VriendenLoterij Kortingscode

VriendenLoterij Kortingscodes februari 2017

3 acties beschikbaar 23 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur VriendenLoterij

Als jij wint... Winnen je vrienden ook! Win jij bijvoorbeeld een auto dan win je tevens het recht om vijf auto's weg te geven aan vrienden, familieleden, clubgenoten of bekenden die ook meespelen met de VriendenLoterij. En dat is natuurlijk leuk. Als jij wint, winnen je vrienden ook maar als je vrienden winnen hoef je zelf ook niet te treuren. Want het werkt natuurlijk ook de andere kant op! Waag eens een gokje en misschien kan jij je vrienden blij maken met een mooie prijs. Houd Actiecode.nl in de gaten voor speciale aanbiedingen en leuke acties van de Vriendenloterij, waarmee meedoen nog aantrekkelijker wordt. 

Tip!

Iedere maand kans op €100.000,- met de VriendenLoterij

Iedere maand kans maken op een ton? Dat kan! Tenminste, als je meespeelt met de VriendenLoterij. Je mobiele nummer is het lotnummer waarmee je kans maakt op deze fantastische prijs. Meespelen is heel simpel. Meld je via onderstaande link aan voor VriendenLoterij. Veel succes!
Tip!
Bekijk de korting

Blijf op de hoogte van alle prijzen met de Vriendenloterij nieuwsbrief

Blijf jij graag op de hoogte van alle nieuwtjes, prijzen en uitslagen van de Vriendenloterij? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte! Klik op de blauwe button om je in te schrijven en je ontvangt deze week nog een update.
Bekijk de korting

Spaar VriendenPunten bij elke deelname voor extra prijzen

Vanaf januari spaar je bij elke trekking van de Vriendenloterij spaarpunten. Elk kwartaal maak je met deze VriendenPunten kans je op een extra geldprijzen. Hoe langer je meespeelt, hoe groter de kans én de prijs. Hoe leuk?
Bekijk de korting

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog één geldig!
Verloopt vandaag

Doe mee en maak kans op maar liefst €36,4 miljoen

Dit jaar maak je maar liefst kans op €36,4 miljoen wanneer je meespeelt met de VriendenLoterij trekking. Het enige wat je hoeft te doen is een lot kopen en hopen dat jouw lotnummer de lucky one is! Klik op de roze button voor meer informatie.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Je maakt in april kans op €100.000 bij de VriendenLoterij

Droom jij er ook wel eens van wat je zou doen als je een groot geldbedrag wint? Een huis kopen, een nieuwe auto of misschien wil je al jaren een wereldreis maken. Bij de VriendenLoterij maak je nu gratis kans op €100.000! Het enige wat je moet doen is je gegevens invullen. Easy!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Speel mee met de VriendenLoterij en maak kans op een cadeaukaart

Speel mee met de Vriendenloterij en maak elke week automatisch kans op extra prijzen met Bingo. Je kunt naast grote geldbedragen leuke prijzen winnen zoals een gratis vakantie, een dagje uit of cadeaukaarten. Je hoeft hiervoor dus alleen maar mee te spelen met de VriendenLoterij!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Maak kans op dubbel geldprijzen tot 2 miljoen bij VriendenLoteri

De januari campagne van de vriendenloterij is elk jaar weer super. Dit jaar maak je gratis kans op dubbele geldprijzen die kunnen oplopen tot maar liefst 2 miljoen euro.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Koop een VriendenLoterij lot en steun hiermee een goed doel

De helft van je VriendenLoterij lot gaat automatisch naar een goed doel. De VriendenLoterij heeft hierdoor in 2014 een bijdrage van €50,7 miljoen kunnen leveren aan goede doelen. Je kunt zelf het goede doel kiezen wat je wilt steunen als je meespeelt met de VriendenLoterij.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Speel de 1e maand gratis mee voor dubbele geldprijzen + een cadeaupakket t.w.v. €120

Bij de Vriendenloterij hebben ze deze maand een top aanbieding. Wanneer je deze maand meespeelt speel je de eerste maand gratis mee voor dubbele geldprijzen én ontvang je een cadeaupakket t.w.v. €120,-. Veel succes!
Bekijk de korting