Vriendin Kortingscodes oktober 2016

3 acties beschikbaar 10 gemiddelde besparing

Aantal sterren voor Vriendin

6 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 4.40 sterren. 15
Deel een code

Kortingscode speurder
Youri
Onze redacteur over Vriendin

Vriendin is het magazine dat echt is. Net zoals jij. In 1997 verscheen het allereerste exemplaar van Vriendin en inmiddels is dit magazine uitgegroeid tot het twee-na-grootste vrouwenweekblad van Nederland. Iedere week verblijdt Vriendin dames tussen de 25 en 50 jaar met verhalen over de onderwerpen waarin de Nederlandse vrouwen geïnteresseerd zijn, zoals kinderen, familie, huishouden en werk. Maar dit zijn natuurlijk niet de enige onderwerpen die de revue passeren, het blad is onder meer gevuld met leuke mode tips, puzzels, kortingsaanbiedingen voor weekendjes weg en natuurlijk: de horoscoop. Op Actiecode.nl vind je alle abonnement aanbiedingen van Vriendin. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie korting op je abonnement? Of een leuk cadeau? Houd het overzicht goed in de gaten voor de beste aanbiedingen en acties! 

Bestel Vriendin voor een half jaar en krijg 29% korting

Vriendin, de vriendin die iedereen wilt hebben. Vertelt je leuke verhalen, helpt je bij je problemen en geeft cadeautjes om de zoveel tijd. Dit kan je nu gewoon kopen met korting. Als je voor een half jaar bestelt krijg je maar liefst 29% korting.
Bekijk de actie

Je hebt al een Vriendin abonnement vanaf €15

Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Wil je iemand verrassen? Of vind je het heerlijk om in het weekend een tijdschrift te lezen en lekker te ontspannen? Je hebt al een Vriendin abonnement vanaf €15. Dit abonnement heeft 8 nummers. Maar je kunt ook kiezen voor 26 nummers, dan betaal je slechts €44,50.
Bekijk de actie

Altijd korting op je abonnement voor Vriendin

het tijdschrift Vriendin is met korting te verkrijgen. Er geldt: hoe meer nummers, hoe meer korting. Maar bijvoorbeeld 8 nummers heb je al voor €15,-. Dat is natuurlijk niet duur. Je kunt zo`n abonnement cadeau geven (erg leuk!) en dit stopt vervolgens automatisch.
Bekijk de actie

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog een geldig!
22%Korting
22% korting op 8 nummers Vriendin
Geen code nodig
Alleen bij Actiecode.nl
Korting
Met de kortingscode ontvang je nu €3,50 korting op de Vriendin
123actie
Alleen bij Actiecode.nl