Univé kortingscodes

Univé kortingscode mei 2018

7 korting(en) beschikbaar 24.09 gemiddelde besparing

Actuele Univé korting

Wil je niet teveel premie betalen? Dan ben je bij hier aan het juiste adres. Er zijn namelijk vele manieren om te besparen op je Univé reisverzekering, autoverzekering en op je Univé zorgverzekering 2018. We hebben ze hieronder voor je opgesomd:

  • Bespaar met een Univé kortingscode.
  • Sluit diverse verzekeringen af en krijg 10% korting.
  • Maak gebruik van 10% collectiviteitskorting

Heb je kinderen?
Bij Univé is je kind gratis meeverzekerd in je basisverzekering. Het is wel belangrijk dat je ze aanmeldt, anders komen er evengoed nog onverwachte kosten om de hoek kijken.
Help anderen met besparen op Univé door een code in te sturen!
Deel een code

Tot 80% no-claimkorting op bromfiets, auto of motor

No-claimkorting is een korting op de premie voor je auto-, motor- en bromfietsverzekering. Deze korting wordt hoger naarmate je langer schadevrij rijdt.
Bekijk de korting

Sluit een doorlopende reisverzekering af voor slechts €1,27 p.m.

Ga je regelmatig op vakantie? Dan is het verstandig om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Bij Univé betaal je slechts €1,27 per maand.
Bekijk de korting

Op vakantie? Sluit een annuleringsverzekering af voor €3,13

Ga je binnenkort op vakantie? En wil je niet vastzitten aan je boeking? Sluit dan een annuleringsverzekering af bij Univé vanaf slechts €3,13.
Bekijk de korting

Voor €9,75 extra per maand heb je al een aanvullende zorgverzekering

Is een basisverzekering niet genoeg en heb je bijvoorbeeld een aantal fysiotherapie behandelingen nodig? Sluit dan ook een aanvullende verzekering af.
Bekijk de korting

Je hebt al een zorgverzekering voor €100,95 per maand

Wil je overstappen naar een nieuwe zorgverzekeraar? Bij Univé betaal je slechts €100,95 premie per maand, bij een eigen risico van €385. Kies je voor een hoger eigen risico dan betaal je per maand een lager bedrag.
Bekijk de korting

Univé korting: gratis verzekering voor kinderen tot 18 jaar

Wanneer je verzekerd bent bij Univé, kan je je kinderen tot 18 jaar gratis laten meeverzekeren. Ook je kinderen moeten namelijk verzekerd zijn.
Bekijk de korting

Sluit een pakket af en profiteer van 10% pakketkorting

Als je meerdere verzekeringen gaat afsluiten dan is het wellicht handiger en goedkoper om een pakket af te sluiten. Je kunt namelijk bij Univé profiteren van 10% pakketkorting.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

10% korting op je zorgverzekering 2018 met Univé collectiviteitskorting

Als je lid bent van Univé Ledencollectief ontvang je tot wel 10% collectiviteitskorting op je zorgverzekering in 2018. Word dus snel lid om gebruik te maken van deze korting.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Univé: verzeker de orthodontie van uw kind kosteloos mee

Sluit jij een aanvullend pakket af bij Univé? Dan wordt de orthodontie van uw kind kosteloos meeverzekerd.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Univé autoverzekering met 80% korting

Is jouw auto goed verzekerd? Wanneer je bij Univé een autoverzekering afsluit ontvang je tot 80% korting + 24/7 hulp via de alarmcentrale + snel schadeherstel.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Univé korting: bespaar 10% op Zorg Geregeld en Zorg Vrij

Nieuwe klanten ontvangen nu maar liefst 10% korting op de Univé Zorg Geregeld en Zorg Vrij verzekeringen. Let op: dit geldt op verzekeringen van 2017.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Univé zorgverzekering: basispremie vanaf €98,75

Op zoek naar een nieuwe zorgverzekering voor 2017? Bij Univé sluit je in een paar stappen een zorgverzekering af met een basispremie vanaf €98,75 ( inc. €385 eigen risico).
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Krijg nu €25 korting op je inboedelverzekering

Als je vandaag nog een inboedelverzekering afsluit bij Univé ontvang je maar liefst €25 terug. Sluit je ook nog een opstalverzekering af, dan krijg je zelfs €75 terug.
Bekijk de korting

Profiteer van 10% pakketkorting

Het is voor jou niet alleen handig om al je verzekeringen centraal te hebben, maar het is ook nog eens voordelig. Als je bij Univé meerdere soorten schadeverzekeringen afsluit kan je tot wel 10% korting ontvangen. Dit geldt voor o.a. voor de Univé autoverzekering en rechtsbijstandverzekering.

Zo pak je 10% korting op je zorgpremie

Heb je de mogelijkheid om een collectieve zorgverzekering af te sluiten via je werkgever of vereniging? Maak hier dan goed gebruik van, want met zo'n verzekering krijg je namelijk 10% collectiviteitskorting en je krijgt nog andere voordelen. Zoals gratis medisch rechtsbijstandverzekering en fysiotherapie op je werk.

Univé Zorgverzekering 2018

Heb je genoeg aan een basisverzekering, dan betaal je bij Univé slechts €100,95 per maand bij een verplicht eigen risico van €385. Met deze basisverzekering kan je altijd naar je eigen huisarts of naar de spoedeisende hulp in alle ziekenhuizen in Nederland. Meer weten? Bekijk alle kortingsmogelijkheden op deze pagina.

Handig om te weten

Gratis advies
Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kan je gratis contact opnemen met de klantenservice van Univé of je kunt langskomen op een kantoor bij jou in de buurt.
Sporten met korting
Als je lid bent van Univé profiteer je van vele voordelen. Zo wordt een goede gezondheid gestimuleerd en daarom ontvang je korting op de sportschool.
Naar Univé

Als je interesse had in een Univé kortingscode, vind je deze vast ook leuk: