Stedelijk Museum Amsterdam kortingscode

Stedelijk Museum Amsterdam kortingscodes april 2017

Stedelijk Museum Amsterdam korting

Door gebruik te maken van een Stedelijk Museum Amsterdam kortingscode krijg je bij je entree een mooie korting. Het slimst is om je ticket al online te kopen. Dat zijn de beste prijzen + je krijgt regelmatig de kans om een Stedelijk Museum Amsterdam actiecode te gebruiken. Soms krijg je wel een paar euro korting per ticket en dat loopt op. Je koopt de tickets via www.tiqets.com voor de beste prijs.
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur Stedelijk Museum Amsterdam

In het Stedelijk Museum Amsterdam wordt moderne en hedendaagse kunst tentoongesteld. Er valt regelmatig een compleet nieuwe collectie te bewonderen, dus een uitje naar dit Amsterdamse museum blijft altijd leuk! 

Stedelijk Museum Amsterdam korting

Wil je even snel wat rondneuzen in het museum voor bijvoorbeeld een tijdelijke tentoonstelling, dan is de volle mep betalen voor een ticket misschien niet zo fijn. Kijk daarom voordat je jouw bezoek plant even op Actiecode.nl voor een handige Stedelijk Museum Amsterdam kortingscode. Hiermee kun je vaak toch enkele euro's besparen op een entreekaartje. Je kunt een Stedelijk Museum Amsterdam actiecode gratis verzilveren bij ''ik heb een kortingscode'' tijdens het boeken.

Gratis het stedelijk Museum Amsterdam bezoeken

Wist je dat kinderen t/m 18 jaar helemaal gratis naar binnen mogen? Handig als je er met het hele gezin op uit wilt! Ook vrienden van het Stedelijk Museum, museumkaarthouders en leden van Vereniging Rembrandt hebben gratis toegang, tenzij er een aangepaste prijs voor het hele museum geldt.

Geverifieerd Alleen bij Actiecode.nl

Stedelijk Museum Amsterdam kortingscode: 5% korting op entree

Een tripje naar het Stedelijk Museum Amsterdam wordt nog leuker met deze exclusieve kortingscode voor 5% korting. Geniet van Amsterdam en een van haar beste musea met extra veel korting.
Korting:5%
Minimaal bestelbedrag:-
Voorwaarden:-
Alleen bij Actiecode.nl Geverifieerd
Bekijk de code*******

Stedelijk Museum: bezoek De Stijl voor slechts €18

De Stijl heeft gezorgd voor een radicale hervorming van de kunst. Leer het maandblad kennen over zes verschillende zalen!
Bekijk de korting

Studenten bezoeken het Stedelijk Museum Amsterdam voor slechts €9

Ben je student? Dan betaal je voor een entreekaartje voor het Stedelijk Museum in Amsterdam slechts €9. Dit kaartje dient aan de deur van het museum gekocht te worden.
Bekijk de korting

Tickets voor Stedelijk Museum Amsterdam vanaf €15

Vind je het heerlijk om door een museum rond te lopen? Je bestelt al vanaf €15 een ticket voor het Stedelijk Museum Amsterdam. Laat je inspireren door de mooiste moderne kunstwerken en kom helemaal tot rust.
Bekijk de korting

Kinderen tot 18 jaar gratis toegang

Wil je met het hele gezin op pad en iets leuks ondernemen? Bezoek eens het Stedelijk Museum Amsterdam. Kinderen tot 18 jaar mogen hier gratis naar binnen. Dat scheelt je zo'n €15 per ticket.
Bekijk de korting
Als je interesse had in een Stedelijk Museum Amsterdam kortingscode, vind je deze vast ook leuk:

Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Bezoek de tentoonstelling van Tinguely in het Stedelijk Museum Amsterdam voor €18

T/m 5 maart kun je de bijzondere tentoonstelling van Jean Tinguely bezoeken in het Stedelijk Museum in Amsterdam. Een regulier ticket voor dit geweldige machinespektakel bestel je online al voor €18.
Bekijk de korting
Stedelijk Museum Amsterdam updates:
€ 23is de gemiddelde besparing dankzij de acties van deze shop
100% kortingscodes hebben we zelf getest