Video van Sint actiecode

Video van Sint actiecodes januari 2017

3 acties beschikbaar 15 gemiddelde besparing

Video van Sint korting

Video van Sint is een persoonlijk videobericht van Sinterklaas dat je zelf samenstelt voor je kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes of iemand anders die je wilt verrassen. Gebruik een Video van Sint actiecode en bespaar gemiddeld €15 op een bestelling. Vul tijdens het afrekenen de Video van Sint actiecode in en profiteer gelijk van de korting. Houd deze pagina ook in de gaten voor andere deals en aanbiedingen, zoals een gratis gesigneerde kaart uit Spanje.
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur Video van Sint

Een persoonlijke verrassing

Bij Video van Sint bestel je een persoonlijk videobericht van Sinterklaas dat jij kunt samenstellen. Een geweldige verrassing voor de kinderen, die persoonlijk worden toegesproken in een video door de echte Sinterklaas die hun naam, leeftijd en persoonlijke interesses weet! De lengte van de video is ongeveer 12 minuten. Hierin spreekt de Sint de kinderen persoonlijk toe en neem hij de kinderen mee op een avontuur, samen met Coole Piet, Danspiet, Testpiet, Profpiet, Hoge Hoogte Piet en Keukenpiet.

Video van Sint actiecode
Op actiecode.nl vind je diverse Video van Sint actiecodes. Met zo’n Video van Sint actiecode kan jij de persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas met korting bestelling. Vul tijdens het afrekenproces de Video van Sint actiecode in en profiteer gelijk van de korting. 100% garantie Je kunt het videobericht op DVD bestellen of downloaden. Mocht er iets mis zijn met het videobericht of mocht er iets mis zijn gegaan met de verzending dan ontvang je van Video van Sint kosteloos een nieuw exemplaar.

Volg Video van Sint op Facebook

Volg Video van Sint op Facebook en blijf op de hoogte van alle acties, kortingen en nieuws. Je kan natuurlijk ook actiecode.nl in de gaten houden, zodat je geen actiecode mist.
Bekijk de korting

Binnen 24-uur jouw Video van Sint in huis

Na het samenstellen van de videoboodschap wordt de DVD binnen 24 uur verzonden. Je hebt de DVD dus al de volgende dag in huis.
Bekijk de korting

Jouw eigen Video van Sint voor slechts €14,95

Stel zelf een uniek persoonlijk videobericht samen waarin Sinterklaas jouw kind of kleinkind toespreekt. Je kunt de video extra leuk maken door ook nog foto's toe te voegen. Nu voor slechts €14,95.
Bekijk de korting

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog een geldig!
€3korting
Nu €3 extra korting op een Video van Sint
Geen kortingscode
Tip
Video van Sint actie: stel een boodschap samen voor €14,95
Geen kortingscode
Tip
Nu ook Coole Piet en Danspiet in een videoboodschap
Geen kortingscode
Gratiscadeaus
Gratis gesigneerde postkaart + envelop bij een Video van Sint bestelling
Geen kortingscode
Snellelevering
Jouw videoboodschap wordt binnen 24 uur verzonden
Geen kortingscode