Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
De werking van Actiecodes
Wat is een actiecode of kortingscode?
Een actiecode of kortingscode geeft je bij het bestellen van een product de mogelijkheid om extra korting te krijgen. Deze korting kan bijvoorbeeld 10% zijn, of een vast bedrag zoals €100. Een kortings- of actiecode kan ook leiden tot gratis verzending of een extra gratis product.
Hoe lang gelden kortingscodes en actiecodes normaal gesproken?
De geldigheidsduur van een code wisselt behoorlijk. In veel gevallen gelden actiecodes enkel voor een bepaalde actieweek of maand. In een aantal gevallen werken actiecodes een geheel jaar of zolang er een overeenkomst is tussen de website en de webwinkel. Indien een actiecode binnenkort zal verlopen, zal dit altijd bij de actie worden weergeven. Let erop dat de meeste actiecodes ook bepaalde voorwaarden kunnen kennen. Het is dan ook raadzaam die altijd goed door te lezen.
De aanbieding of kortingscode is verlopen wat nu?
Als een actie of kortingscode verlopen is, worden deze onderaan de website getoond. De aanbieding of kortingscode is helaas niet meer geldig.
Waarom werkt mijn kortingscode niet?
Hoewel wij er alles aan doen om kortingscodes te plaatsen die het ook echt doen, kan er altijd door omstandigheden een probleem met een code ontstaan. Hierbij een aantal tips om te kijken of de code zelf het probleem is: Lees goed de voorwaarden van de gebruikte code. Veel codes zijn bijvoorbeeld niet geldig in combinatie met andere actieaanbiedingen of gelden enkel voor een bepaald product of een productgroep. Controleer de code of deze wel volledig is. Staat er niet toevallig een spatie voor of achter de code? En is de code geschreven met hoofdletters of kleine letters? Is een code enkel bedoeld voor nieuwe klanten en heb je toevallig al eerder iets bij de winkel gekocht? Is er toch twijfel over de code stuur ons dan een e-mail of benader ons via ons contactformulier met de link naar de code en een omschrijving van wat er mis ging en wat je wilde bestellen. Wij zullen dan proberen deze problemen zo snel mogelijk op te lossen. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat er geen juiste of vervangende kortingscode is. In een dergelijk geval zullen wij dat laten weten en waar mogelijk een alternatieve webwinkel aanraden.
Ik heb bij jullie website een product gekocht maar er is een probleem mee
Actiecode.nl verwijst enkel door naar aanbiedingen van webwinkels. Wij hebben daarbij enkel contact met marketing afdelingen of externe marketingbureau's van deze webwinkels. Bij problemen met producten die je via een link op deze website hebt gekocht dien je te allen tijde bij de webwinkel van aankoop te zijn voor deze vragen.
Ik heb een actie gezien maar kan deze niet meer terug vinden?
Er zijn zeer veel aanbiedingen en actiecodes op onze website te vinden. Het is dan ook raadzaam om via de winkelpagina de betreffende webwinkel op te zoeken. Onder de winkel staan alle acties en kortingscodes vermeld die wij beschikbaar hebben. Als dit niet lukt, kun je de zoekfunctie bovenaan in het scherm gebruiken. Staat de actie of kortingscode daar niet meer tussen? Dan is deze helaas verlopen. Wanneer aanbiedingen binnenkort aflopen zal dit op de website worden weergeven.
Ik heb een kortingscode van onze webwinkel zien staan die niet op internet mag worden gebruikt.
De aanbiedingen en kortingscodes worden door ons zo zorgvuldig mogelijk verzameld. Ook al doen wij ons best, het is mogelijk dat een code of aanbieding niet bedoeld is voor internet publicatie. In dat geval verzoeken wij je vriendelijk contact met ons op te nemen en de betreffende link aan ons te melden. Mocht je wel een andere code of aanbieding hiervoor in de plaats willen, dan is dit altijd mogelijk.
Ik heb een aanbieding en een kortingscode gevonden, hebben jullie daar iets aan?
Als je een aanbieding of kortingscode hebt gevonden die nog niet op onze website staat, dan willen wij natuurlijk graag weten welke dat is. Je kunt deze hier aan ons doorgeven: info@actiecode.nl. Alvast bedankt namens ons en alle bezoekers die gebruik kunnen maken van de tip!
Over Actiecode.nl
Hoe werkt de site Actiecode.nl?
Op Actiecode.nl zetten wij de meeste kortingscodes voor jou op een rij. De beste kortingen vind je op de overzicht pagina’s als de homepage, “Top 20” en “Alléén op Actiecode.nl”. Daarnaast kunt je ook gericht zoeken naar een winkel of heb je de mogelijkheid per categorie te zoeken. Nadat je een kortingscode hebt gevonden, kun je deze kopiëren waarna de webshop automatisch opent. Tijdens het bestelproces kan de kortingscode worden ingevoerd om gebruik te maken van de korting.
De Actiecode.nl nieuwsbrief
Ik wil graag lid worden van de nieuwsbrief. Hoe doe ik dat?
Je inschrijven voor de Actiecode.nl nieuwsbrief kan via onze aanmeldpagina. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ontvang je wekelijks de 10 beste kortingscodes in jouw mailbox!
Hoe werkt de nieuwsbrief?
Een nieuwsbrief van Actiecode.nl is niks anders dan een handig overzicht van de 10 beste kortingsacties die je per e-mail kunt ontvangen. De Actiecode nieuwsbrief zal eens per week in jouw mailbox verschijnen. Zo mis je nooit meer de beste kortingen.
Ik wil wel de nieuwsbrief ontvangen maar hoe gaan jullie met mijn e-mail gegevens om?
De door jouw verstrekte gegevens zullen alleen door ons en daarmee Imbull B.V., eigenaar van de website, gebruikt worden voor het verzenden van een nieuwsbrief van actiecode.nl. Wij zullen de gegevens nooit vrijwillig aan derden verstrekken tenzij een rechtbank ons daartoe verplicht. Voor meer informatie over het gebruik van de website en de nieuwsbrief verwijzen wij je graag naar onze Privacy pagina
Wetgeving en toepassing op de website Actiecode.nl
Op deze website is Nederlands recht van toepassing. Indien je gebruikt maakt van deze website en/of informatie die is verstrekt ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.Imbull B.V. behoudt het recht op elk gewenst moment dit beleid zonder verdere aankondiging aan te passen dan wel uit te breiden. Op de volledige website zijn auteursrechten van toepassing.
Contact
Is je vraag nog steeds niet beantwoord?
Neem dan gerust contact met ons op!


info@actiecode.nl
(+31) 020 846 9520