Het Actiecode.nl. team

Ons Team
Ons Team
Wij zijn ... Actiecode.nl!
Wij van Actiecode.nl hebben maar één doel: Het beste platform creëren voor onze bezoekers om online te besparen.

De gehele organisatie van Imbull bestaat uit meer dan 50 enthousiaste werknemers die ‘’geld besparen op online aankopen’’ hoog in het vaandel hebben staan. Ons Actiecode.nl team kent momenteel 6 knappe koppen en zet deze spirit voort door elke dag weer hard op zoek zijn naar de beste kortingscodes en aanbiedingen. Maar wie zijn die speurders achter al die handige kortingen? We stellen ons graag even aan je voor:
Brigit Leegwater

Content team


Sinds november 2016 werk ik met veel plezier in het contentteam van Actiecode.nl. Ik ben namelijk een echte content freak. Het liefst ben ik de hele dag teksten aan het schrijven en daarnaast hou ik van het optimaliseren van webpagina's, wat eigenlijk gewoon puzzelen voor volwassenen is. Verder werken we bij Actiecode.nl niet in een duf grijs kantoor, maar gezellig in een omgebouwde kerk. Hoe tof is dat?!
Angela Lanser

Content team


Mijn zoektocht bij Actiecode.nl naar de beste koopjes en kortingscodes begon eind 2016. Sindsdien weet ik altijd bij welke winkels ik kleding, accessoires of make-up met korting kan bestellen en hou ik mijn vrienden op de hoogte van de handigste actiecodes. Met als resultaat dat mijn adres nu bijna op de vaste route van de postbezorger ligt.
Anne Vervoort

Content team


Oktober 2016 begon ik met mijn speurtocht naar codes, acties en aanbiedingen voor Actiecode.nl. Vanaf dat moment veranderde niet alleen mijn online shopgedrag, maar ook dat van vrienden en familie. Als iemand nu van plan is om iets te kopen, zeg ik namelijk standaard: 'kijk eerst even op Actiecode of er nog een leuke kortingscode online staat!'
Jeffrey van Asselt

Content manager


Ik zit inmiddels alweer een hele tijd bij Actiecode.nl (mei 2011). Eerst als redacteur, later als hoofredacteur, toen in verschillende meer technische rollen op andere platforms als Kortingscode.nl en Flipit.com. Nu ben ik weer even terug op het oude nest! Met een vernieuwd en jong team gaan we er tegenaan om een zo goed mogelijk kortingsplatform te bouwen voor onze bezoekers. Verder hou ik heel erg van de kleur roze en dit is nog altijd te merken aan de opmaak van de website. Mooi toch?
Febe Kaiser

Content team


In april 2017 ben ik de weg van 'online couponing' ingeslagen bij het contentteam van Actiecode.nl. Niet om zelf te besparen, maar in de eerste plaats om duizenden bezoekers op de hoogte te brengen van de beste kortingscodes. Tegelijkertijd is deze continue confrontatie met kortingscodes ook een test voor mij, want als ik van al deze geweldige kortingscodes gebruik zou maken, bleef er niets van mijn salaris over. Ik heb het ontzettend naar mijn zin hier en werken in de prachtige Oranjekerk is elke keer weer volop genieten!
Femke Simons

Content manager


In oktober 2015 ben ik begonnen als redacteur van Actiecode.nl en inmiddels ben ik al een tijdje content manager van dit besparingsplatform. Samen met het contentteam zorg ik ervoor dat bezoekers van de website de beste kortingscodes en deals kunnen vinden. Als echte koopjesjager maak ik natuurlijk zelf ook regelmatig gebruik van de kortingscodes op onze website.