Velgenshop couponcode

Velgenshop couponcodes februari 2017

3 acties beschikbaar 18 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur Velgenshop

Velgenshop is de grootste velgen winkel in Nederland en België met een groot aanbod scherp geprijsde velgen en banden. Door op grote schaal in te kopen en te distribueren kan Velgenshop je een lage prijs garanderen. Maar dat wil niet zeggen dat je altijd weinig betaalt, want Velgenshop heeft voor iedere prijsklasse een ruime keuze aan velgen, van erg goedkope tot erg dure lichtmetalen velgen. VEn om die mooie nieuwe velgen die je gezien hebt bij Velgenshop nog wat goedkoper te maken, hebben we af en toe een Velgenshop couponcode voor je voor nog meer voordeel! Kijk meteen of er een couponcode van Velgenshop.nl voor je is!

Gratis verzending bij Velgenshop

Wanneer je bij Velgenshop winkelt, krijg je niet alleen een laagste prijsgarantie, het grootste assortiment velgen in Nederland, een rotsvaste garantie, betaling achteraf en de superservice van het professionele medewerkersteam, maar krijg je al je bestellingen ook nog eens gratis thuisbezorgd! Surf nu naar Velgenshop en bestel online!
Bekijk de korting

Velgenshop.nl SALE

In de sale van de Velgenshop kan je het hele jaar door afgeprijsde velgen vinden. Zowel stalen als lichtmetalen velgen kan je hier met korting aanschaffen! Daarnaast heeft Velgenshop.nl ook altijd een paar autobanden in de sale. Je auto is weer als nieuw na een bezoekje aan de Velgesnshop.nl sale!
Bekijk de korting

Wieldoppen vanaf €23,99 bij Velgenshop

Heb je nieuwe wieldoppen nodig? Bestel ze al vanaf €23,99 in de Velgenshop. Je hoeft je geen zorgen te maken om de verzendkosten, want de wieldoppen worden gratis verzonden.
Bekijk de korting

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog één geldig!
Tot 50%korting
Tot 50% korting op adviesprijzen bij Velgenshop
Geen kortingscode
Emailkorting
Met de Velgenshop nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van kortingen en acties
Geen kortingscode
Tip
Met deze couponcode tot 2% korting bij Velgenshop.nl
WINTERSLIM88
goedekorting
Gratis set slotbouten t.w.v. €35 bij je Velgenshop bestelling
slot2016