Kortingscode Sneakerbaas

Bespaar met een Sneakerbaas kortingscode in oktober 2018

Geld besparen op sneakers

Valt de nieuwste Nike Air Max of New Balance sneaker nét buiten je budget? Kijk in het overzicht of er een Sneakerbaas korting voucher beschikbaar is. Deze kan namelijk 15% of €5 van het totaalbedrag afhalen.

Wist je dat...:
  • Je géén verzendkosten hoeft te betalen wanneer je een aankoop doet van minstens €100?
  • De webshop jou 14 dagen de tijd geeft om te wennen aan je nieuwe schoenen. Toch niet helemaal happy? Dan ontvang je een Sneakerbaas kortingscode t.w.v. €10 om je tegemoet te komen voor de gemaakte verzendkosten
  • Jij meestal al de volgende dag de blits kan maken met je sneakers? Vóór 21:00 uur besteld = morgen in huis.
Help andere bezoekers ook om te besparen op Sneakerbaas door een kortingscode te delen
Vul de code hier in

Op alle sale items nu nog eens 10% besparen met deze Sneakerbaas kortingscode

Korting krijgen op afgeprijsde artikelen, beter wordt het niet! Gebruik deze Sneakerbaas korting en houd geld over voor je volgende paar.
Toegevoegd door een bezoeker
Bekijk de code *******
Geverifieerd

Krijg 20% korting op alles in de sale met de Sneakerbaas kortingscode

Wil je dubbele korting pakken? Shop dan een paar sneakers in de sale en pak 20% extra korting met de kortingscode.
Geverifieerd
Bekijk de code *******

Sneakerbaas korting: de leukste modellen voor maximaal €50

Shop de leukste sneakers voor nog geen €50. Wat dacht je van een nieuw paar Nike's met wel 50% korting?
Bekijk de korting

Giftcards koop je al vanaf €15 bij Sneakerbaas

Ken jij een echte sneakerlover? Dan is er maar één cadeau dat je kunt geven: de Sneakerbaas cadeaubon. Deze scoor je al vanaf €15 in de webshop.
Bekijk de korting

Laat je pakketje helemaal gratis bij je thuisbezorgen

Wil jij niet opdraaien voor extra kosten? Door je winkelmandje te vullen met artikelen ter waarde van minimaal €100 betaal je geen verzendkosten. Zo bespaar je toch weer €3,95 op je aankopen.
Bekijk de korting

Ontvang een Sneakerbaas kortingscode t.w.v. €5

Eenvoudig korting pakken op je favoriete sneakers? Meld je aan voor de nieuwsbrief. Dit levert je een code op van maar liefst €5. Geef hem direct uit aan de mooiste schoenen.
Bekijk de korting
Probeer onze verlopen actiecodes, misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag Exclusief bij Actiecode

Shop met de Sneakerbaas kortingscode en krijg 15% extra korting op de sale

Heb je al een kijkje genomen in de sale? Doe dit snel, want met deze kortingscode ontvang je tijdelijk 15% extra korting op alle sneakers in de sale.
Exclusief bij Actiecode
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag Exclusief bij Actiecode

Krijg 25% korting op de sale met de Sneakerbaas kortingscode

Wil je graag nieuwe sneakers? Zoek dan een paar toffe sneakers uit in de sale en pak met deze kortingscode maar liefst 25% korting.
Exclusief bij Actiecode
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag Exclusief bij Actiecode

Dames opgelet! Nu 15% korting op alle sneakers met de Sneakerbaas kortingscode

Op alle sneakers voor vrouwen ontvang je nu maar liefst 15% korting. Geef jezelf dus een tof cadeau of geef je vriendin een leuk cadeautje.
Exclusief bij Actiecode
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Je krijgt nu 10% Sneakerbaas korting op alle sale items

Op jouw aankoop uit de sale krijg je tijdelijk met deze Sneakerbaas kortingscode nu 10% extra korting.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Tot €60 korting op ruim 145 adidas sneakers

Tijdens de End of Season Sale kun je ruim 145 soorten sneakers van adidas voor een spotprijs aan je collectie toevoegen. Jouw voordeel kan oplopen tot wel €60!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Pak tot wel 50% Sneakerbaas korting in de sale

In de sale van deze webshop scoor je de beste koopjes. Zo scoor je verschillende sneakers wel met 50% korting.
Bekijk de korting
50

Shoppen in de sale

Sneakerfans opgelet! In de sale kunnen de kortingen oplopen tot wel 50% korting. Kijk ook regelmatig op Actiecode.nl, want wij hebben regelmatig speciale kortingscodes waarbij je bijvoorbeeld 20% extra Sneakerbaas korting krijgt op alle sale items. De totale korting kan dan oplopen tot wel 70%.

Handig om te weten

Nieuwsbrief voordeel
Voordat je je eerste bestelling doet, doe je er verstandig aan om je eerst even aan te melden voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan namelijk €5 Sneakerbaas kortingscode.
Geef iemand de giftcard
Het beste cadeau voor een sneaker-freak? Wat ons betreft is dat de Sneakerbaas giftcard. Deze is verkrijgbaar vanaf €15 en kan op de hele collectie worden ingewisseld.
Naar Sneakerbaas

Als je interesse had in een Sneakerbaas kortingscode, vind je deze vast ook leuk:
Sneakerbaas updates:
53 bezoekersbezoekers hebben de pagina deze week bezocht
€ 10,15is er gemiddeld bespaard vandaag