UberEATS promo code

UberEATS promo codes april 2017

UberEATS korting

Met UberEATS bestel je vanaf de bank een lekkere hamburger, avocadosalade of noodles. Wil je korting pakken op jouw bestelling? Gebruik dan één van onze 3 vouchers of een UberEATS promo code en bespaar gemiddeld zo'n €15 op je maaltijd. Een UberEATS kortingscode geeft vaak €5 tot €10 korting en met meer dan 100 restaurants valt er genoeg te kiezen!
Deel een code

Kortingscode speurder
Angela
Actiecode.nl redacteur UberEATS

UberEATS is de nieuwe food delivery service van Uber waarmee jij een lekkere maaltijd van jouw favoriete restaurant bij jou thuis bezorgd krijgt. Ideaal wanneer je zin heb in die waanzinnige pasta van de Italiaan verderop, maar geen zin hebt om de deur uit te gaan! Op dit moment is de bezorgservice van UberEATS alleen nog beschikbaar in Amsterdam. Verhuizen hoeft niet, want de kans is groot dat UberEATS gaat uitbreiden naar meer steden.

UberEATS kortingscode

Met gemak een maaltijd bestellen vanaf de bank wordt nóg fijner als je korting krijgt. Actiecode.nl heeft regelmatig een UberEats actiecode beschikbaar voor €5 of €10 korting op je bestelling. Kun je ieder weekend een ander restaurant in de buurt proberen! 

UberEATS promo code: €10 korting op jouw maaltijd

Bestel vanaf de bank lekkere burritos een zalmsalade of sushi van jouw favo restaurant in de buurt gemakkelijk via UberEATS. Gebruik deze UberEATS kortingscode en pak €10 korting op je online bestelling.
Korting:€10 korting
Minimaal bestelbedrag:-
Klanten:Alleen nieuwe klanten
79 keer gebruikt deze week
Bekijk de code*******
Nog 3 dagen

Deel UberEATS met jouw vrienden en verdien €10 korting

Download de UberEATS app, deel de speciale code met jouw vrienden en ontvang €10 korting op jouw UberEATS bestelling. Tevens ontvangen je vrienden natuurlijk ook €10 korting. Dat is nog eens voordelig kennis maken met deze handige maaltijdbezorgservice!
Nog 3 dagen 20 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

Geen enkele UberEATS korting missen? Download de app!

Op de hoogte blijven van alle UberEATS aanbiedingen? Download dan gratis de UberEATS app en maak het bestellen van een maaltijd ook nog eens nóg gemakkelijker.
Bekijk de korting
Als je interesse had in een UberEATS promo code, vind je deze vast ook leuk:

Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Bestel over de hele wereld via UberEATS

Van New Orleans tot Taipei en ons eigen Amsterdam! Over de hele wereld kun je eten en drinken bestellen via UberEATS! Check snel welke steden er allemaal meedoen.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

UberEATS kortingscode: Pak 20% korting op jouw bestelling

Heb je zin in dat lekkere gerecht van een restaurant bij jou in de buurt, maar wil je écht niet de deur uit? Bestel dan via UberEATS! Met deze actiecode pak jij ook nog eens 20% korting op je bestelling. Eet smakelijk!
Bekijk de code*******
UberEATS updates:
€ 15is de gemiddelde besparing dankzij de acties van deze shop