Kortingscode Tina

Bespaar met een Tina kortingscode in oktober 2018

1 korting(en) beschikbaar 16.98 gemiddelde korting

Bestel een Tina abonnement

Wil je je dochter, nichtje of kleindochter blij maken met een abonnement op de Tina? Gebruik dan een Tina kortingscode via 123tijdschrift.nl. Dankzij onze samenwerking met 123tijdschrift kunnen wij jou regelmatig exclusieve kortingscode aanbieden. Je vindt alle kortingscodes op deze pagina of op de pagina van 123tijdschrift.

Tina korting die je kunt verwachten:
  • €4 korting op je bestelling
  • 30% korting op je abonnement
  • €3,50 korting via de nieuwsbrief

Waarom een abonnement?
Een abonnement is standaard goedkoper dan wekelijks een los tijdschrift kopen in de winkel. Daarnaast krijgen abonnees nog vele extra's bij het tijdschrift.
Help andere bezoekers ook om te besparen op Tina door een kortingscode te delen
Vul de code hier in

Geverifieerd Exclusief bij Actiecode

Profiteer van €4 korting met deze Tina kortingscode

Je favoriete meidentijdschrift kun je nu met €4 korting inkopen! Deze exclusieve code vind je alleen hier en geeft je €4 korting op je aankoop. Verzilver de code en veel leesplezier!
Exclusief bij Actiecode Geverifieerd
Bekijk de code *******
Probeer onze verlopen actiecodes, misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Ontvang 10% Tina korting op je abonnement

Geef je dochter, kleinkind of nichtje een abonnement op de Tina. Op een half jaar abonnement ontvang je nu namelijk 10% korting.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Ontvang 7% korting op een Tina cadeau abonnement

Wil je graag een abonnement op de Tina cadeau doen? Bestel deze dan via ons en profiteer van 7% korting. Dit abonnement stopt automatisch.
Bekijk de korting
30

Zo bespaar je op abonnementskosten

Wij raden je aan om een abonnement te bestellen via 123tijdschrift.nl. Bij deze webshop ontvang je namelijk altijd korting. Zo ontvang je maar liefst 30% korting op een jaarabonnement en betaal je minder dan €10 per maand. Wellicht kan je ook nog een Tina kortingscode gebruiken voor extra korting.

Profiteer van €3,50 korting

Ben je nog niet ingeschreven voor de 123tijdschrift nieuwsbrief? Meld je dan aan voordat je een abonnement op de Tina gaat afsluiten. Je krijgt namelijk een Tina kortingscode t.w.v. €3,50 korting in je mailbox. Deze kan je direct gebruiken!

Meer Tina korting

Het ideale cadeau
Wil je een Tina abonnement kado geven? Kies dan voor het kado abonnement, want deze stopt automatisch, waardoor je er geen omkijken naar hebt.
Tina kortingscode
Dankzij onze samenwerking met 123tijdschrift.nl kunnen wij je regelmatig een kortingscode aanbieden. Je vindt alle codes in ons overzicht of op de 123tijdschrift pagina.
Naar Tina

Als je interesse had in een Tina kortingscode, vind je deze vast ook leuk: