Uber promo codes oktober 2016

Aantal sterren voor Uber

9 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 4.05 sterren. 15
Deel een code

Kortingscode speurder
Don
Onze redacteur over Uber

Uber.com is een website waar je heel eenvoudig jouw eigen privé chauffeur kunt boeken. Je schrijft je in op de website en kunt vervolgens waar dan ook, eventueel via je telefoonmet de app, een chauffeur bestellen die jou in je eigen auto van A naar B brengt. Ideaal wanneer je nog wat wil werken tijdens de rit, maar ook handig wanneer je wat gedronken hebt en in je eigen auto naar huis wilt.   Regelmatig heeft Uber speciale aanbiedingen, soms zelfs met unieke promotion codes, waarmee jij veel geld kunt besparen. Alle kortingen, promotional codes en andere aanbiedingen zetten wij voor jou in dit overzicht op een rijtje. Kijk daarom altijd even op Actiecode.nl, zo weet je altijd zeker dat je de laagste prijs betaalt!

Uber promocode voor €20,- korting op eerste rit

Met deze Uber promocode ontvang je €20,- korting op jouw eerste rit. Als jij je inschrijft voor Uber en onderstaande kortingscode gebruikt, pak je een Uber krediet van €20,-. Dat is mooi meegenomen toch? Je kunt je inschrijven voor het luxe vervoer van Uber door op onderstaande roze balk te klikken. Je ziet dan ook meteen de promocode die je in Amsterdam en Rotterdam kunt gebruiken.
Toegevoegd door een bezoeker
Bekijk de code*******

Meld je nu aan bij Uber en bespaar direct €10

Als je nog niet aangemeld bent bij Uber staat voor jou een fijne verassing te wachten: als je voor het eerst een account aanmaakt krijg je namelijk altijd €10 korting op de eerste rit!
Bekijk de actie

Download nu de Uber App helemaal gratis

Met de Uber App is een taxi bestellen voortaan goedkoper, én sneller! Bovendien is de rit ook cashloos, dus je loopt ook geen onnodige risico's. Ontdek Uber nu zelf en download de gratis App!
Bekijk de actie
Als je interesse had in korting voor Uber, vind je deze vast ook leuk!

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog een geldig!
100%korting
Krijg je eerste rit gratis met deze Uber kortingscode
uberFREERIDESWORLDWIDE
SlimBesparen
Boek een UberVAN vanaf €0,40 p/m + €2,70 per km
Geen code nodig
SlimBesparen
Een Uber POP taxi vanaf €0,15 per minuut + €0,95 per km
Geen code nodig
Uber updates:
3acties beschikbaar
€ 15gemiddeld bespaard