ZEKUR kortingscode

ZEKUR kortingscodes januari 2017

5 acties beschikbaar 9 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Lynnemore
Actiecode.nl redacteur ZEKUR

ZEKUR is onderdeel van Univé en speciaal voor jongeren die relatief weinig gebruik maken van zorg. Het is voor deze groep mensen eigenlijk onzin om ontzettend dure maandpremie te betalen, voor zorg waar ze toch nooit gebruik van zullen maken. Daarom is er speciaal voor deze mensen ZEKUR van Univé. ZEKUR sluit je eenvoudig online af. Zo kan ZEKUR je een prima basisverzekering aanbieden met een superlage maandpremie. Kijk ook regelmatig op Actiecode.nl voor de meest actuele acties en de actuele premie voor 2015.

ZEKUR zorgverzekering: slechts €77 per maand

Op zoek naar een nieuwe zorgverzekering voor 2017? Bij ZEKUR sluit je al een zorgverzekering af voor slechts €77 per maand. Dit is inclusief een eigen risico van €500.
Bekijk de korting

ZEKUR zorgverzekering: basispremie vanaf slechts €92

Op zoek naar een goede zorgverzekering voor een goede prijs per maand? Bij ZEKUR sluit je al een zorgverzekering af met een basispremie vanaf slechts €92. Ga naar ZEKUR.nl voor meer informatie.
Bekijk de korting

Verzeker je fiets voor slechts €56 voor 3 jaar

Ben jij ook zo trots op je mooie fiets en is een van je ergste nachtmerries dat je fiets gestolen is? Dan raden wij aan om je fiets te laten verzekeren. En waar kun je dat nou beter bij doen dan bij ZEKER. Bij ZEKER kun jij je fiets al verzekeren voor slechts €56. Dit is niet per jaar, maar voor 3 jaar. Zo ben je er zeker van dat jouw fiets semi-veilig is.
Bekijk de korting

Voor €3,50 p/mnd een woonverzekering bij ZEKUR

Woon je op jezelf? Dan is het niet zo gek om over een goede woonverzekering na te denken. Via ZEKUR sluit je een woonverzekering af vanaf €3,50 per maand. Deze basisbundel is inclusief een aansprakelijkheids- en inboedelverzekering. Je kunt er ook voor kiezen om je uitgebreider te verzekeren met Extra ZEKUR. Neem een kijkje op de website om de mogelijkheden te bekijken.
Bekijk de korting

Een autoverzekering vanaf €9,93 per maand via ZEKUR

Voor iedereen die een eigen auto heeft, is het natuurlijk aan te raden om goed verzekerd te zijn. Ben je op zoek naar een goede autoverzekering waar je niet al te veel geld voor hoeft te betalen? Bekijk dan de mogelijkheden voor een autoverzekering bij ZEKUR. Vanaf €9,93 per maand kun je je auto al verzekeren. Neem een kijkje op de website om te zien welke autoverzekering het beste bij je past.
Bekijk de korting
Als je interesse had in een ZEKUR kortingscode, vind je deze vast ook leuk:

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog een geldig!
Tip
Gratis Zekur zitvlak voor de bagagedrager van je fiets!
Geen kortingscode
Tip
Gratis Zekur-zitvlak voor op de bagagedrager van je fiets
Geen kortingscode
Tip
ZEKUR: laagste zorgpremie van Nederland bij basisverzekering
Geen kortingscode
Tip
Basispremie ZEKUR zorgverzekering €86 p/mnd
Geen kortingscode
Tip
Verdien €25 door je vriend/vriendin aan te melden bij Zekur
Geen kortingscode