Specsavers actiecodes

Specsavers actiecode mei 2018

Korting op je nieuwe bril

De kosten voor een bril en lenzen kunnen soms hoog oplopen, maar niet bij deze webshop. Ondanks dat er zelden een Specsavers actiecode beschikbaar is, zijn er genoeg aanbiedingen waarmee je korting kunt pakken op een nieuwe bril of op nieuwe lenzen. Je vindt alle besparingsmogelijkheden en alle actuele aanbiedingen hier bij ons op Actiecode.nl.

Waarom raden wij Specsavers aan?
Bij Specsavers ontvang je niet alleen aanbiedingen die ook daadwerkelijk in jouw voordeel zijn, je bent ook nog eens in handen van gediplomeerde opticiens die weten wat ze doen. Bovendien kan je bij meer dan 120 winkels terecht en krijg je uitgebreide garantie.
Help anderen met besparen op Specsavers door een code in te sturen!
Deel een code

Ontvang een 20% Specsavers kortingscode in je mailbox

Eenvoudig korting pakken doe je door je aan te melden voor de nieuwsbrief. Bij Specsavers houdt dit in dat je direct 20% korting ontvangt op een complete bril. Meld je snel aan en bespaar!
85 keer gebruikt deze week5 duimpjes omhoog
Bekijk de code *******

Lid van de ANWB? Dan krijg je €15 extra Specsavers korting

Als lid van de ANWB ontvang je tijdelijk €15 korting bij aankoop van je nieuwe bril. Deze moet een minimale waarde hebben van €79. Wél geldig i.c.m. andere aanbiedingen en Specsavers kortingscodes.
31 keer gebruikt
Bekijk de korting

Speciaal voor 50+: 40% korting op elke complete bril

Alle 50-plussers ontvangen nu maar liefst 40% korting op een complete bril naar keuze. De korting geldt op zowel het door u gekozen montuur, de glazen en eventuele glasopties.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Ontvang een gratis bril bij een lensabonnement

Draag je normaal gesproken lenzen, maar wil je toch een bril bij de hand hebben? Wanneer je een lensabonnement afsluit, krijg je 1x per twee jaar een complete bril gratis t.w.v. €49. Je kunt er ook voor kiezen om tot €129 korting te krijgen op een bril uit een hogere prijsklasse.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Alle 60-plussers ontvangen nu 25% Specsavers korting

Ben je 60 jaar of ouder en heb je een (nieuwe) bril nodig? Bestel de bril bij Specsavers en profiteer van maar liefst 25% korting. Je ontvangt de korting op een complete bril, incl. glazen en glasopties.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Ontvang nu 50% Specsavers korting op alle glazen

Nieuwe bril nodig? Stop dan met zoeken en bestel er een bij Specsavers om voordelig uit te zijn. Zo ontvang je nu maar liefst 50% korting op alle glazen inclusief varifocaal en glasopties.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

25% Specsavers korting voor 65-plussers

65-plussers ontvangen nu 25% Specsavers korting op een totale bril inclusief glazen en glasopties. Ga naar de website voor meer informatie.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Bestel een bril en ontvang de 2e gratis

Bij aankoop van een bril met een montuur vanaf €79 ontvang je nu een 2e bril gratis. Deze bril is inclusief dunne of varifocale glazen.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Specsavers korting: tijdelijk -50% op alle brillen

Van plan om een nieuwe bril aan te schaffen? Wacht dan met zoeken en bestel er een bij Specsavers. Hier ontvang je t/m 11 februari maar liefst 50% korting op ALLE brillen. Shoppen maar!
Bekijk de korting

Specsavers korting: ontvang een gratis bril

Draag je overdag lenzen en draag je 's avonds liever een bril? Neem dan een lensabonnement en ontvang eens per twee jaar een gratis complete bril. Daarnaast is een lensabonnement super handig, want je krijgt elke drie maanden je lenzen gratis thuisbezorgd, dus je hebt er geen omkijken naar.

60-plussers krijgen 25% korting

Naarmate je ouder wordt, kan het zijn dat je ogen wat slechter worden. Daarom ontvangen alle 60-plussers 25% korting op een complete bril naar keuze, inclusief glazen en glasopties. Natuurlijk kan je de rest van je bril laten vergoeden door je zorgverzekering, mits dit in je zorgpakket zit.

Pak extra Specsaver korting

20% korting via de nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct na je inschrijving een Specsavers kortingscode t.w.v. 20% korting in je mailbox. Geldig op een complete bril naar keuze.
Gratis lenzen uitproberen
Contactlenzen: you hate it or love it. Daarom kan je bij Specsavers gratis lenzen uitproberen, zodat vrijblijvend kunt ervaren of het iets voor jou is.
Gebruik de zorg verdubbelaar
Heb je een aanvullende zorgverzekering met brillenvergoeding? Dan verdubbelt Specsavers de vergoeding. Stel €100 wordt vergoed, dan ontvang je nog eens €100 korting.
€15 korting voor ANWB-leden
Ben je lid van de ANWB? Dan heb je geluk, want bij aankoop van elke bril vanaf €79 ontvang je €15 extra korting. De korting is zelfs geldig met andere aanbiedingen!
30% veteranenkorting
Specsavers wil graag alle veteranen in Nederland bedanken en daarom krijgen zij 30% korting op een bril of hoortoestellen.
Ontvang je 2e bril gratis
Bij elk montuur vanaf €79 ontvang je de tweede bril helemaal gratis. Voor de bril die je nog wel moet betalen kan je de vergoeding van je zorgverzekeraar gebruiken.
Naar Specsavers