ZEKUR kortingscodes

ZEKUR kortingscodes oktober 2017

5 actie(s) beschikbaar 17.28 gemiddelde besparing

ZEKUR actiecode

Lees hier alle informatie over besparen bij ZEKUR. Op dit moment staan er 5 acties online.
Help anderen met besparen op ZEKUR door een code in te sturen!
Deel een code

Kortingscode speurder
Febe
Actiecode.nl redacteur ZEKUR

ZEKUR is onderdeel van Univé en speciaal voor jongeren die relatief weinig gebruik maken van zorg. Het is voor deze groep mensen eigenlijk onzin om ontzettend dure maandpremie te betalen, voor zorg waar ze toch nooit gebruik van zullen maken. Daarom is er speciaal voor deze mensen ZEKUR van Univé. ZEKUR sluit je eenvoudig online af. Zo kan ZEKUR je een prima basisverzekering aanbieden met een superlage maandpremie. Kijk ook regelmatig op Actiecode.nl voor de meest actuele acties en de actuele premie voor 2015.

ZEKUR zorgverzekering: slechts €77 per maand

Op zoek naar een nieuwe zorgverzekering voor 2017? Bij ZEKUR sluit je al een zorgverzekering af voor slechts €77 per maand. Dit is inclusief een eigen risico van €500.
Bekijk de korting

ZEKUR zorgverzekering: basispremie vanaf slechts €92

Op zoek naar een goede zorgverzekering voor een goede prijs per maand? Bij ZEKUR sluit je al een zorgverzekering af met een basispremie vanaf slechts €92. Ga naar ZEKUR.nl voor meer informatie.
Bekijk de korting

Verzeker je fiets voor slechts €56 voor 3 jaar

Ben jij ook zo trots op je mooie fiets en is een van je ergste nachtmerries dat je fiets gestolen is? Dan raden wij aan om je fiets te laten verzekeren. En waar kun je dat nou beter bij doen dan bij ZEKER. Bij ZEKER kun jij je fiets al verzekeren voor slechts €56. Dit is niet per jaar, maar voor 3 jaar. Zo ben je er zeker van dat jouw fiets semi-veilig is.
Bekijk de korting

Een autoverzekering vanaf €9,93 per maand via ZEKUR

Voor iedereen die een eigen auto heeft, is het natuurlijk aan te raden om goed verzekerd te zijn. Ben je op zoek naar een goede autoverzekering waar je niet al te veel geld voor hoeft te betalen? Bekijk dan de mogelijkheden voor een autoverzekering bij ZEKUR. Vanaf €9,93 per maand kun je je auto al verzekeren. Neem een kijkje op de website om te zien welke autoverzekering het beste bij je past.
Bekijk de korting

Voor €3,50 p/mnd een woonverzekering bij ZEKUR

Woon je op jezelf? Dan is het niet zo gek om over een goede woonverzekering na te denken. Via ZEKUR sluit je een woonverzekering af vanaf €3,50 per maand. Deze basisbundel is inclusief een aansprakelijkheids- en inboedelverzekering. Je kunt er ook voor kiezen om je uitgebreider te verzekeren met Extra ZEKUR. Neem een kijkje op de website om de mogelijkheden te bekijken.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Verdien €25 door je vriend/vriendin aan te melden bij Zekur

Als iemand zich aanmeldt via jouw unieke link, krijgen jij en die persoon beide €25 korting op je verzekering van ZEKUR
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Gratis Zekur-zitvlak voor op de bagagedrager van je fiets

Zekur komt met een leuke actie: Wanneer je jezelf nu aanmeldt als nieuw Zekur lid, ontvang je een gratis zitvlak voor op jouw bagagedrager. Zo zitten jouw reizigers lekker zacht achterop jouw fiets. Wees er snel bij want deze actie loopt t/m 1 oktober 2015. Op=op. Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Gratis Zekur zitvlak voor de bagagedrager van je fiets!

Gun jij de vrienden die bij je achterop springen ook een comfortabele zitplaats? Dat kan! Bij zekur kun je nu namelijk een gratis zitvlak bestellen: een kussentje voor op je bagagedrager. Je moet natuurlijk wel even opletten of jouw bagagedrager wel geschikt is om personen mee te vervoeren.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Basispremie ZEKUR zorgverzekering €86 p/mnd

Wil je wel een goede zorgverzekering, maar niet te veel geld uitgeven? Neem dan eens een kijkje op de website van ZEKUR. Hier vind je zorgverzekeringen die speciaal gericht zijn op jongeren. Voor €71 p/mnd heb je al een zorgverzekering afgesloten als je het eigen risico maximaal omhoog gooit. Bekijk de mogelijkheden op de website om te zien welke verzekering het beste bij jou past.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

ZEKUR: laagste zorgpremie van Nederland bij basisverzekering

Je moet er niét graag aan denken, een ongeval of ziekte, maar je moet wél voorbereid zijn. Je wilt natuurlijk niet met hoge kosten opgescheept worden als je naar de dokter moet, maar ook niet te veel betalen voor niks. Daarom biedt ZEKUR met haar basisverzekering in 2015 de laagste zorgpremie in Nederland. Let op: dit is de basisverzekering met de hoogst vrijwillig eigen risico exclusief aanvullende verzekeringen.
Bekijk de korting

Als je interesse had in een ZEKUR kortingscode, vind je deze vast ook leuk: