Staatsloterij actie

Staatsloterij acties juni 2017

3 actie(s) beschikbaar 9.08 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur Staatsloterij

De laatste jaren is het monopolie van de Staatsloterij wel voorbij, er is meer concurrentie. Dat is gelukkig alleen maar mooi voor ons consumenten: de prijzenpot van de Staatsloterij gaat ieder jaar weer omhoog! Wanneer je de zogenaamde knaller wint ben je tientallen miljoenen euro’s rijker! Wanneer je wilt meespelen voor de hoofdprijs en heel veel kleinere prijzen, kun je bij de Staatsloterij een lot kopen. Dit kan zowel in de winkel als op de website van de Staatsloterij. Bekijk voor je loten aanschaft eerst of er geen leuke Staatsloterij coupon, korting of actie is. Een Staatsloterij actie geeft u misschien weer extra voordeel (gratis meespelen of gratis extra loten). Bekijk de actuele acties op deze pagina.

Extra Staatsloterij trekking: Maak kans op €10.000 per maand, 30 jaar lang

Op 1 juli vindt er een extra trekking plaats. Je bent dan in de race om fulltime levensgenieter te worden! De hoofdprijs: €10.000 per maand, wel 30 jaar lang!
Bekijk de korting

Koop een straatje loten voor €30 en je hebt altijd prijs

Kansen spreiden, zonder al te veel te betalen? Dat kan met een straatje loten. Koop 10 1/5 staatsloten voor €30 en je hebt altijd minimaal €10 prijs. Wie weet kunnen deze loten jou wel eens heel gelukkig maken!
Bekijk de korting

Gok het er eens op: probeer de Staatsloterij drie maanden uit

Vind jij het wel zo makkelijk om automatisch met de Staatsloterij mee te spelen? Maar ben je bang dat je ergens aan vast zit? Probeer dan het 3-maand abonnement eens uit. Hiermee speel je namelijk drie keer automatisch mee met het lot van jouw keuze. Na deze drie maanden stopt het abonnement ook weer automatisch! Je zit dus nergens aan vast!
Bekijk de korting
Als je interesse had in een Staatsloterij actie, vind je deze vast ook leuk:

Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Speciale Trekking Staatsloterij: Deelnemers van toen spelen gratis mee

Het is je vast niet ontgaan, maar deelnemers van de staatsloterij in de periode 2000 t/m 2007 mogen geheel gratis meedoen met de Bijzondere Trekking. Je maakt opnieuw kans op grote prijzen, zoals de hoofdprijs van €1 miljoen! Kijk voor de volledige voorwaarden op de website.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Koop een oudejaarslot bij de Staatsloterij vanaf €15

Wil je kans maken op €3 miljoen, een Mini Cooper of één van de andere hoge geldprijzen van de Staatsloterij? Koop dan een lot voor de oudejaarstrekking en wellicht begin jij 2017 als miljonair! Je hebt al een half lot voor €15 en een heel oudejaarslot voor €30.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Ontvang 1 gratis lot van de Staatsloterij

Abonneer je op automatisch meespelen bij de Staatsloterij en ontvang 1 gratis lot.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Staatsloterij Groepsspelen: meer kans op miljoenen

Wat is er nou nog leuker dan de loterij winnen? Juist, de loterij winnen met je vrienden! Dan kun je, je rijkdom tenminste delen. Via de Staatsloterij Groepsspelen maak je met je vrienden een pot, waar automatisch zo veel mogelijk loten van worden gekocht. Het voordeel? Je hebt meer kans om te winnen. En mocht je nou winnen, dan wordt het prijzengeld heel simpel gesplitst door alle groepsleden en krijgt iedereen evenveel.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Maak kans op €30 miljoen tijdens de oudejaarstrekking van Staatsloterij

Word jij in 2017 miljonair? Bij aankoop van een oudejaarslot maak je kans op een van de 250 mini's en de hoofdprijs van €30 miljoen!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

De Staatsloterij geeft jou nu een gratis Staatslot

Meespelen in de loterij was nog nooit zo leuk, want je krijgt nu eenmalig 1 gratis Staatslot cadeau. Je krijgt deze bij een Staatslot, 10 1-5 Staatsloten en tien Staatsloten. Zo heb je extra veel kans voor dezelfde prijs.
Bekijk de korting