VI aanbieding

VI aanbiedingen april 2017

4 acties beschikbaar 20.24 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur Voetbal International

Het Voetbal International magazine bestaat al sinds 1965 en is daarmee het langstlopende voetbalopinieweekblad van Nederland. Je kunt wekelijks meeleven met de wereld van het topvoetbal. In VI lees je diepgaande interviews, scherpe analyses, uitgebreide voorbeschouwingen en interessante reportages. Ook kun je iedere week weer genieten van spraakmakende columns van bekende voetballers en trainers. Wil je Voetbal International elke week ontvangen? Klik op de link van Actiecode.nl en je vind alle abonnementen met korting! VI is ook erg leuk om cadeau te doen, VI heeft ook diverse geschenkabonnementen! Deze abonnementen stoppen automatisch. Veel leesplezier!

Voetbal International: abonnement op de VI met 70% korting

Bij een jaarabonnement op VI krijg je 70% korting. Je ontvangt dan 52 nummers voor slechts €67,09 en je blijft mooi op de hoogte van al het laatste voetbalnieuws.
49 keer gebruikt
Bekijk de korting

VI abonnement aanbieding: al vanaf €19,95

Ontvang 12 nummers Voetbal International voor slechts €19,95. Hierdoor bespaar je al snel 64% op je abonnement!
Korting:€19,95 deal
Minimaal bestelbedrag:-
Voorwaarden:-
27 keer gebruikt
Bekijk de korting

Geef Voetbal International cadeau

Wil jij een voetbalfanaat verassen en diegene een leuk cadeau doen? Dan heeft Voetbal International het leukste cadeau! Altijd online toegang tot al het exclusieve voetbalnieuws, items en interviews en dan valt elke woensdag de nieuwe VI op de deurmat! Voetbal International heeft verschillende geschenkabonnementen, klik hiervoor op onderstaande aanbieding!
Bekijk de korting

VI totaal abonnement, alles van Voetbal International

Ben jij ook zo'n voetbalfanaat en wil jij de mooiste sport ter wereld op de voet volgen? Dan heeft VI een fantastisch abonnement waarmee je niks meer hoeft te missen. Je krijgt sowieso het online abonnement, daarnaast mag je kiezen of je de VI elke woensdag op de deurmat wil vinden. Klik op onderstaande aanbieding voor de mogelijkheden!
Bekijk de korting
Als je interesse had in een VI aanbieding, vind je deze vast ook leuk:

Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

66% korting op een Voetbal International abonnement

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste transfernieuws, standen en achtergronden in de voetbalwereld? Neem dan een abonnement op Voetbal International! Nu krijg je 26 weken voor slechts €34,99, dat is een korting van wel 66%.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Magazine10Daagse, krijg 13 weken Voetbal International voor €19,95

Elke week als je thuis komt op vrijdag heb je dat geluksmomentje, weer een nieuwe VI, genoeg om uren in te bladeren of lekker te bewaren voor in het weekend. Als je het tijdens de Magazine10Daagse bestelt krijg je 13 weken al voor €19,95.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Voetbal International kortingscode: €3,50 korting

Bestaat jouw leven ook uit voetbal en wil je niks missen? Dan is Voetbal International het voetbalblad voor jou! Krijg via kortingscode.nl een mooie korting van €3,50. Maak via onderstaande kortingscode snel gebruik van de korting. Geniet van VI!
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Voetbal International: 2e seizoenshelft voor de helft van de pri

Voetbal International heeft momenteel een super actie, ter ere van de herstart van de Eredivisie. Je ontvangt namelijk de 2e seizoenshelft voor de helft van de prijs. Je betaald dan slechts €34,99 voor 26 weken lang VI. Let op, het abonnement loopt tot wederopzegging. Na de eerste 26 weken durende periode kan je het abonnement maandelijks opzeggen.
Bekijk de korting
Voetbal International updates:
4acties beschikbaar
17 personen bezoekers deze week