Het Actiecode.nl. team

Ons Team
Ons Team
Wij zijn ... Actiecode.nl!
Wij van Actiecode.nl hebben maar één doel: Het beste platform creëren voor onze bezoekers om online te besparen.

De gehele organisatie van Imbull bestaat uit meer dan 50 enthousiaste werknemers die ‘’geld besparen op online aankopen’’ hoog in het vaandel hebben staan. Ons Actiecode.nl team kent momenteel 6 knappe koppen en zet deze spirit voort door elke dag weer hard op zoek zijn naar de beste kortingscodes en aanbiedingen. Maar wie zijn die speurders achter al die handige kortingen? We stellen ons graag even aan je voor:
Brigit Leegwater

Content team


Sinds november 2016 werk ik met veel plezier in het contentteam van Actiecode.nl. Ik ben namelijk een echte content freak. Het liefst ben ik de hele dag teksten aan het schrijven en daarnaast hou ik van het optimaliseren van webpagina's, wat eigenlijk gewoon puzzelen voor volwassenen is. Verder werken we bij Actiecode.nl niet in een duf grijs kantoor, maar gezellig in een omgebouwde kerk. Hoe tof is dat?!
Angela Lanser

Content team


Mijn zoektocht bij Actiecode.nl naar de beste koopjes en kortingscodes begon eind 2016. Sindsdien weet ik altijd bij welke winkels ik kleding, accessoires of make-up met korting kan bestellen en hou ik mijn vrienden op de hoogte van de handigste actiecodes. Met als resultaat dat mijn adres nu bijna op de vaste route van de postbezorger ligt.
Anne Vervoort

Content team


Oktober 2016 begon ik met mijn speurtocht naar codes, acties en aanbiedingen voor Actiecode.nl. Vanaf dat moment veranderde niet alleen mijn online shopgedrag, maar ook dat van vrienden en familie. Als iemand nu van plan is om iets te kopen, zeg ik namelijk standaard: 'kijk eerst even op Actiecode of er nog een leuke kortingscode online staat!'
Jeffrey van Asselt

Content manager


Ik zit inmiddels alweer een hele tijd bij Actiecode.nl (mei 2011). Eerst als redacteur, later als hoofredacteur, toen in verschillende meer technische rollen op andere platforms als Kortingscode.nl en Flipit.com. Nu ben ik weer even terug op het oude nest! Met een vernieuwd en jong team gaan we er tegenaan om een zo goed mogelijk kortingsplatform te bouwen voor onze bezoekers. Verder hou ik heel erg van de kleur roze en dit is nog altijd te merken aan de opmaak van de website. Mooi toch?
Youri Gosman

Project Manager


Ik ben in februari van 2016 begonnen als stagiair bij het Product Development team van Actiecode.nl. Door mijn studie Business IT & Management leek deze rol dan ook voor mij te zijn weggelegd. Na 6 maanden lang de wereld van actiecodes te hebben verkend, projecten te hebben geleid en vele analyses later kwam mijn stage tot een eind. Maar gelukkig heb ik mijn werkzaamheden kunnen doorzetten. In combinatie met mijn studie, werk ik momenteel nog altijd parttime bij Actiecode. Helaas betekent dat wel dat ik soms de lunch moet missen, waardoor ik met vele ogen op mij gericht een snel gehaalde ongezonde hap naar binnen moet werken.
Jelle van der Bij

Co-Founder


Samen met een goede vriend ben ik Imbull begonnen. Het bedrijf achter de kortingsplatformen zoals Actiecode.nl & Flipit.com. Met deze platformen hoop ik dat iedereen altijd de benodigde online kortingen kunnen vinden.