Toto actiecodes

Toto actiecode april 2018

4 korting(en) beschikbaar 16.4 gemiddelde besparing

Speel met een Toto actiecode

Ben je een voetballiefhebber en houd je de Eredivisie, Bundesliga en Premier League altijd goed in de gaten? Speel dan mee met de Toto en maak elke week kans op een mooi geldbedrag. Ben je op zoek naar een Toto actiecode voor extra bonus geld? Dan zit je hier goed. Toto biedt namelijk regelmatig promoties, actiecodes, bonussen en winacties aan. Wil je geen enkele Toto promotiecode missen? Houd dan ons overzicht in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Winacties
Toto is sponsor van de KNVB Beker en van Oranje, waardoor je regelmatig gratis kaarten kan winnen voor wedstrijden tijdens de bekerronde of van het Nederlands Elftal.
Help anderen met besparen op Toto door een code in te sturen!
Deel een code

Win tot 20% meer bij Toto

Wed op meer dan één wedstrijd en pak meer winst. Speel Combi Boost en pak tot wel 20% meer winst bij Toto.
38 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

Maak kans op flinke bedragen met Toto

Speel ook mee met Toto! Elke dag valt er wel weer wat te winnen. Kies uit veel verschillende sporten en doe mee met dit populaire spel!
37 keer gebruikt
Bekijk de korting

Krijg jouw inleg terug als jouw team na 1-0 voorsprong verliest

Bij het spel Eredivisie Fulltime 1x2 krijg je jouw volledige inleg terug als jouw voetbalteam verliest na een 1-0 voorsprong.
25 keer gebruikt
Bekijk de korting

Onderweg? Download gratis de Toto app

Met de Toto app op je smartphone of tablet voorspel je wedstrijden waar je ook bent. Gratis te downloaden in de App Store en ook voor Android.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Ontvang een Free Bet van €5 met de Toto actiecode

Door in het weekend voor €25 mee te spelen ontvang je een Free Bet ter waarde van €5 voor de midweek.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Maak iemand blij met een Toto cadeaukaart van €10

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Verras dan iemand met een Toto cadeaukaart en wie weet wint diegene wel een leuke prijs met jouw cadeau!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Heb je veel sportkennis? Speel mee met de Toto

Ben jij een echte sportliefhebber en kan je wel een schatting maken? Speel dan mee met Toto en wie weet maak jij kans op de hoofdprijs.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Ontvang nu bij TOTO een Free Bet t.w.v. €5 voor de Europa League

Deze actie is alleen geldig voor wedstrijden op donderdag 2 november.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Speel deze week mee met Toto en maak kans op de hoofdprijs van €14.000

Het enige wat je hoeft te doen is te voorspellen! Super easy toch? Ga snel naar de website om mee te spelen.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Speel mee met Toto-13 en maak kans op de jackpot

Wil jij ook een jackpot winnen van ongeveer €100.000? Speel dan mee met Toto-13! Let op: De hoogte van de jackpot verschilt elke week, dus het kan zijn dat hij minder of juist meer dan €100.000 waard is.
Bekijk de korting

€10 gratis Toto tegoed

Een aantal keer per jaar houdt Toto voetbal een Free Bet actie. Met deze actie ontvang je €5 tot €10 gratis speelgeld. Je ontvangt dit speeltegoed wanneer je aan de voorwaarden voldoet. Je hoeft dus geen Toto actiecode te gebruiken. Benieuwd of er weer een Free Bet actie online staat? Bekijk ons kortingsoverzicht.

Win tot 20% meer met Toto Combi Boost

Wil je een leuk bedrag winnen? Speel dan mee met Toto Combi Boost. Met deze nieuwe speelvorm, kan je namelijk tot 20% meer winnen. Hoe werkt het? Toto combineert wekelijks 3 of 4 wedstrijden die een enorme boost in de quoteringen krijgen. Wanneer je deze wedstrijden met boost speelt dan maak je kans op een hoger winbedrag.

Handig om te weten

Gratis Toto lijstjes
Vul je het liefst je uitslagen op papier in? Dan kan je gewoon nog meespelen in de deelnemende winkels. In deze winkels kan je ook de gratis lijstjes ophalen.
Speel mee via de app
Wil je overal Toto kunnen spelen? Download dan de app en voorspel, selecteer en vergelijk wedstrijden. Natuurlijk kan je ook in de app een Toto promotiecode gebruiken.
Geef een €10 cadeaukaart
Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een echte voetbalanalyticus? Geef dan een Toto cadeaukaart. Hij is al verkrijgbaar vanaf slechts €10.
Toto-13
Wanneer je meespeelt met Toto-13 kan je niet elke week je eigen wedstrijden selecteren, maar speel je mee met 13 topwedstrijden. En maak je elke week kans op de jackpot.
Naar Toto

Als je interesse had in een Toto actiecode, vind je deze vast ook leuk:
Toto updates:
12 bezoekersbezochten vandaag deze pagina