Tinker kortingscodes

Tinker kortingscodes oktober 2017

4 actie(s) beschikbaar 23 gemiddelde besparing

Tinker code

Bij Tinker boek je voordelig en snel een taxi binnen heel Europa. Op Actiecode.nl krijgen wij vaak exclusieve Tinker kortingscodes waarmee jij al snel gemiddeld € 23,00 bespaart. Op dit moment staan er 4 Tinker kortingscode of acties online. Houd Actiecode.nl goed in de gaten en mis geen enkele korting van Tinker.
Help anderen met besparen op Tinker door een code in te sturen!
Deel een code

Kortingscode speurder
Kirsten
Actiecode.nl redacteur Tinker

Tinker is misschien nog niet heel bekend. Toch kun je er uitstekend terecht als je op zoek bent naar een voordelige Schiphol taxi. De kosten voor vervoer van en naar het vliegveld kunnen flink oplopen, maar via de website van Tinker kun je snel en goedkoop online je ritprijs berekenen en transport boeken. Dankzij onze samenwerking met Tinker hebben wij ook regelmatig een exclusieve Tinker kortingscode voor je, waarmee je extra korting krijgt op het boeken van een goedkope taxi naar Schiphol. Alle actuele codes én aanbiedingen vind je terug in het handige overzicht hiernaast. Bon voyage!

Tinker Taxi is nu beschikbaar op 400 vliegvelden in Europa

Amsterdam, Londen, Barcelona, Rome en nog veel meer steden in Europa: vanaf nu kan je een Tinker taxi boeken op maar liefst 400 vliegvelden in Europa. Super handig en voordelig.
Bekijk de korting

Van Utrecht naar Schiphol vanaf €73 bij Tinker

Woon je in Utrecht en vlieg je vanaf Schiphol? Ga comfortabel op reis door een taxirit van te voren met Tinker te boeken. Je betaalt vooraf een vaste prijs voor de rit en je bagage. De prijs kan verschillen per dag en rit.
Bekijk de korting

Van Rotterdam naar Schiphol vanaf €83 bij Tinker

Woon je in Rotterdam en vlieg je vanaf Schiphol? Bij Tinker boek je al vanaf €83 een taxi naar Schiphol. De prijs kan verschillen per dag en rit.
Bekijk de korting

Boek hier je taxi naar Schiphol goedkoper.

Het vinden van een voordelige luchthaventaxi via Tinker is zo gepiept. Op de website kun je namelijk direct je ritprijs bereken en een taxi boeken. En dat scheelt weer geld en tijd! Wanneer je voor de beste prijs gaat klik je Economy Class aan bij het bestellen.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag Alleen bij Actiecode.nl

Deze Tinker kortingscode geeft je 10% korting

Met deze kortingscode van Tinker krijg je 10% korting op je boeking. De code geldt op nieuwe boekingen voor alle reisperiodes en kan niet gebruikt worden in combinatie met andere promoties of campagnes.
Alleen bij Actiecode.nl
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag Alleen bij Actiecode.nl

Tinker kortingscode: 10% korting op een taxirit Schiphol

Moet je van of naar Schiphol? Boek via TInker voordelig een taxi. Met deze Tinker kortingscode ontvang je namelijk 10% korting op je boeking.
Alleen bij Actiecode.nl
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag Alleen bij Actiecode.nl

Tinker kortingscode voor 10% korting op taxi in Amsterdam

Met deze Tinker kortingscode ontvang je 10% korting bij het boeken van een taxirit van/naar Schiphol.
Alleen bij Actiecode.nl
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag Alleen bij Actiecode.nl

Tinker Travel kortingscode: 10% korting op taxi in Amsterdam

Ben je in Amsterdam en heb je een taxi nodig? Gebruik Tinker! Je boek snel en eenvoudig een taxi en ook nog met korting. Met deze Tinker kortingscode ontvang je namelijk 10% korting.
Alleen bij Actiecode.nl
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Bij Tinker boek je binnen 5 stappen een taxirit

Tinker is snel en voordelig. Je boekt al binnen 5 stappen een taxirit. Check voor het boeken altijd nog even actiecode.nl voor een Tinker kortingscode.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Boek je taxi van Amsterdam naar Schiphol voor €29,95

Wanneer je op een ongunstige tijd vliegt of geen zin hebt om veel parkeerkosten te betalen is Tinker ideaal. Reis je vanaf Amsterdam? Dan kost een taxi nog minder dan €30.
Bekijk de korting

Als je interesse had in een Tinker kortingscode, vind je deze vast ook leuk: