Amsterdam Dungeon korting

Amsterdam Dungeon korting juli 2017

3 actie(s) beschikbaar 10 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Angela
Actiecode.nl redacteur Amsterdam Dungeon

Wie houdt van griezelen, kiest voor een dagje The Amsterdam Dungeon. Hier komt 500 jaar authentieke griezelige historie plotseling weer tot leven! Je kunt het zien als een attractie met een vleugje museum en vooral ook theater, want de vele acteurs brengen de spannende geschiedenis tot leven. En het wordt allemaal nog griezeliger door de special effects, het spiegellabyrint en het onvergetelijke ritje in de achtbaan. Kijk op de site voor de speciale voordelige griezel arrangementen, bestel en print je korting online en kijk welke spectaculaire spannende acties ze voor je in petto hebben, zodat jij met korting naar The Amsterdam Dungeon kan.

Gemakkelijk toegang met je telefoon bij Amsterdam Dungeon

Heb je een ticket aangeschaft via Tiqets.nl dan hoef je hem niet uit te printen. Je kunt je ticket namelijk gewoon via je telefoon laten zien aan de deur.
Bekijk de korting

Profiteer van €5 groepskorting bij Amsterdam Dungeon

Van plan om met een groep naar Amsterdam Dungeon te gaan? Zorg dan dat je 10 of meer ''slachtoffers'' bij elkaar zoekt, want dan profiteer je van €5 korting p.p. op een ticket! Volwassenen betalen dan slechts €17 i.p.v. €22.
Bekijk de korting

Voor €16 naar Amsterdam Dungeon via Tiqets

Wil je een dagje griezelen? Ga dan naar Amsterdam Dungeon, een 'must-see' attractie in Amsterdam. De meest donkere feiten uit de geschiedenis van onze hoofdstad komen aan bod en je beleeft alles persoonlijk via het walk-through scenario. Een ticket heb je al vanaf €16.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Krijg nu €5 Amsterdam Dungeon korting met deze kortingscode

Ontvang €5 korting met deze Amsterdam Dungeon tickets kortingscode. De code geeft €5 korting per persoon en is te gebruiken voor maximaal 5 personen.
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Tiqets kortingscode: ontvang 10% korting op kaartjes voor Amsterdam Dungeon

Ga een dagje griezelen in The Amsterdam Dungeon en laat je verbluffen door alle vormen van marteling die Amsterdam heeft gekend. Met deze kortingscode kun je via Tiqets 10% korting krijgen op kaartjes. Gebruik de code tijdens het bestellen en bespaar.
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Kortingscode Ripley's Believe It or Not: een dagje uit met 10% korting

In hartje Amsterdam kun je nu met 10% korting het rariteitenmuseum Ripley's Believe It or Not bewonderen. Het museum staat vol eigenaardige voorwerpen, zoals een enorme Transformer van zeven meter hoog.
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Amsterdam Dungeon met €7,50 korting via de code

Vergeet de Amsterdam Dungeon niet te bezoeken bij je eerstvolgende dagje Amsterdam! Laat je de stuipen op het lijf jagen. Via deze kortingscode ontvang je hier ook nog €7,50 korting!
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Met €7,50 korting naar The Amsterdam Dungeon

Breng een bezoekje aan The Amsterdam Dungeon op een doordeweekse dag en pak maar liefst €7,50 korting op je ticket! Geldig t/m 7 april 2017.
Bekijk de korting
Als je interesse had in een Amsterdam Dungeon korting, vind je deze vast ook leuk: