Tina kortingscode

Tina kortingscodes april 2017

3 acties beschikbaar 19.85 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Lynnemore
Actiecode.nl redacteur Tina

Tina is hét leukste, grootste en meest hippe weekblad, speciaal voor meiden in de leeftijd van zeven tot twaalf jaar. Pak een Tina kortingscode om extra voordelig een abonnement af te sluiten. In Tina vind je leuke, grappige rubrieken, verhalen, strips, puzzels en natuurlijk posters. 

Sluit een abonnement af met een Tina kortingscode of andere aanbieding. Check altijd eerst even Actiecode.nl om zo'n kortingscode of aanbieding te vinden!

Ontvang nu 30% korting op een Tina jaarabonnement

Wil je elke week de Tina op je deurmat ontvangen? Op een jaarabonnement ontvang je nu maar liefst 30% korting. Bekijk de aanbieding snel op 123tijdschriften.nl.
35 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

Tina aanbieding: 4 weken Tina voor slechts €4

Bij 123tijdschrift.nl kan je nu tijdelijk een abonnement op de Tina nemen voor 4 weken voor slechts €4. Dat is slechts €1 per week.
74 keer gebruikt
Bekijk de korting

Tina kado geven? Ontvang zelf een vtwonen cadeaubon t.w.v. €15

Geef je dochter een abonnement op Tina cadeau en profiteer zelf van €15 shoptegoed voor de vtwonen webshop.
Korting:€15 cadeaubon
Minimaal bestelbedrag:-
Voorwaarden:-
25 keer gebruikt
Bekijk de korting
Als je interesse had in een Tina kortingscode, vind je deze vast ook leuk:

Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

30% korting bij een jaarabonnement op Tina

De Tina is het favoriete tijdschrift van menig meisje en in plaats van elke week naar de winkel te moeten lopen is het veel makkelijker en nu ook goedkoper om een abonnement te nemen. Bij een abonnement van een jaar krijg je nu 30% korting.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Bestel Tina voor 2 jaar en krijg 43% korting

Houdt jouw kind ook zo van de Tina? Verras hem of haar dan met een abonnement, als je voor twee jaar vastlegt krijg je nu maar liefst 43% korting.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Lees een half jaar de Tina voor slechts €59

Bestel een half jaar abonnement (27 nummers) via 123tijdschrift.nl van de Tina en ontvang 27% korting! Dit abonnement kost nu nog maar €59. Dat is dus heel veel leesplezier voor weinig.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

bestel nu een abonnement met 10% korting: Tina kortingscode

Wil jij ook het leukste meidenblad thuis ontvangen en een dikke korting meepakken? Bestel dan nu je abonnement op de tina bij Bladcadeau! Met deze kortingscode krijg je daar 10% korting. Ook leuk als origineel cadeau voor je vriendinnen!
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Waardebon van Check Your Bag t.w.v. €50

Lees deze zomer Tina met dit abonnement van 19 weken en daar ontvang je nu een waardebon van Check Your Bag bij. De bon heeft een waarde van €50. Dit zijn ook de kosten voor een Tina abonnement.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Ontvang nu 35% korting op je Tina abonnement + gratis digitaal lezen

Wil jij extra voordelig een Tina abonnement op de kop tikken voor je dochter? Je kan nu online bij 123tijdschrift dit populaire meidenblad met 35% korting op de deurmat ontvangen! Geen geruzie meer tussen de meiden wie het blad als eerst mag lezen, want je kan de Tina nu ook digitaal gratis lezen met dit abonnement! Kijk wel abonnement het beste voor jou is en shop met 35% korting.
Bekijk de korting
Tina updates:
3acties beschikbaar
7 personen bezochten vandaag deze pagina