Soldaat van Oranje kortingen

Soldaat van Oranje korting mei 2018

Bespaar op je tickets

Wil je graag naar Soldaat van Oranje? Bestel dan je tickets online. Alleen online kan je namelijk gebruik maken van een Soldaat van Oranje kortingscode en allerlei andere besparingen. Tevens hoef je met een online ticket niet in de rij te staan en kan je zo naar binnen lopen.

Handig om te weten
Als je niet een al te groot budget hebt, is het handig om te weten dat kaarten voor een doordeweekse voorstelling goedkoper zijn dan voor een weekend voorstelling. Tickets voor een voorstelling op dinsdag, woensdag en donderdag zijn al snel €10 goedkoper.
Help anderen met besparen op Soldaat van Oranje door een code in te sturen!
Deel een code

Met je CJP-pas ontvang je nu €15 korting

Ben je in het bezit van een CJP-pas? Dan ontvang je maar liefst €15 korting op tickets voor dinsdag, woensdag en donderdagavond.
Toegevoegd door een bezoeker 138 keer gebruikt
Bekijk de code *******

Je gaat al naar de musical voor slechts €39,10

Wil je graag naar Soldaat van Oranje? Bestel je tickets online en profiteer van de lage prijzen. Je hebt bijvoorbeeld al een kaartje voor slechts €39,10.
87 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

Profiteer van €10 Soldaat van Oranje korting op je tickets

Als je op dinsdag en woensdag naar de musical gaat, zijn de tickets €10 goedkoper dan de tickets voor vrijdag, zaterdag en zondag.
51 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

Boek een Matinee arrangement voor slechts €90

Je kunt de voorstelling ook uitbreiden door middel van een arrangement. Je boekt al een Matinee arrangement voor slechts €90. Bij dit arrangement krijg je een 1e rang ticket, een souvenirboek, een pauze arrangement en na afloop een diner.
87 keer gebruikt
Bekijk de korting

Geef iemand tickets voor Soldaat van Oranje de musical

Wil je iemand verrassen met tickets voor de musical? Bestel een podium cadeaukaart en zodat diegene zelf een datum kan prikken. Je hebt al een cadeaukaart voor €10.
77 keer gebruikt
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Bestel het Soldaat van Oranje boek al vanaf €14,99

Ben jij een groot fan van Soldaat van Oranje? Dan is deze actie iets voor jou. Je vindt namelijk nu heel veel producten op de website die je voor een voordelige prijs kan bestellen.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Soldaat van Oranje webshop: Gratis verzending vanaf €25,-

Zit je bestelling in de officiële webshop van de Soldaat van Oranje musical tegen de €25,- aan? Bestel er dan iets kleins bij, orders boven de €25,- worden namelijk gratis thuisbezorgd. Dat scheelt je €1,95 (briefpost) of zelfs €6,96 (pakketpost) aan verzendkosten.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

De leukste Soldaat van Oranje gadgets voordelig online

Op de website van Soldaat van Oranje vind je nu de leukste items omtrent de musical en het prachtige verhaal. Binnen no time heb je een mooie mok, trui, pet, DVD of CD met de indrukwekkende liedjes uit te musical besteld.
Bekijk de korting

Zo pak je €15 Soldaat van Oranje korting

Ben je in het bezit van een CJP-pas? Dan kan je voordelig naar Soldaat van Oranje. Als CJP-lid ontvang je namelijk €15 korting op je ticket voor een voorstelling op dinsdag, woensdag en donderdag voor de 1e en 2e rang. Met deze korting heb je al een ticket voor slechts €44 en dan zit je ook nog op de 2e rang.
15

Generatie aanbod: 15% korting op je tickets

Soldaat van Oranje is vermakelijk voor elke leeftijd en dit vind je ook terug in de prijs. Want als je samen met een jongere generatie naar de voorstelling gaat, dan ontvang je 15% korting op 1e rang tickets. De aanbieding geldt voor minimaal 2 personen waarbij 1 persoon 20 jaar ouder of jonger is dan de ander.

Maak slim gebruik van gezinskorting

Wil je graag met je gezin naar Soldaat van Oranje, dan kun je gebruikmaken van het zogeheten 'Gezinsaanbod'. Kinderen tot en met 18 jaar kunnen voor €35 op de eerste rang zitten. Dit is dus de helft van de reguliere prijs. Let op: voor deze actie zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Extra bespaartips

Geef een cadeaukaart
Wil je iemand tickets voor de musical cadeau doen, maar wil je nog geen datumprikken? Dan kan je ook een Soldaat van Oranje cadeaukaart bestellen.
Groepsreserveringen
Wil je met een grote groep naar de musical? Dan zijn er speciale groepsarrangementen verkrijgbaar die je geheel naar jouw wensen kan aanpassen.
Korting via de nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van alle aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle acties en nieuwtjes direct in je mailbox.
Voordelige arrangementen
Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar voor een voordelige prijs. Bijvoorbeeld een lunch-, diner- en pauze arrangement of boek tickets incl. busreis.
Naar Soldaat van Oranje

Als je interesse had in een Soldaat van Oranje korting, vind je deze vast ook leuk:
Soldaat van Oranje updates:
4 bezoekersbekijken op dit moment deze pagina
€ 21,03is de gemiddelde korting