij een auto huren met korting? Dan is het maar goed dat je actiecode bezoekt, want wij hebben een kortingscode voor je. Bij Snappcar krijg je 25% korting op je huurauto, dus ga er lekker op uit.
Alleen bij Actiecode.nl
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Huur al vanaf €10 per dag een auto bij SnappCar

Een SnappCar hoeft helemaal niet duur te zijn. Je huurt namelijk al vanaf €10 per dag een auto bij SnappCar. Je kunt overigens zelf kiezen hoe bont je het maakt, maar het hoeft in ieder geval niet per se duur te zijn.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Huur ook je droom-oldtimer bij SnappCar

Wist je dat je ook oldtimers kunt huren bij SnappCar? Voor de autoliefhebber moet dat goed nieuws zijn! Bekijk snel het assortiment en laat je verrassen door prachtige oldtimers.
Bekijk de korting
SnappCar updates:
3acties beschikbaar
48 personen bezoekers deze week