WeightWatchers kortingscodes december 2016

Weight Watchers korting

Voor wie Weight Watchers eens wil uitproberen hebben we goed nieuws: dit kan voordelig met één van de 6 acties of WeightWatchers kortingscodes. Op Actiecode.nl vind je regelmatig goede deals om gratis of met een flinke korting kennis te maken met Weight Watchers. Vind hier jouw WeightWatchers kortingscode en bespaar gemiddeld tot zo'n €17!

Aantal sterren voor Weight Watchers

23 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 4.45 sterren. 15
Deel een code

Kortingscode speurder
Lynnemore
Onze redacteur over Weight Watchers

Ons gewicht is altijd al een belangrijke factor geweest in ons leven. We mogen niet te dik zijn want dat is slecht voor de gezondheid of  we willen er leuk uitzien in ons badpak of bikini. Wie klaar is met het jojo-effect en op een verantwoorde manier een paar kilo wil afvallen, kan de hulp inschakelen van de Weight Watchers. Op gewicht komen en blijven gaat namelijk stukken beter onder begeleiding.

WeightWatchers aanbieding en actiecodes

Met een WeightWatchers kortingscode kun je kennismaken met het concept van SmartPoints zonder de inschrijfkosten te betalen. Het complete programma is vaak te koop met een promotiecode of interessante kortingen. Actiecode.nl heeft deze acties voor jou in het overzicht links op deze pagina geselecteerd.

Promotiecode Weight Watchers: €29,95 korting op jouw plan

Wil jij je overtollige kilo's eens en voor altijd kwijtraken? Dan is dit het moment om te starten met Weight Watchers. Met onze WeightWatchers kortingscode start je voor €0. Dit betekent dat je €29,95 korting krijgt op een 1- of 3 maanden plan.
Bekijk de code*******
2 dagen geleden gecontroleerd Verloopt morgen

Kortingscode Weight Watchers voor 5% korting

Nog even snel wat kilo's kwijtraken voor de feestdagen? Profiteer dan snel van deze 5% Weight Watchers kortingscode in de webshop.
2 dagen geleden gecontroleerd Verloopt morgen
Bekijk de code*******

WeightWatchers aanbieding: online abonnement + cursus nu €9,95

Hulp bij afvallen hoeft niet duur te zijn. Bij Weight Watcher koop je nu tijdelijk een online abonnement (12 maanden) inclusief cursus voor maar €9,95.
Bekijk de korting

Doe mee aan de Weight Watchers Community voor veel voordelen

Kan je wel een steuntje in de rug gebruiken bij het afvallen? Dan is wellicht de Weight Watchers Community iets voor jou! Via deze community maak je vrienden, deel je tips en raak je gemotiveerd door alle mensen die in precies dezelfde moeilijke fase zitten net als jij. Bovendien profiteer je dan ook van vele andere voordelen. Klik voor de WeigthWatchers aanbieding op de roze button.
Bekijk de korting

De Weight Watchers nieuwsbrief houd jou altijd up-to-date

Wanneer je jezelf aanmeldt voor de Weight Watchers nieuwsbrief ontvang je gezonde tips, leuke healthy recepten en exclusieve aanbiedingen en kortingscodes. Klik op onderstaande link om jezelf meteen aan te melden.
Bekijk de korting

Houd je werknemers fit en gezond met Weight Watchers @ Work

Wist je dat werknemers sneller verzuimen wanneer ze kampen met overgewicht of een ongezonde leefstijl? Daarom heeft Weight Watchers sinds 2006 het Weight Watchers @ Work programma. Vanaf 20 deelnemers komt er wekelijks een professionele coach op kantoor een cursus geven. Het programma kan precies op de wensen van jouw bedrijf worden aangepast. Houd jij jouw organisatie fit?
Bekijk de korting
Als je interesse had in een WeightWatchers kortingscode, vind je deze vast ook leuk:

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog een geldig!
33%korting
Tijdens Black Friday 33% korting bij Weight Watchers
Geen kortingscode
Gratis
Krijg een maand Weight Watchers en een receptenboek nu gratis
Geen kortingscode
Voordeel
Een extra gratis maand: 2 maanden + 1 maand gratis
Geen kortingscode
Tip
1 maand Weight Watchers voor €9,95
Geen kortingscode
Tip
24 uur per dag hulp met afvallen Weight Watchers Online
Geen kortingscode
Tip
Weight Watchers aanbieding | De eerste maand: €0
Geen kortingscode
Weight Watchers updates:
6acties beschikbaar
€ 17gemiddeld bespaard
1 Actiecode Geverifieerd