Telfort kortingscodes oktober 2016

5 acties beschikbaar 16 gemiddelde besparing

Aantal sterren voor Telfort

3 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 4.15 sterren. 15
Deel een code

Kortingscode speurder
Youri
Onze redacteur over Telfort

Internet, bellen en televisie kijken. Daarvoor kun je prima terecht bij Telfort. Ook bij Telfort scoor je natuurlijk het liefste zo veel mogelijk korting met een leuke aanbieding. Diverse pakketten zijn beschikbaar, zodat je altijd wel iets geschikts kunt vinden. Zo heeft Telfort bijvoorbeeld het Alles-in-1 basispakket voor een vaste lage prijs, of je kunt kiezen voor een Telfort Internet & Interactive TV abonnement.   Actiecode houdt je altijd op de hoogte van de meest actuele Telfort acties en kortingen, dus houdt de website goed in de gaten!

Internet en Interactieve TV vanaf €35,50 bij Telfort

Gebruik je alleen internet en TV in huis? Heb je geen vaste telefoon abonnement nodig? Dan is internet en interactieve TV van Telfort wat voor jou. Je krijgt 30 mb/s internet, 70 zenders en nog veel meer.
Bekijk de actie

Geen bijbetaling bij een mobiel abonnement van Telfort

Ben je op zoek naar een geschikt mobiel abonnement? Bij Telfort sluit je heel simpel een abonnement af die voldoet naar jouw persoonlijke wensen. Het mooie is dat je €0 hoeft bij te betalen. Dat scheelt natuurlijk een hoop. Bekijk de mogelijkheden op de website.
Bekijk de actie

Een Samsung Galaxy A3 voor maar €21,50 per maand

Voor slechts €21,50 bel je al je vrienden met een Samsung Galaxy A3
Bekijk de actie

FOX sports inclusief Eredivisie wedstrijden voor maar €7,50 bij Telfort

Eredivisie kijken duur? Dan heb je het laatste nieuws nog niet gehoord: een FOX Sports abonnement met alle Eredivisie wedstrijden en het laatste sportnieuws haal je nu voor maar €7,50 in huis. Daar hoef je het niet voor te laten!
Bekijk de actie

Telfort Alles-in-1 Glasvezel pakket voor slechts €45 per maand

Ben je op zoek naar een pakket waarbij je al je favoriete programma's kunt kijken wanneer je wilt? Sluit dan voor slechts €45 per maand het Alles-in-1 Glasvezel pakket van Telfort aan. Internet, televisie en telefoon in 1. Wat wil je nog meer? Neem een kijkje op de website om de mogelijkheden te bekijken.
Bekijk de actie

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog een geldig!
Voordeel
Telfort actie: Ontvang gratis 500 MB bundel voor nieuwe Prepaid klanten
Geen code nodig