Squla kortingscode

Squla kortingscodes april 2017

5 acties beschikbaar 9.24 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur Squla

Squla is de ideale leerhulp voor kids. De meer dan 50.000 quizvragen zijn in samenwerking met het CITO en online-game-experts ontwikkeld en bieden de perfecte leeromgeving voor jonge kinderen die daarnaast ook nog eens als erg leuk en uitdagend worden ervaren! Het is spelenderwijs leren en dat blijft toch het leukst. Met een Squla kortingscode ben je voordeliger uit bij het aanmelden voor een maand-, half jaar- of jaarabonnement. Je krijgt korting op de prijs en het verschilt daarbij ook nog voor hoeveel kinderen je een pakket aanschaft. Altijd even kijken bij Actiecode.nl dus voordat je op zoek gaat, want misschien is er een actuele korting die je een mooie extra oplevert!

Squla abonnement voor slechts €7,95

Kies voor een Squla jaarabonnement en betaal slechts €7,95 per maand. Ben je niet tevreden over Squla, meld dit dan binnen 30 dagen en je ontvangt het aankoopbedrag terug.
Bekijk de korting

Uw tweede of derde zoon of dochter ontvangt korting bij Squla

Met de familiekorting van Squla ontvangt jouw tweede of derde of misschien wel vierde zoon of dochter korting op een lidmaatschap. Je kan jouw andere dochter of zoon heel gemakkelijk lid maken via het ouderaccount.
Bekijk de korting

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang korting

Abonneer je op de nieuwsbrief van Squla en blijf op de hoogte van alle acties, deals en kortingen bij Squla.
Bekijk de korting

Gratis oefenversie van Squla

Je kunt nu gratis kennismaken met Squla door middel van de gratis oefenversie. Klik op de demo, kies in welke groep je zit en ga aan de slag met de quizzen, games en filmpjes van Squla.
Bekijk de korting

Korting bij Squla als je met de familie lid wordt

Je kind zit de hele tijd achter de computer op Squla, zegt hij of zij, maar is dat wel echt zo? Gaat je kind wel vooruit in de resultaten of lukt het eigenlijk niet? Met de familiekorting bij Squla krijg je gratis een ouderaccount als je een kinderaccount bestelt. Hiermee kan je je kind in de gaten houden en zien of het wel echt zo goed gaat.
Bekijk de korting

Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag Alleen bij Actiecode.nl

Ontvang tot 30% Squla korting op een lidmaatschap

Squala maakt leren voor school een stuk leuker! Bestel nu tijdelijk een jaar- of maandlidmaatschap en profiteer van leuke korting die oploopt tot 30% ( bij afname van 2 pakketten). Ben je binnen 30 dagen niet tevreden over de geboekte resultaten? Dan krijg je je geld gewoon terug!
Alleen bij Actiecode.nl
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag Alleen bij Actiecode.nl

Kortingscode Squla voor 30% korting + gratis etui bij een jaarabonnement

Deze Squla kortingscode geeft je 30% korting op een jaarabonnement, inclusief gratis etui. Dat is dubbel voordeel! De code wordt automatisch ingevuld bij het afrekenen.
Alleen bij Actiecode.nl
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag Alleen bij Actiecode.nl

Squla kortingscode: Bespaar tot €9 op een Cito-pakket

Wil je dat jouw kind dit jaar vol zelfvertrouwen de Cito toets tegemoet gaat? Bestel dan een Cito-pakket bij Squla. Deze zit vol leuke spelletjes, quizvragen en filmpjes om spelenderwijs op de Cito toets te oefenen. Bij bestelling van 2 pakketten bespaar je tot wel €9. Kijk voor meer informatie over de cito-pakketten op de website van Squla.
Alleen bij Actiecode.nl
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Squla aanbieding: Nieuwsbrieflezers ontvangen €24 korting op een jaarlidmaatschap

Ontvang jij de Squla nieuwsbrief al in je mailbox? Meld je dan maar snel aan want t/m 19 februari kun jij een Squla jaarlidmaatschap bestellen met €24 korting. Je betaalt dan slechts € 5,95 per maand!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Ontvang €24 korting op je abonnement bij Squla

Je abonnement bij Squla wordt nu extra goedkoop - nu met €24 korting.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Squla actie: 4 maanden Cito-toets oefenen voor slechts €49,95

Oefen nu 4 maanden voor de Cito-toets en betaal slechts €49,95 dankzij deze Squla aanbieding. Zo ben je straks ultiem voorbereid.
Bekijk de korting
Squla updates:
5acties beschikbaar
10 personen bezoekers deze week