Kortingscode Soldaat van Oranje

Bespaar met een Soldaat van Oranje korting in november 2018

3 korting(en) beschikbaar 21.03 gemiddelde korting

Bestel tickets met korting

Sinds 2010 is de musical Soldaat van Oranje in Katwijk een waar begrip. Waar het verhaal hetzelfde blijft, kunnen de entreeprijzen nogal eens verschillen. Hier op Actiecode.nl vind je een overzicht van alles rondom goedkoop tickets in huis halen en manieren om geld te besparen.

Mocht het zo zijn dat er een Soldaat van Oranje kortingscode beschikbaar is, dan zal je deze hier als eerste treffen.Naast kortingsacties kan ook jij een musicalliefhebber korting geven op haar/zijn ticket. Maak diegene blij door een cadeaukaart aan te schaffen vanaf €10. Beleef het verhaal over de Nederlandse verzetsstrijder Erik Hazelhoff Roelfzema extra voordelig.
Help andere bezoekers ook om te besparen op Soldaat van Oranje door een kortingscode te delen
Vul de code hier in

Geniet van €10 Soldaat van Oranje korting

Wil jij graag op de eerste rang zitten in De Theaterhangaar én een fijne prijs meepakken? Koop dan tickets voor de dinsdag- of woensdagavond. Je betaalt dan ruim €10 minder dan dat je in het weekend zou gaan!
gebruikt deze week
Bekijk de korting

Pak €15 korting met je CJP-pas

Ben je in het bezit van een CJP-pas? Dan ontvang je maar liefst €15 korting op je kaartjes voor Soldaat van Oranje. Deze korting is geldig op tickets voor dinsdag, woensdag en donderdagavond.
gebruikt deze week
Bekijk de korting

Ga met jouw CJP-pas €15 goedkoper naar de muscial

Ben jij in het bezit van een CJP-pas? Dan ontvang jij korting op vele culturele uitjes. Zo ook op Soldaat van Oranje. Je krijgt €15 korting op 1e en 2e rang tickets op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.
gebruikt
Bekijk de korting
Probeer onze verlopen actiecodes, misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Krijg nu €10 Soldaat van Oranje korting

Bestel tickets voor de voorstelling op dinsdag, woensdag of donderdag. Dit scheelt namelijk €10 met de tickets voor de voorstellingen op vrijdag, zaterdag en zondag.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Boek vanaf €26,50 p.p. een diner

Niet alleen genieten van de musical, maar ook van een heerlijk diner? Al vanaf €26,50 kun je een 2-gangen diner bijboeken. Bekijk alle arrangementen via de website.
Bekijk de korting

€15 Soldaat van Oranje korting met je CJP-pas

De CJP-pas, dé kortingskaart voor cultuurliefhebbers. Heb jij zo'n pas en wil je de musical graag bezoeken? Dan ontvang je maar liefst €15 korting. De korting is geldig op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond en voor de 1e en 2e rang. Op deze manier bezoek jij Soldaat van Oranje al voor slechts €44.
15

Ontvang 15% korting met de generatie aanbieding

Soldaat van Oranje vertelt een belangrijk verhaal over de geschiedenis van ons land dat eeuwig bewaard moet blijven. Bezoek de musical daarom met een jongere generatie en ontvang maar liefst 15% korting. De actie is geldig voor minimaal 2 personen waarbij een van hen 20 jaar ouder/jonger is dan de ander.

Korting op doordeweekse dagen

Wist je dat de dagkeuze ook uitmaakt voor wat je betaalt? Bezoek jij de musical op dinsdag of woensdag dan betaal je het minste. Op de tweede rang zit je dan al voor slechts €59. Op een donderdag is dit €3 meer en voor vrijdag, zaterdag of zondag tel je hier weer €10 bij op. Wanneer je kiest voor de derde rang dan betaal je altijd €39.

Extra bespaartips

Voordeel van online tickets
Waarom nog in de rij staan als je je tickets ook online kunt bestellen? Ook kun je dan op je gemakje een plek kiezen op de plattegrond.
Pak €0,50 korting op je ticket
Ook op de verzendkosten van je ticket kun je besparen. Kies je voor een e-ticket, dan betaal je €1,50. Voor verzending per post betaal je weer €0,50 meer.
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van alles rondom de musical? Maar ook over nieuwe producties? Meld je dan snel aan voor de gratis nieuwsbrief en mis geen enkele berichtgeving meer.
50% Gezinskorting
Bezoek de musical met gezinsvoordeel. Kinderen krijgen maar liefst 50% korting op hun ticket. Er kunnen maximaal 4 kids mee (en dus tot €140 korting) per 1 volwassene.
Naar Soldaat van Oranje