Tandartsplein kortingscode

Tandartsplein kortingscodes augustus 2017

5 actie(s) beschikbaar 13 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Caspar
Actiecode.nl redacteur Tandartsplein

Bij online Tandartsplein winkel vind je alles op het gebied van tand- en mondverzorging. Met een Tandartsplein promotiecode of kadobon profiteer je van leuke kortingen op je aankopen. Monddouches, tongschrapers, tandenborstels, floss, opzetborstels, tandpasta's en totale mondoplossingen... je vindt het allemaal bij Tandartsplein. Vergeet niet om eerst op Actiecode.nl een Tandartsplein.nl promotiecode of kadobon te scoren, want dan betaal je zeker niet te veel!

Pak nu 35% korting op Oral-B bij Tandartsplein

Bespaar nu flink op alle Oral-B producten. Op tandpasta, flosdraad en andere producten ontvang je maar liefst 35% korting.
Onlangs toegevoegd
Bekijk de korting

Tandartsplein korting: €10 korting op je bestelling

Bestel nu de Philips Healthy White tandenborstel met €10 korting. Je hebt voor deze actie geen Tandartsplein kortingscode nodig.
Onlangs toegevoegd
Bekijk de korting

Tandenstokers bestel je vanaf €2,19 bij Tandartsplein

Moet je van je tandarts meer flossen? Moet je dagelijks een tandenstoker gebruiken? Bij Tandartsplein kan je voordelig tandenstokers bestellen. Je bestelt al tandenstokers vanaf €2,19.
Bekijk de korting

Tandartsplein korting: 50% korting op Aquafresh

Is je tandpasta bijna op? Bestel nu nieuwe Aquafresh voor de helft van de prijs. Deze actie is slechts tijdelijk geldig op tandartsplein.
Onlangs toegevoegd
Bekijk de korting

Scoor altijd korting op producten van Tandartsplein in de outlet

Wil jij iedereen verblinden met jouw stralend witte gebit? Koop dan voordelig jouw mondverzorgingsproducten in de outlet van Tandartsplein. Elke maand vind je weer nieuwe producten in de outlet en kortingen lopen op tot wel 50%.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

5% korting met deze Tandartsplein kortingscode

Voor alle tandenborstels, flossers en ragers kun je terecht bij Tandartsplein. Extra fijn natuurlijk met deze Tandartsplein kortingscode voor 5% korting.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag Alleen bij Actiecode.nl

Tandartsplein kortingscode voor €2,50 korting

Bestel bij Tandartsplein voor minimaal €50 aan bijvoorbeeld ragers, tandpasta of opzetborstels en pak met deze code €2,50 korting op je aankoop. Niet geldig i.c.m. andere kortingscodes.
Alleen bij Actiecode.nl
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

5% korting met deze Tandartsplein kortingscode

We weten allemaal dat het belangrijk is om je tanden goed te verzorgen. Er is immers niemand die op gaatjes zit te wachten. Koop daarom alles wat met de verzorging van je mond en tanden te maken heeft op Tandartsplein.nl. Nu met maar liefst 5% korting op alles!
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Tandartsplein kortingscode: 5% korting op het hele assortiment

Met deze handige kortingscode van Tandartsplein.nl bestel je alles met 5% korting. Dat wordt dus nog even snel wat extra tubes tandpasta of tandenstokers inslaan!
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

40% korting op Oral-B opzetborstels | Tandartsplein korting

Slag direct een voorraad opzetborstels voor je elektrische tandenborstel in, want tijdelijk pak jij 40% korting op de opzetborstels van Oral-B!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Profiteer van 35% Tandartsplein korting op Halita producten

Mondwater, mondspray, tandpasta of een tongschraper. Je vindt het allemaal van Halita op Tandartsplein.nl. Je ontvangt nu tijdelijk maar liefst 35% korting wanneer je een bestelling doet van dit verzorgende merk. Neem snel een kijkje!
Bekijk de korting

Als je interesse had in een Tandartsplein kortingscode, vind je deze vast ook leuk:
Tandartsplein updates:
5actie(s) beschikbaar