Spoordeelwinkel actiecodes & korting juli 2016

4 kortingen beschikbaar 21 gemiddelde besparing

Aantal sterren voor Spoordeelwinkel

6 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 3.60 sterren. 15
Deel de code

Kortingscode speurder
Karlijn de Bode
Redacteur

De Spoordeelwinkel van de NS, ofwel de Nationale Spoorwegen, staat boordevol leuke acties, aanbiedingen en kortingen voor leuke uitjes, dagarrangementen, weekendjes weg en evenementen! En die kun je dan gemakkelijk en voordelig bezoeken met de trein, want een Spoordeelwinkel aanbieding bestaat altijd uit een vervoersbewijs én een toegangsbewijs. Dit worden door de NS E-tickets genoemd. Je ontvangt een e-mail met daarin instructies om te reserveren (op datum) en je e-tickets (digitaal) op te halen. Je kunt ze vervolgens thuis printen en meenemen naar het uitje en de trein. Is er een mega aanbieding of extra Spoordeelwinkel korting beschikbaar, dan plaatsen wij deze op Actiecode.nl. Zo blijf je altijd op de hoogte van de beste Spoordeelwinkel aanbiedingen!

Een dagje uit met de trein + een extra'tje v.a. €20 | Spoordeelwinkel

De Spoordeelwinkel biedt leuke uitjes voor een kleine prijs. Zo reis je bijvoorbeeld voor €22 een dagje naar Zandvoort met een gratis lunch of naar Antwerpen voor €33 met een gratis koffie.
Bekijk de actie

Treinkaartje A'dam + toegang Van Gogh Musem voor €29,-

Bij de Spoordeelwinkel van de NS kun je hele voordelige combinatiekaartjes kopen voor een dagje uit. Zo kan je voor €29,- met de trein naar Amsterdam én krijg je ook nog eens toegang tot het Van Gogh Museum.
Bekijk de actie

Combineer een attractie met de trein | Spoordeelwinkel

Of je nu een attractiepark of een rondvaart met de trein wilt combineren, via de Spoordeelwinkel bestel je hele voordelige combi-tickets vanaf €23. De trein en attractie is inbegrepen.
Bekijk de actie

Geniet voordelig van Kunst & Cultuur via Spoordeelwinkel

Al vanaf €20 beleef jij een kunstzinnig of cultureel dagje wanneer je jouw tickets via de Spoordeelwinkel boekt. De entree en trein zijn inbegrepen.
Bekijk de actie

Verlopen acties
Tip
Spoordeelwinkel combi-ticket: Trein + Dreamgirls tickets v.a. €49
Geen code nodig
goedekorting
NS kortingscode: €5 korting bij Spoordeelwinkel
especialkorting